No a co może się kryć w trawie...
Nasionka, ziemia, trawa...
więcej trawy oraz elementy runa leśnego takie jak:
mech (piórka pawia) oraz pozostałości z drzew - kora i szysze XD
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#226 13-04-2016 o 21h36
#227 23-04-2016 o 21h05
Przypominam, że czas zgłaszania swoich prac minął, ale możecie do kolejnej soboty publikować nagrody publiczności.~
#229 21-07-2016 o 12h53
Ostatnie ogłoszenia parafialne!
Na początku przepraszam wszystkich za tak ogromną obsuwę czasową. Mogłabym się spowiadać dlaczego nie było nagród wcześniej, ale jest to raczej zbędne, gdyż większość i tak nie przywiąże do tego większej wagi. Chcę was tylko najmocniej przeprosić. Uczestników jak i naszą drogą moderację, która miała pewnie z tym nie lada kłopot.
Przepraszam.
Druga wiadomość jest taka, że póki co konkurs zawieszam. Nie będą się tu pojawiały nowe tematy, może jeżeli uda nam się zgrać znowu i ja znajdę czas konkurs odżyje póki co uważać go możecie za zamknięty.
Od czasu do czasu pojawiać się mogą z mojej strony jednorazowe konkursy, jednak będą ona niezbyt częste ze względu na prace i inne sprawy osobiste.
Tym razem chciałam nagrodzić wszystkie uczestniczki, więc przejdźmy do nagród
Dziękuję dziewczynom, które przez długi czas prowadziły ze mną konkurs, dziękuję wszystkim uczestnikom i osobom, które tworzyły nagrody od publiki, wspaniale się z wami pracowało.
Serdecznie was pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia.
#230 21-07-2016 o 22h32
Jakie śliczne te nagrody aż się żałuje że się nie brało udziału ale wakacje tak bardzo rozleniwiają gratulacje dla uczestniczek za świetne kreacje :3