Foxglove napisał
Hazza, z tego co widzę masz M2. Wynajem jednak swoje kosztuje, więc dlatego kasa znika. Wróć do rodziców, zaoszczędzisz
ahaaaaa no tak głupia ja nie pomyślałam xD dzięki za odpowiedź
[ ] wolna
[ ] zajęta
[x] czekam na Demonologia 2
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 278
Foxglove napisał
Hazza, z tego co widzę masz M2. Wynajem jednak swoje kosztuje, więc dlatego kasa znika. Wróć do rodziców, zaoszczędzisz
Mam pytanie, wiecie jak zrobić sygnaturkę na forum? Wiele razy próbowałam, tylko proszę byście nie myślały, że jestem jakaś puknięta, po prostu nigdy nie bawiłam sie sygnaturkami.
Dlaczego od 2 dni nikogo nie ma na promenadzie gwiazd ? Zawsze jak tam idę to nikogo nie ma . Ciasteczka usunęłam ale efekt nadal taki sam .
JiChoi napisał
Dlaczego od 2 dni nikogo nie ma na promenadzie gwiazd ? Zawsze jak tam idę to nikogo nie ma . Ciasteczka usunęłam ale efekt nadal taki sam .
Podałam się do dymisji, wystarczającą ilość IQ mam a nowa oferta pracy nie wyskakuje...
Czy to jakiś błąd?
Zależy od poziomu i misji. A poza tym praca czasami może wyskoczyć po kilku dniach... (?)
O co chodzi z tymi leśnymi nimfami, rusałkami i tp?
Jaka jest odpowiednia waga mojej miss?
Najbardziej odpowiednią wagą jest 58 kg.
Modnisia22222 napisał
Zależy od poziomu i misji. A poza tym praca czasami może wyskoczyć po kilku dniach... (?)
Wynajmuję małą willę i mam pytanie odnośnie rachunków. Zauważyłam bowiem, że jeśli jakiegoś dnia się nie zaloguje, to nie otrzymuje pieniędzy z tamtego dnia (np. od swojego chłopaka). Czy tak samo jest z domem? Jeśli nie będę mogła wejść do gry jakiegoś dnia, nie ściągnie mi pieniędzy za czynsz za niego? Chodzi o to, że nie chcę mieć funduszy na minusie.
Modnisia22222 napisał
Jak zdobyć MM? ;**
Grać w gry, mieć chłopaka, pracować, przyjmować i wysyłać wyzwania z zakładami, ewentualnie doładować sobie konto.
Gdzie się wchodzi w te kursy żeby zostać np. fryzjerką ??? Bo zapomniałam ;(
W Mieście idź do Biura Pracy i sprawdź, czy masz wymagane kwalifikacje (poziom postaci i jej punkty IQ). Jeśli tak, to uzbieraj wymagane MM, potrzebne do rozpoczęcia szkolenia i kliknij w okienko pod danym zawodem i wybierz szkolenie zwykłe (tańsze) lub szybkie (droższe).
Od czego zależy miss żółtodziób, miss całkiem całkiem, itp?
Od ilości postów na forum. Gdzieś chyba była nawet lista jakie są etapy, ale nie wiem teraz dokładnie gdzie ^^'
Calma napisał
Od czego zależy miss żółtodziób, miss całkiem całkiem, itp?
jak mogę umyć 2 raz swoją miss?
Jula9978 napisał
jak mogę umyć 2 raz swoją miss?
Co zrobić gdy na poziomie 10 miałam misję żeby pójść do solarium i się opalić ale nie chcę żeby cera mojej miss była taka ciemna. Co zrobić żeby była jaśniejsza??
Wracasz tam, gdzie jest solarium tylko tym razem wybierasz peeling.
Co to jest miss pop i deco pop?
Ostatnio zmieniony przez BlankaBlack (16-07-2013 o 12h03)
//www.missfashion.pl/forum/t750,1-miss-pop-deco-pop.htm Wystarczyło przeczytać główne wątki.... Miss Pop to punkty jakie dostajesz za miss, a deco pop za swoje mieszkanie
Z kąd będę wiedzieć kiedy jest jakaś gwiazda na promendzie gwiazd?