Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 278

#526 10-07-2013 o 09h55

Miss'Żółtodziób
...

gdzie się pracuje jest cos takiego jak moja praca

#527 10-07-2013 o 12h50

Miss'Żółtodziób
...

na poziomie 12 jest zadanie : Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz.
czy trzeba płacić aż 9 000MM nie można je pominąć?

#528 10-07-2013 o 13h06

Miss'Żółtodziób
...

Co to jest "zdjęcie z gwiazdą" i jak się je zdobywa?

#529 10-07-2013 o 16h53

Miss'towarzyska
martak111
Mówią, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy...
Miejsce: Mocква

Elciazloc napisał

Co to jest "zdjęcie z gwiazdą" i jak się je zdobywa?

Zdjęcie gwiazdy możesz zrobić w  "Promenadzie Gwiazd", na dole powinno pisać "zrób zdjęcie". Do tego potrzebujesz Papier fotograficzny oraz Aparatu fotograficznego  którego nabędziesz tu //www.missfashion.pl/modules/city/#/modules/shop/superette/4/1#
Jeśli już  kupisz kliknij "zrób zdjęcie" za pierwszym razem może ci nie wyjść, więc będziesz musiała popróbować parę razy.
Gotowe zdjęcie znajdziesz w swojej galerii gwiazd Link do zewnętrznego obrazka

(aparat fotograficzny musisz kupić tylko raz, ale papier będziesz musiała kupować za każdym razem kiedy będziesz chciała robić zdjęcie)

Ostatnio zmieniony przez martak111 (10-07-2013 o 16h59)

https://45.media.tumblr.com/6d6d1b4dd721ba633435bf9b943ed55e/tumblr_o1gjnwCIjG1v6nj84o1_500.gif   

#530 10-07-2013 o 17h16

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

kicia1316 napisał

Biuro pracy //www.missfashion.pl/modules/job/##
Po odbyciu szkolenia można zaakceptować pracę i codziennie dostawać dodatkowe MM.

majkaa napisał

na poziomie 12 jest zadanie : Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz.

Nie ma możliwości przeskoczenia zadania, musisz zoperować twarz, a w przyszłości będziesz też musiała zoperować również biust.

FeaMee napisał

Hej. Zauważyłam u jednej z użytkowniczek buty, które mi się spodobały. Zaczęłam poszukiwania, lecz bez skutku. Czy to możliwe, aby były one w ubraniach na poziom?

Najlepiej zapytaj tutaj, może ktoś będzie wiedział ^^ //www.missfashion.pl/forum/t487,1-ciuchy.htm
Buty mogą być z wyższego poziomu, podróży, ubrania za szkolenie zwykłe czy przyspieszone albo i od gwiazdy.

Ostatnio zmieniony przez Masakra (10-07-2013 o 17h18)

#531 10-07-2013 o 17h23

Miss'Żółtodziób
...

Kameleon8 napisał

jak wgl znaleźć tu chłopaka ? ;/ wiem yyy dziwne pytanie ale nie wiem jak, na dyskotece bylam już 2 razy, i jak mieć więcej kasy. ?;p

chłopaka znajdziesz na dyskotece zamiast iść potańczyć wybierz poderwij chłopaka  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

a kasę można zarobić wygrywając w grach  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

cieszę się że pomogłam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#532 10-07-2013 o 17h27

Miss'Żółtodziób
...

Jak zerwać z chłopakiem [zadanie] prosze o pomoc

#533 10-07-2013 o 17h36

Miss'Żółtodziób
...

Wałkowane już tysiące razy.

Aby zerwać z facetem musisz pójść na dyskotekę. Tam będzie widniała opcja "Zerwij". Musisz jednak pamiętać, że nie będzie ona dostępna zaraz po znalezieniu miłości. Zanim zostawisz swojego aktualnego chłopaka, będziesz musiała poczekać jeden dzień.

#534 10-07-2013 o 18h59

Miss'Żółtodziób
...

Kiedy pojawiają się nowe oferty pracy ? np jestem fryzjerką i następną mam propozycję zostania sekretarką . Muszę zostać sekretarką żeby mieć następną ofertę,czy mogę poczekać na pojawienie się innej ?

Jeszcze chciałam zapytać kiedy mogę poderwać innego chłopaka , bo  np kilka razy zerwałam i 2  razy trafiłam już na tego samego .

#535 10-07-2013 o 20h27

Miss'nieobczajona
Lynette
...
Miejsce: Sosnowiec

JiChoi napisał

Kiedy pojawiają się nowe oferty pracy ? np jestem fryzjerką i następną mam propozycję zostania sekretarką . Muszę zostać sekretarką żeby mieć następną ofertę,czy mogę poczekać na pojawienie się innej ?

Jeszcze chciałam zapytać kiedy mogę poderwać innego chłopaka , bo  np kilka razy zerwałam i 2  razy trafiłam już na tego samego .

Zarówno aby zdobyć nową pracę jak i nowego chłopaka musisz osiągnąć odpowiedni poziom w grze. Zazwyczaj zdobycie nowej pracy/nowego chłopaka jest misją więc trzeba przebrnąć przez wszystko po kolei :3

#536 10-07-2013 o 23h38

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

JiChoi napisał

Jeżeli masz w misji podane,że musisz podjąć nową pracę,musisz zrezygnować z poprzedniej.Nie możesz poczekać na inną oferte,bo inaczej nie zakończysz misji.

Żeby poderwać innego chłopaka musisz zerwać z poprzednim.  Od tego czy znajdziesz innego zależy od twojego szczęścia,samopoczucia itd. A najlepiej przeboleć te kilka dni z tym chłopakiem którego masz i zerwać z nim,odczekać dzień i szukać następnego. Jeżeli nie uda ci się za pierwszym razem,to musisz próbować aż ci się uda i misja zaliczona.
Mam nadzieję że pomogłam

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#537 11-07-2013 o 13h50

Miss'nieobczajona
Imbir
...

Od czego zalezy miejsce w klasyfikacji mam miejsce 3573 chociaz jestem leprza od dziewczyn wyzej niz ja  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif 
-mam wiecej iQ                                                                                       
-mam wiecej mn                                                                               
-wiecej mm                                                                                     
-tyle samo deco pop                                                                             
-wiecej miss pop                                                                     
- leprzy lvl
-gram mniej niz ona (ja 18) (ona 26) dni gry                   
wiec o co chodzi w czym mam sie poprawic ? /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#538 11-07-2013 o 13h53

Miss'nieobczajona
Charita
...

Mam pytanie, o ktorej godzinie czynna jest promenada gwiazd?

"Księżyc świeci, martwiec leci
Sukieneczką szach, szach...
Panieneczko, czy nie strach?"

#539 11-07-2013 o 13h58

Miss'Żółtodziób
...

Promenada gwiazd jest czynna cały czas, a gwiazdy na niej pojawiają się dwa razy dziennie z czego najczęściej jedna jest do 14, a następnie pojawia się zmiana.

#540 11-07-2013 o 14h25

Miss'Żółtodziób
Teneris
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Jestem na wakacjach w Chinach i mam questa "Zrób sobie fryzurę n°500 przy użyciu specjalnej, chińskiej szczotki, którą znajdziesz w swojej łazience. Pamiętaj, że najpierw musisz ją kupić i zapisać w swoim pokoju! (IkeChiny - Łazienka - Przedmioty użytkowe)". Kupiłam ten grzebień, zapisałam go w hotelowym pokoju, ale fryzury n°500 nadal nie mam w Pięknie. Co mam zrobić?

"Dobrze jest być świadomym czego się nie wie, wtedy wiadomo o co pytać" - Erik Selvig
"Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką" - Jean Paul

#541 11-07-2013 o 15h13

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Fryzura jest na szczotce, a nie w pięknie. Klikasz szczotkę, używasz, wybierasz fryzurę, zatwierdzasz.

Klasyfikacja zależy wyłącznie od MN.

#542 11-07-2013 o 18h16

Miss'Żółtodziób
...

jak zobaczyć komentarze do profilu?

#543 11-07-2013 o 18h26

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Z lewej strony profilu masz "moje miss komentarze", klikasz i masz.

#544 11-07-2013 o 20h24

Miss'Żółtodziób
...

Imbir
//www.missfashion.pl/help.php#20
Tu masz bezpośredni link, ale pod uwagę jest brane tylko MN. Jest również tu napisane, że jeśli masz więcej MN a jesteś niżej może to być spowodowane opóźnieniem. "Jest on aktualizowany co 6-8 godzin, co tłumaczy przypadki, gdy słabsza Miss jest usytuowana wyżej w rankingu (stąd opóźnienia)." - tekst dosłownie z pomocy

#545 12-07-2013 o 12h41

Miss'Żółtodziób
...

jak zerwac z chlopakiem dzisiaj wzielam ze chce miec chlopaka i mam tego samego co wczesniej dlaczego

#546 12-07-2013 o 12h44

Miss'nieobczajona
Lynette
...
Miejsce: Sosnowiec

Asia003 napisał

jak zerwac z chlopakiem dzisiaj wzielam ze chce miec chlopaka i mam tego samego co wczesniej dlaczego

Aby zerwać z chłopakiem musisz udać się na dyskotekę. Opcja zerwania nie będzie jednak możliwa tego samego dnia, którego go poderwałaś. Żeby móc znaleźć innego chłopaka musisz osiągnąć odpowiedni poziom. (;

#547 12-07-2013 o 15h09

Miss'Żółtodziób
...

Masakra napisał

kicia1316 napisał

Biuro pracy //www.missfashion.pl/modules/job/##
Po odbyciu szkolenia można zaakceptować pracę i codziennie dostawać dodatkowe MM.

majkaa napisał

Nie ma możliwości przeskoczenia zadania, musisz zoperować twarz, a w przyszłości będziesz też musiała zoperować również biust.

FeaMee napisał

Hej. Zauważyłam u jednej z użytkowniczek buty, które mi się spodobały. Zaczęłam poszukiwania, lecz bez skutku. Czy to możliwe, aby były one w ubraniach na poziom?

Najlepiej zapytaj tutaj, może ktoś będzie wiedział ^^ //www.missfashion.pl/forum/t487,1-ciuchy.htm
Buty mogą być z wyższego poziomu, podróży, ubrania za szkolenie zwykłe czy przyspieszone albo i od gwiazdy.

dzieki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

missworld2012 napisał

Jak zerwać z chłopakiem [zadanie] prosze o pomoc

idziesz na dyskoteke i pisze idz potancz a obok zerwij /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Violetta1605 napisał

Co to są te "zdjęcia z gwiazdami"?
Jak je zrobić?
Czy za te zdjęcia coś się dostaje?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

aby zrobić zdjęcie musisz mieć aparat(1 200mm) i papier (800mm)
za udane zdjęcie dostaje się 5000mn
/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

( Od czegoś istnieje opcja "Zmień"... - HyunAe )

#548 12-07-2013 o 16h34

Miss'Żółtodziób
...

Charita napisał

promenada gwiazd jest czynna caly czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#549 12-07-2013 o 16h39

Miss'Żółtodziób
...

majkaa napisał

Charita napisał

promenada gwiazd jest czynna caly czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jednak tylko dwa razy dziennie możesz spotkać jakąś gwiazdę. Rano i popołudniu.

#550 12-07-2013 o 16h50

Miss'Żółtodziób
...

czemu na klasyfikacji jestem na miejscu 3286 a mam poziom 12      2MM             5 014 MN a baba ma mniej MN a wiecej MM i jest na miejscu 3285?

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 278