Yaone napisał
Kemo to inaczej Wisielec.
Dzięki
Strony : 1 ... 229 230 231 232 233 ... 278
Yaone napisał
Kemo to inaczej Wisielec.
jak zdobyc MN
MN zdobywasz:
- chodząc do fryzjera, kosmetyczki itp.,
- dostajesz od chłopaka,
- podejmując pracę,
- od zwierzaków (możesz mieć kota lub psa i konia, czyli w sumie dwa zwierzaki),
- wygrywając licytacje,
- wygrywając pojedynki z zakładem,
- niektóre jedzenie daje też MN,
- wykonując operacje plastyczne (ale to jednorazowe),
- wykonując misje na wycieczkach.
- wynajmując mieszkanie,
- robiąc zdjęcia gwiazdom.
Na razie tyle przychodzi mi do głowy.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (15-04-2016 o 09h44)
Za gry i za dyskotekę.
W dalszej grze również za pracę
Też mam pytanie. ^^ Obecnie mam możliwość wybrania zaledwie kilku fryzur. To normalne i związane z obecnym eventem czy jednak błąd?
Jeżeli jesteś w Steampunk City, to masz do wyboru tylko eventowe fryzury u fryzjera (tak jest z wszystkimi wycieczkami). Żeby mieć dostęp do wszystkich fryzur, musisz opuścić wycieczkę.
Dziękuję, tak przypuszczałam. :)
A jest gdzieś opcja opuszczenia wycieczki czy trzeba czekać do końca eventu?
Edit: O rany, dzięki, nie mam pojęcia jak mogłam to przeoczyć. ^^"
Ostatnio zmieniony przez Sulion (15-04-2016 o 14h04)
Możesz ją opuścić i wrócić w dowolnej chwili, nawet po kilka razy dziennie Miasto -> Hotel -> Wróć do domu
Dopiszę tylko, że na dzień dzisiejszy w sumie można mieć 6 zwierzaków oprócz konia. Bodajże dwa okienka są odblokowane automatycznie, reszta po zakupie MM w banku. Przy 7-9 wyświetla się "Obecnie niedostępne!".Yaone napisał
- od zwierzaków (możesz mieć kota lub psa i konia, czyli w sumie dwa zwierzaki),
Hej mam pytanie. Zrobiłam sobie zdjęcie z gwiazdą a wcale nie dostałam jej ubrań nie wiem dokladnie jak to działa
Widzę,że już znalazłaś ubrania
Zawsze szukaj w szafie za pomocą lupy jak nie możesz znaleźć,ale ubrania ostatnio zrobionej gwiazdy pokazują się jako pierwsze:)
jak moge sprawdzic co dostalam w prezencie za podjecie pracy sekretarki w trybie szybkim
Za szybkie podjęcie pracy dostajesz ubrania i meble. Żeby je zobaczyć wpisz w wyszukiwarce w szafie lub w mieszkaniu (w zależności co chcesz zobaczyć) nazwę zawodu, w tym wypadku "sekretarka".
Czy jeśli się zamknie kartę, ale się nie wyloguje, to będzie online?
Po zamknięciu karty nadal będziesz zalogowana.
Nie, jesteś online tylko kiedy robisz coś na stronie, czyli np.: jeśli nie zamkniesz karty, ale przez dłuższy czas nie będziesz nic na mf robiła, to i tak będziesz tak jakby offline. Tak samo jak zamkniesz kartę, nawet bez wylogowania - będziesz off.
od czego zalezy wygrana w pojedynku?
Od ilości Miss Nastroju (MN) i dobrego samopoczucia miss.
Skopiowane z Pomocy:
Na wynik pojedynku wpływają:
Twoje ubrania
informacje o twojej Miss (jej waga, samopoczucie, jej poziom itp.)
twoje punkty nastroju
pewien procent przypadkowości o którym decyduje gra!
w wyzwaniach nie jest brany pod uwagę:
twój chłopak
twoje zwierzę
twoje mieszkanie
twoje IQ
twoje Miss Monety
Wyjaśni ktoś bardzo jasno jak się robi tak by miss miała np. dwie kurtki na raz na sobie? Ale tak naprawdę bardzo jasno.
Już jaśniej się nie da - jeśli ciągle nie ogarniasz, to poczekaj aż w gimnazjum będziesz mieć projektowanie stron internetowych, to ci trochę ułatwi. Bo serio to jest banalne jak już łapiesz o co chodzi.
Czy szczotka do włosów z ZWYKŁEGO ikelandu działa jak chiński grzebień, w sensie można nią zmienić fryzurę za darmo?.
Tak, działa tak samo.
A jeśli moja miss umrze to co będzie dalej?
Konto zostanie zlikwidowane czy co?
czarna15 po aktualizacjach twoja miss już nie umiera. Gdy ją zaniedbasz, nie dostajesz wynagrodzenia w postaci MM i MN.