Jeżeli bez zakładu to natychmiastowy, ale trza odświeżyć stronę.
Z zakładem - wyzwany decyduje się czy chce podjąć wyzwanie - jeśli wyzwie to wynik od razu, a jeśli nie to brak wyniku.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 227 228 229 230 231 ... 278
Jeżeli bez zakładu to natychmiastowy, ale trza odświeżyć stronę.
Z zakładem - wyzwany decyduje się czy chce podjąć wyzwanie - jeśli wyzwie to wynik od razu, a jeśli nie to brak wyniku.
mam level 28 i musze zagrać w wisielca jednak nie mam takowej gry, gdzie ją znajde?
"Wisielec" to "Kemo" w zakładce gry. Przy którejś aktualizacji nazwę w grach zmieniono ma francuską, a w misjach została stara, polska.
Cześć . Jestem na 121 misji i zadanie "Już dawno nie wyjechałaś w podróż! Co byś powiedziała na wyjazd do Chin?! Pojedź do Chin i kup 70 błyskotek! (naszyjniki, bransoletki, kolczyki)". Wszystko, fajnie, pięknie. Ale byłam na wycieczce. Kupilam wydaje mi się możliwe dodatki. I pytanie. Czy gdy kupię inny kolor przedmiotu dolicza się do tego licznika czy nie? A szkoda mi trochę MM na sprawdzanie tego w teorii.
Oczywiscie, ze sie dolicza Kazdy kolor się dolicza
O. To dziękuję bardzo za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam!
Na to pytanie nie mogę znaleźć odpowiedzi :
Czy prośby o BRAK głosu są dozwolone?
Jakiś czas temu pocieniowałam mojej miss włosy teraz gdy chce zmienić fryzurę nie mogę tego wyłączyć. Co mam zrobić żeby dezaktywować akcje cieniowania?
okrasiak napisał
mam level 28 i musze zagrać w wisielca jednak nie mam takowej gry, gdzie ją znajde?
Kliknij na te pasemka ponownie u fryzjera. Teraz jest przy nich taki ptaszek, który oznacza "dane cieniowanie jest włączone". Kliknij na niego i się wyłączy. Potem tylko dokończyć fryzurę i kupić.
Jak się nie uda to bug albo coś.
Sama mam pytanie:
To miejsce pod avkiem, ale nad miejscem to co to jest za napis i jak go ustawić?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (05-04-2016 o 15h13)
Dziękuję za odpowiedź
Działa, normalnie XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (05-04-2016 o 16h00)
W Ikelandzie są dostępne konie dzięki którym codziennie dostaje się 400MN. Czy jeśli zakupię takie dwa bonusy z nich się sumują?
Możesz mieć tylko jednego konia
Jak pozbyć się przyjaciółki?
Pytam o przyjaciółke która jest zamiast chłopaka, ikonka zerwij jest nieaktywna.
Trzeba przejść kilka kolejnych misji - po którejś się wyprowadza, a jej miejsce zajmuje Benoit
Patrycja390 Nie piszemy posta pod postem. Od tego jest opcja "edytuj". Radzę zapoznać się z regulaminem forum.
Smolarka, sorry to ja usunęłam swego posta i zapomniałam, że w takim wypadku ona będzie miała 2 posty pod rząd, nie gniewaj się na nią.
Rzecz jasna, proszę o wybaczenie
Czy jeśli nie kupię ani jednej sukienki będę wyświetlana na steampunkowym głosowaniu?
A w ogóle co trza zrobić by być na tym głosowaniu?
ellixp napisał
Czy jeśli nie kupię ani jednej sukienki będę wyświetlana na steampunkowym głosowaniu?
KanapkaczusHighus napisał
A w ogóle co trza zrobić by być na tym głosowaniu?
Czy można sprawdzić ile wykonało się już czynności ( tych które proponuje chłopak) tzw akcje ?
Ostatnio zmieniony przez Izutek (08-04-2016 o 17h14)
Izutek Jeżeli się nie mylę, to chyba nie.
Czy znając nick danej miss, można wyszukać jej profil? Próbowałam przez pasek przeglądarki ale się nie powiodło. Jest jakiś inny sposób?
Wpisujesz przed nickiem @ np. Smolarka