jak przejść do ogrodu?
Cutie
Strony : 1 ... 222 223 224 225 226 ... 278
jak przejść do ogrodu?
Ogród dostępny jest dopiero gdy wynajmiesz małą willę,dużą willę lub pałac.
SweetGirl14 napisał
Dzisiaj poddałam się dymisji ponieważ mam misję aby zostać sekretarką. Zerwałam tez z chłopakiem - również przez misję Mam 1$, a mieszkanie zabiera dziennie 19$. Zwykłe szkolenie sekretarki kosztuje 1 000$, specjalne - 2 000$. Co mam robić by nie zbankrutować??
hej. jak zrobic poprawne zdjecie na promenadzie sław. ciagle robie rozmazane i tylko kase trace a zdjecia nie ma
Agatka183 To czy uda Ci się zrobić zdjęcie czy nie jest losowe. Przynajmniej przez pierwsze 9 prób, 10-ta jest już gwarantowana.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (29-02-2016 o 23h45)
Pythia napisał
Przechodziłam misje, przeszłam 5 misji w ciągu ok. 10 minut, i w końcu wyświetlił mi się taki komunikat:
//photo.missfashion.pl/pl/1/74/moy/59048.jpg
I wyświetla się ciągle, gdy klikam w misję. Próbowałam się wylogować, bez zmian.
Ktoś miał do czynienia z czymś takim i wie, jak sobie z tym poradzić?
Torment napisał
Pythia napisał
Przechodziłam misje, przeszłam 5 misji w ciągu ok. 10 minut, i w końcu wyświetlił mi się taki komunikat:
//photo.missfashion.pl/pl/1/74/moy/59048.jpg
I wyświetla się ciągle, gdy klikam w misję. Próbowałam się wylogować, bez zmian.
Ktoś miał do czynienia z czymś takim i wie, jak sobie z tym poradzić?
To chwilowy błąd z wczytywaniem misji oraz gier, wyskoczył u wszystkich i powinien niedługo zniknąć, więc bez obaw
Jak wstawić zdjęcie miss np. do konkursu?
xMissx9 najpierw musisz ściągnąć zdjęcie swojej miss, klikając na aparat w prawym dolnym rogu w szafie, później w danym konkursie klikasz napisz odpowiedź i wyskakuje ci takie okno. Tam u góry jest napisane wyślij zdjęcie, czy jakoś tak. Później wybierasz ściągnięte wcześniej zdjęcie miss, klikasz wyślij i gotowe!
P.S. Mam nadzieję, że się połapiesz
już 2 raz próbuje kupić mis monety przez pay pall jako gość i nic się nie dzieje, co mam zrobić?
Patrycja390 Uważam, że powinnaś zgłosić to do supportu:
//www.missfashion.pl/modules/support/#
Jeżeli będziesz miała trudności ze zgłoszeniem - napisz do moderatora bądź do mnie, jak to zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (01-03-2016 o 17h46)
Wyjaśni mi ktoś czemu dostałam bana tylko za to, że moje siostra ma tu konto?!
Ja mam tylko 1 konto, a konta siostry nawet nie próbowałam hakować, a Motionell twierdzi, że kłamię mówiąc, że nie mam multikont!
Ja już nic nie rozumiem, a specjalnych wyjaśnień nie dostanę!
Zrezygnowałam z trolling ponad miesiąc temu, więc dodatkowe konta nie są mi potrzebne i NIGDY ich na tej stronie nie miałam.
Powinnaś się zastosować do tych zaleceń: //www.missfashion.pl/forum/t2946,1-uwaga-rodzinne-multikonta.htm
Jeśli tego nie zrobiłaś to nie dziw się, że dostałaś bana.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (02-03-2016 o 15h40)
Oczywiście,najlepiej robić dramę na całym forum,obwiniając moderatorkę za wypełnianie swoich obowiązków Specjalne wyjaśnienia? Siedzę tu ostatnio często ale mam też swoje obowiązki poza MF i czasem nie ma mnie kilka godzin.
Polecam wszystkim zastosować się do rady Yaone,zgłaszając multikonta rodzinne
Pozdrawiam:)
Dziewczyno siejesz panikę o nic. Tak samo masz pretensje do całego świata o wszystko. Wcześniej nie reagowałam, ale już mnie to zaczyna drażnić.
Na jeden komputer (IP) można mieć jedno konto. I jest to niezmienne. Nie zgłosiłaś tego wcześniej moderatorkom? Masz problem.
XNisiax, nie zwracaj uwagi. Lepiej pisać z nią na PW. Tutaj mam wrażenie, że po prostu się popisuje tym, że nie widziała żadnego z regulaminów na oczy. I uważaj, bo po "Masz problem." napisze Ci kolejny wiersz w stylu "Szukam przyjaźni, nie nienawiści" (mogłam walnąć byka w tytule), jak mnie i kilku innym osobom ;P Typowe 'rozpieszczone i wygłaskane, wszystko gotowe pod nosek ;P
No, ale zmieniając temat i idąc do problemu...
Też wyświetla Wam, czasami, całe missfasion, jako poupychane chaotycznie, jeden na drugim, niebieskie linki na białym tle? Bez innych grafik itp.? Ciastka nie pomagają, jest na wszystkich przeglądarkach z: Google Chrome, IE, MF, Safari, Opera (chyba, nie wiem do w tel. tylko "przeglądarka int."). Pomaga z regóły kilkukrotne odświeżenie strony, czasami restart okna. Jakieś wyście by się tego na stałe pozbyć?
Możliwe, że problem leży w necie i/lub przerwach w jego dostawie.
Radzę zakończyć dyskusje na temat panny Kanapki.
Czasami jest to kwestia własnego internetu, albo w serwera mf, co zdarza się zdecydowanie rzadziej. Też tak mam od czasu do czasu.
Co do kont rodzinnych, jak inna miss zaloguje się u mnie na telefonie to również muszę powiadomić, że to nie jest moje drugie konto, a znajomej?
Jeżeli jest to jednorazowo, to nie, zaś kiedy jest to często lub +/- regularnie, to warto o tym uprzedzić (a przynajmniej tak mi wydaje się logicznie).
Jak skopiowaćadres obrazka stroju z szafy?
Jeśli chodzi Ci o cały strój, najlepiej po prostu zapisać go na komputerze i dodać na stronę przez mf albo inną stroję hostującą.
Zapisać możesz przez kliknięcie aparatu w szafie, albo opcja Moje konto> ściągnij zdjęcie mojej miss.
Jak zmienić ten opis pod zdjęciem na forum? Bo coś zmieniłam ale teraz nwm gdzie ja wtedy weszłam... pomożecie?
Jeśli chodzi Ci o te trzy kropki, to po prostu na nie kliknij i pokaże się opcja wprowadzenia tekstu Jeśli chodzi o sygnaturkę to jest to w opcji moje konto, a następnie tam gdzie pisze "Opcje na forum. Podpis"