Musisz kliknąć na tę grzywkę u fryzjera i kupić fryzurę.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 221 222 223 224 225 ... 278
Musisz kliknąć na tę grzywkę u fryzjera i kupić fryzurę.
O super, dziękuję!
Masakra napisał
Alin napisał
Od czego zależy na którym jest się miejscu w klasyfikacji?
Od punktów MN, więcej informacji w pomocy //www.missfashion.pl/help.php#20
W rankingu pokazuje chyba obecną liczbę MN, a kolejność osób w rankingu jest aktualizowana raz na dzień. To chyba właśnie dlatego masz więcej MN od osób wyżej od Ciebie
"Aby pojawić się w rankingu, twoja Miss musi cieszyć się dobrym zdrowiem! Jest on aktualizowany raz na dzień."
Jestem tu nowa, gram od kilku dni. Niektóre rzeczy już załapałam. Ale nie ogarniam kompletnie zakładki z: Podium, Defiladą, Finalistkami i Konkursem Deco. Niby na górze jest napisane o co chodzi ale dla mnie to jest nie jasne, tym bardziej jak nie wiadomo kiedy są niektóre z nich włączane. Opiekowanie się swoją Miss przypomina mi grę, która jest już zamknięta. Czy jak nie zaloguję się np. przez tydzień, to Miss będzie siedzieć z kroplówką?
I jak na profilu w opisie dodać obrazek, by był widoczny?
Podium- Tam w każdy piątek pokazują się Miss,które zdobyły 1,2 i 3 miejsce w głosowaniu na Defiladzie.
Defilada- Tam oddajesz głosy na Miss,które chciałabyś aby stanęły na podium
Finalistki- Od piątku do środy głosujesz na wszystkie Miss,a od środy do piątku głosujesz na te,które przeszły i tylko te mają możliwość stanięcia na podium.Wtedy głosujesz w zakładce finalistki.
Konkurs Deco- To to samo co wybory Miss czyli defilada,tylko głosujesz na pomieszczenia.
Jeśli nie zalogujesz się przez tydzień,a nie wyślesz swojej Miss na wakacje,będzie ona w złym stanie.Jeśli szykuje się dłuższa nieobecność-wysyłaj Miss na urlop,wtedy wszystkie statystyki zostaną 'zamrożone'
Nie ogarniam jeszcze forum, ale mam pytanie. Ile powinna wynosić waga naszej Miss, by była zdrowa?
Idealna waga naszej Miss wynosi 58 kg ^^
Mam problem, a mianowicie: mam 1 173 MM a w sklepie z odzieżą nie mogę kupić rzeczy za około 400 MM. Dlaczego ?
Może masz za niski poziom, żeby ją kupić? Co to za rzecz?
Ze swojej strony mam inne pytanie, a raczej problem, który naprawdę działa mi na nerwy.
Otóż chcę założyć mojej miss buty pod spodnie. Domyślnie są nałożone na (co zresztą jest dla mnie rzeczą niepojętą), więc kopiuję ich link, przenoszę na skarpetki i w garderobie wszystko wygląda w porządku. Po zapisaniu również. Za to kiedy wchodzę na profil buty są na spodniach, a w szafie znikają po usunięciu butów, nie skarpetek. Gdy próbowałam przenosić na inne części garderoby (np. bieliznę) po zapisaniu znikały. Któraś wie, co na to poradzić?
Już się wyjaśniło. Ta rzecz odblokowała mi się z poziomem. Miałam inną rzecz w koszyku, której nie zauważyłam i stąd to zamieszanie
A co do szafy, w której ubieramy swoje Miss, to nie ma takiej opcji, by można swobodnie przesuwać ubrania w dowolnej kolejności, to by ułatwiło kreowanie stylizacji?
@issi może spróbuj zapisać spodnie na wyższej warstwie?
@anabela3 w szafie nie ma takiej opcji, musimy sobie radzić grzebiąc w html'u.
To bardzo niewygodne. Z resztą nawet nie wiem jak to robić
Issi, a może spróbuj zmienić przeglądarkę? Nie na wszystkich zabawa z warstwami działa tak, jak należy.
Anabela, Majeranek ma w podpisie link do bloga o missfashion, na którym znajdziesz poradnik, jak się bawić z warstwami. ;D
A jest inny blog niż Majeranka? Tak tylko pytam i tak nie wchodzę na blogi zbyt często.
No chyba, że na te o mnie
Majeranek? czyli pani w odpowiedzi powyżej? proszę o wyrozumiałość, ale dopiero się wdrążam w całą grę
*chrząka nieśmiało* Tak, Majeranek to ja. ^^"
A co do pytania Kanapki - use google, Luke. Naprawdę, wystarczy wpisać odpowiednią frazę w przeglądarkę.
Majeranek to pseudo Majerankowej. Mój to Kanapka. Motionell to Moti, ErinBlack to Erin, Ojsa to Osa.
Spoko, ja na początku nic nie ogarniałam poza tym jak marnować MM
A co do Majeranka: Odzywasz się do mnie czy po prostu tak denerwuję, że nie da się mnie ignorować?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (25-02-2016 o 20h35)
Hej mam pytanie Gram we włoską wersję i jako że dodali nowe poziomy mam w poziomie 121 problem z 3-cią misją. Otóż o jaki kolor skóry dokładnie im chodzi? Dzieki z góry
Satynowy rodzaj skóry:)
Jak wy to robicie że macie zdięcie na profilu i kiedy wysyłacie posty jak wy to robicie?
Nie wiem czy rozumiem o co ci chodzi Magdalena2006, ale myślę że o avatar, więc: W w Moje konto (ten różowy ludzik po lewej stronie strony pod napisem Goodies) masz opcję zmiany avataru. Możesz wybrać dowolny obraz zapisany w komputerze i. Po prostu go tam wstawić :-)
Dzisiaj poddałam się dymisji ponieważ mam misję aby zostać sekretarką. Zerwałam tez z chłopakiem - również przez misję Mam 1$, a mieszkanie zabiera dziennie 19$. Zwykłe szkolenie sekretarki kosztuje 1 000$, specjalne - 2 000$. Co mam robić by nie zbankrutować??
Po pierwsze to nigdy nie zrywaj z chłopakiem jednocześnie rezygnując z pracy! Zanim zerwiesz najpierw nazbieraj na zmianę pracy. Teraz, jeśli nie możesz doładować sobie kasy sms'em, to chyba najlepiej byłoby zrezygnować z wynajmu mieszkania, żeby nie tracić MM i modlić się, żeby szybko chłopaka znaleźć.
EDIT
Jeszcze, jeśli nie dzisiaj to jutro, powinnaś mieć możliwość podjęcia pracy, którą rzuciłaś.
Ostatnio zmieniony przez Yaone (28-02-2016 o 16h35)