Tak, podróż będzie bezpłatnaERANO napisał
Czy jeśli wyjdę ze świątecznej krainy to mogę do niej bezpłatnie wrócić???
Proszę o szybką odpowiedz!!
Ostatnio zmieniony przez Seite (22-12-2015 o 23h08)
The sky is the limit - your sky, your limit...
Strony : 1 ... 208 209 210 211 212 ... 278
Tak, podróż będzie bezpłatnaERANO napisał
Czy jeśli wyjdę ze świątecznej krainy to mogę do niej bezpłatnie wrócić???
Proszę o szybką odpowiedz!!
Ostatnio zmieniony przez Seite (22-12-2015 o 23h08)
Seite, korzystałam z promocji i działała od razu. Jesteś pewna, że kupiłaś 2 razy? Za pierwszym kupujesz normalnie. Drugą ofertę wybierasz tą samą, co pierwszą. Będziesz tylko miała już w niej podwojone MM. To nie tak, że później dostajesz 3 raz za darmo, osobno. Jest on jakby łączony z drugą od razu. Jeżeli nadal nic się nie zmieniło to odezwij się do supportu.
podróż świąteczna kończy się jutro?
Podróż kończy się 27 Grudnia
czy będą dodawane jescze jakieś nowe ubrania w krainie świątecznej bo niewiem czy mogę wydawać już na gwiazdy.
Jak widzisz dodają je co parę dni może się okazać że jeszcze coś do dadzą a mogą wcale więcej nic nie dodać to jest niewiadome
Zazwyczaj pod koniec wycieczki pojawiają się jeszcze nowe komplety, ale może już te 3 są tymi "końcowymi".
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-12-2015 o 11h35)
Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, więc zapytam.
Czy jak wrócę z tej krainy świąteczne teraz, by wrzucić do worka Mikołaja kilka rzeczy, aby wykorzystać niewykorzystane płatki śniegu, to można później wrócić na krainę świąteczną?
Ostatnio zmieniony przez Izanami (23-12-2015 o 16h07)
To super. Dziękuję za odpowiedź
Jak zrobić żeby mieć większe oczy? Błagam bo mi się spodobały
Ostatnio zmieniony przez SaraLove7 (25-12-2015 o 16h54)
SaraLove7 upominam za pisanie posta pod postem. Przeczytaj regulamin forum.
Żeby powiększyć oczy musisz iść do salonu makijażu i wybrać inną maskarę, a potem pasujące soczewki.
Dziękuje za podpowiedź już sobie kupie ale mam jeszcze pytanko : dlaczego karzdy potrafi mieć takiego jednego fajnego warkocza prucz mnie bo szukam u fryzjera i niema nigdzie. Wszędzie szukałam na marne a bardzo mi się tem warkocz spodobał. Chciała bym sobie go kupić ale się nieda. I ogulnie jakoś mało MM mam dlaczego tak jest?Dodam jak być moderatorem tej gry?
Ostatnio zmieniony przez SaraLove7 (25-12-2015 o 22h36)
jak kupię mebel w krainie świątecznej to mogę go potem użyć w normalnym mieszkaniu czy tylko w pokoju hotelowym tej krainy?
Możesz go używać w normalnym mieszkaniu, bo wszystko co kupisz w świątecznej krainie wraca razem z tobą, tak jak w przypadku ubrań
Jak zrobić by miss była chudsza , ale nie tak by była hora
Po prostu chodzić na siłownię i ćwiczyć, ale nie za dużo. Najlepiej żeby ważyła 58kg
Jak zrobić by miss była grubsza bo ja waże 56 kg a chce 58 kg
Nakarmić ją po prostu
Link do zewnętrznego obrazka
Przychodzę z pytaniem - Co oznacza taka twarz u miss?
Z tego, co pamiętam, ta twarz była prima aprillisowym żartem od MF. Pojawiła ci się teraz? To może się mylę, bo to by było dziwne..
Pojawiła się, ale na hiszpańskiej wersji gry, dlatego nie ogarnęłam za bardzo. Ale dziękuję za odpowiedź. To dziwne XD
Jak ustawić sygnaturkę ?
Klikasz na --> Moje konto i tam zmieniasz swój avatar
//www.missfashion.pl/modules/account/##
Cześć, mam problem z misją, a dokładniej na poziomie 28 jest misja "Zagraj dziś w wisielca". Pomyślałam, że chodzi o "Kemo" bo to najbardziej przypomnia takowego wisielca, a nie ma innej gry o wcześniej wspomnianej nazwie. Zagrałam, wygrałam, misja się nie zaliczyła. Może mi ktoś powiedzieć która gra jest tym "wisielcem" ?