Co roku dostajesz nowe.
Niewydane przepadną.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 206 207 208 209 210 ... 278
Co roku dostajesz nowe.
Niewydane przepadną.
Jestem na 105 poziomie i mam misję "Zagraj dzisiaj w grę "Popraw błędy"!". Zapewne chodziło o "Ortografię" ale tę już przeszłam, a misję nadal mam niezaliczoną. Nie jestem pewna czy to błąd w grze, czy po prostu robię coś źle.
Czyżby dodatkowa partia gry z kuferków?
Ciasteczka wyczyszczone oraz relog.
Stwierdzam początek zbugowanych misji xD
Mianowicie 3 gdzie trzeba zakupic bąbki na choinke, mam wszystkie, nawet wsadzilam je do pokoju
Link do zewnętrznego obrazka
Relog byl, w aplikacji taki sam stan ;-;
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (16-12-2015 o 11h35)
a kupiłaś po 3 sztuki każdej?
bo tam jest 3x wszystko ;p
Ostatnio zmieniony przez AnaMia22 (16-12-2015 o 11h36)
no tak, mam po 3, moze kupie jeszcze po jednej xD
Poradzilam sobie, samo mi po jakims czasie zaliczylo
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (16-12-2015 o 13h29)
Czy ktoś mógłby powiedzieć na czym polega 3 zadanie na 48 poziomie w świątecznej krainie? Gram w tą grę na włoskiej wersji i na tłumaczu nie mogę tego przetłumaczyć Z góry dziękuję
3 zadanie na 48 poziomie to zmiana makijażu miss.
Gwiazdy świateczne pojawią się na promenadzie tylko jak pojade na wycieczkę do KŚ? czy po prostu w czasie trwania eventu?
Po prostu w trakcie trwania eventu. Nie trzeba jechać do KŚ, żeby trafić na gwiazdę.
tak właśnie myślałam, ale te gwiazdy nie chcą mi się pokazać, wiec w razie czego pytam ;p
dziękuję za odpowiedź
Nikt jeszcze nie ma tych gwiazd. Najprawdopodobniej będą od piątku. Już raz tak było, że gwiazdy eventowe pojawiły się dwa dni po rozpoczęciu wycieczki.
A ja mam do was głupie pytanie.
Czy w licytacjach da się jakąś swoją rzecz tam wystawić? O.O
Czy jak pojechałam już w podróż to mogę wrócić z niej, a potem jeszcze raz tam pojechać (za darmo)? Chodzi mi o tą eventową, świąteczną. Ustawiłam szkolenie w pracy i boję się, że nie będzie mi zaliczać dni, a siedzenie w świątecznej lokacji nie raduje mnie tak bardzo, bo nie mam MM.
Jasne, że możesz wyjechać i wrócić za darmo. Niektórzy codziennie opuszczają wycieczkę, żeby otrzymać MN za uporządkowanie walizki. ^^"
jest mozliowsc włączenia samouczka?
Czy Świąteczne puzzle to te same puzzle, które można znaleźć w grach?
A co ze szkoleniem? Nawet na wycieczce zaliczają się dni czy trzeba siedzieć "w domu"? Spojrzałam teraz i nie jestem pewna czy mi zaliczyło. :<
@Hhhhhhhhh7
Niestety ale w grze nie da się włączyć samouczka.
Mam pytanie odnośnie doładowania.
Już miałam kupować, aż nagle zastanowiłam się nad tym fragmentem "trzeci kod gratis". Ja zawsze robię doładowania przez Paypal, więc z tego co pamiętam nie dostaję żadnego kodu. Czy ta promocja dotyczy tylko doładowania przez telefon, czy przez Paypal też?
Może to pytania jest idiotyczne, ale wolę się upewnić zanim wydam realną kasę
TęczoweLiczi napisał
A co ze szkoleniem? Nawet na wycieczce zaliczają się dni czy trzeba siedzieć "w domu"? Spojrzałam teraz i nie jestem pewna czy mi zaliczyło. :<
Pythia napisał
Mam pytanie odnośnie doładowania.
Już miałam kupować, aż nagle zastanowiłam się nad tym fragmentem "trzeci kod gratis". Ja zawsze robię doładowania przez Paypal, więc z tego co pamiętam nie dostaję żadnego kodu. Czy ta promocja dotyczy tylko doładowania przez telefon, czy przez Paypal też?
Może to pytania jest idiotyczne, ale wolę się upewnić zanim wydam realną kasę
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (18-12-2015 o 15h58)
która z tych nowych gwiazd jest za darmo?
Musisz mieć wszystkie nowe gwiazdy by mieć darmową.
Kiedy złapiesz 5 nowych gwiazd, to pojawi ci się ta jelonkowo-sarenkowa gwiazda, która będzie za darmo ^^
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-12-2015 o 18h30)