Ban, bo słucham sobie pierwszej płyty Tokio Hotel i jestem bardzo rozbawiony, haha, dalej ich lubię. ♥
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 200
Ban, bo słucham sobie pierwszej płyty Tokio Hotel i jestem bardzo rozbawiony, haha, dalej ich lubię. ♥
Ban, bo wybacz Majeranku, naprawdę. Nie myślę dzisiaj zupełnie. Poza tym jestem przygnębiona po wczorajszych zdarzeniach...
Ban, bo aż się zaczęłam zastanawiać, czy znam jakąkolwiek piosenkę Tokio Hotel. >.<
Ban, bo to chyba raczej nie Twoje pokolenie, Zioło, ale kiedy ja miałem 11 lat to był szał na emo i byli naprawdę mega popularni~ :3.
Ban, bo ja nie lubię Tokio Hotel. ;\ Słyszałam kilka ich piosenek i to zdecydowanie nie dla mnie. ;p
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (05-12-2015 o 11h04)
Ban, ojezusmaria, wyprałam sobie przez przypadek pieniądze x"D.
Ban, bo Ev, pokolenie może dobre, ale nie te czasy. xD Pokemony ledwo pamiętam, chociaż wiem, że oglądałam.
Mineo, jak dużo? DDD:
Ty przestępco.
Ban, bo pewnie zostały w spodniach.
Ban, bo zobaczyłam Tokio Hotel xD Aż czasy podstawówki się przypomniały xD
Ban, bo tylko trzy dychy, ale przetrwały xDD. I akurat nie w spodniach, a w sukience :d.
Ban, bo dopiero dziś doszłam do wniosku, że przecież mogę przeczytać poradnik dotyczący korzystania z gimpa.
Geniusz. ;_;
Ban, bo żeby lubić TH i mieć do niego jakieś sensowne emocje trzeba było być w podstawówce albo w gimnazjum, kiedy byli na szczycie popularności i BRAVO pisało tylko o nich, muzycznie to takie niemieckie bardziej rockowe One Direction albo Justin Bieber (budzili nawet takie same emocje!!!) , więc trzeba mocno czuć klimat tamtego czasu.
Ja nie mam pieniędzy, więc ich nie piorę, POLECAM, LAU EVVERS.
PS: nie mam co ze sobą zrobić, idę dziś na świąteczny targ, ale to dopiero wieczorem i pewnie zamarznę na śmierć!!!
Ban, bo Ev, piątka. Też nie mam co prać. x"D Groszakom pranie nie zaszkodzi, a nic innego mi się nie poniewiera po ubraniach.
Ej, chce ktoś portfel na święta?
Ban, bo ja nie chcę, mam już swój nowy. ;p
A ja chyba mam co prać, niewiele, ale mam.
Ja chcę, o ile jest ładny, bo ban, ja mam gówniany. /':
Ban, bo awatar się jeszcze nie załadował i przez dziwnego pana ze stocku nadal wyglądam głupkowato. ;\
Ban, bo ten poradnik to chyba dwunastolatek pisał... "Trzymając Ctrl-a to zmianie ulegnie..." ._.
Ban, bo lepiej, jak obejrzysz sobie poradniki na YT, tam jest lepiej pokazane.
Ban, bo supi, chciałam zrobić portfelowi zdjęcia to sis powiedziała, że jednak go bierze. Sorry, Ev. ;_;
Szarlotko, ostatnio trafiłam na "poradnik" który był nagrany przez dziesięciolatka. :')
Ban, bo nie o taki poradnik mi chodzi. ;D
Chyba był taki youtuber, co nagrywał jak robić różne rzeczy w gimpie... Chyba nazywał się Czarny, ale już nie pamiętam.
Ban, bo nie lubię gimpa. ;_; Picmonkey łatwiej ogarnąć, co z tego, że ma mało funkcji. xD
Ban, bo mi się bardzo podoba to niestandardowe combo, które tworzy Twój awatar z sygnaturką! :'D
Ban, bo miałam wstawić zdjęcie dziwnego pana z napisem:
Wycinam ludziki, wychodzo liście.
No zara nie wyczymie.
Ale zrezygnowałam. xD
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (05-12-2015 o 11h34)
Ban, bo kurczaki, zamarzam. ._.
Chciałam sobie pograć w simsy, ale zaraz mi sis kompa zabiera...
Ban, bo dobrze mieć komputer na własność. ♥