Ban, bo Karpacz ma większą bazę noclegową niż liczbę mieszkańców ale mogę się rozejrzeć, ale jest wiele zależności co się chce mieć w pokoju i za jaką cenę :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 200
Ban, bo Karpacz ma większą bazę noclegową niż liczbę mieszkańców ale mogę się rozejrzeć, ale jest wiele zależności co się chce mieć w pokoju i za jaką cenę :'D
Ban, bo mama chce coś niemożliwego - na góra 5 dni (najlepiej mniej), żeby było tanio, żeby mieli żarcie, imprezę sylwestrową w ośrodku, pokoje żeby były ok... x"D
Ban, bo faktycznie nie jest to możliwe. Pensjonaty zazwyczaj gwarantują tylko nocleg a wyżywienie jak i impreza sylwestrowa we własnym zakresie xD
Ban, bo w końcu się wzięłam za oglądanie Gravity Falls. Jelony, wszędzie jelony! xD
Dziecko się cieszy jak jelon przebiegnie w tle x")
Ban, bo w sumie były jakieś z imprezą sylwestrową. Ale zajęte. xD I na 5 dni albo dłużej.
Ban, bo to urok Karpacza P: A jakby jakimś cudem się udało to nawet nie próbujcie zakupów w Tesco! Poddenerwowana kasjerka może zrobić krzywdę (bo tak bardzo kocham ruch świąteczny xD )
Ban, bo rozmowy po privie takie ciekawe ;D
Ban, bo przykleją sobie na czołach "Rodzice Zioła" i to im zapewni nietykalność. XD
Ban, bo tak bardzo z różu do jedzenia... xD
Ban, bo może wtedy będę mniej agresywna ale nie ręczę za siebie xD
Ostatnio zmieniony przez Asuu (04-12-2015 o 21h45)
Ban, bo kurczaki, zjadłabym grzankę. ._.
Ban, bo ja chciałam coś słodkiego i poszłam na kompromis - zrobiłam kanapki z Nutellą <3
Ban, bo kurczaki, nie wiem co zrobić. ;_;
Ban, bo ja wykorzystuję chwilę, że nie ma nikogo w domu i śpiewam xD.
Ban, bo sygny wrzucone, uff. Miałam jeszcze w rpg odpisać, bo już miesiąc wisi. x)
Ban, bo zastanawiam się, czy zdążyłam wszędzie wejść przed północną.
I uwielbiam gify Mineo. xD
Ban, bo bardzo miło mi Skye!
I dzień dobry.
O, bo ban, Skye, ładna nowa oprawa graficzna! Podziwiam mocno! I zimnoooo mi, muszę się ubrać, zjeść śniadanie, boję się tego dnia dzisiaj.
Ban, bo chyba sobie machnę sygnę świąteczną...
O, ban, bo ja też bym chciał, chyba poszukam obrazków i poskładam zamówienia w warsztatach!
Ban na dzień dobry!
Ban, bo doberek wam :'D
Ban, bo Evvers, możesz u mnie zamówić. :3
Ban, bo w sumie sobie zamówiłem :3.
Ban, bo cześć, przepraszam za krótką wypowiedź, nie myślę dzisiaj. ;_; Jak śpię za krótko - źle. Za długo - źle. :<
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (05-12-2015 o 10h56)
Ban, bo danke, machnę sygnę do wymiany i zabiorę się za twoje. ^^
Tylko nie wiem co mi z tej sygny do wymiany wyjdzie, bo odpaliłam gimpa, a go w ogóle nie ogarniam. X"D
Charlotte5, dłuższe wypowiedzi, proszę? Regulamin.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-12-2015 o 10h53)