Ban, bo będę szczera... Simsy jakoś mnie nie jarają ;^; Lubię budować ale już grać to nie, więc resztę zostawiam młodszej siostrze P:
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 200
Ban, bo będę szczera... Simsy jakoś mnie nie jarają ;^; Lubię budować ale już grać to nie, więc resztę zostawiam młodszej siostrze P:
Ban, bo czy Ana przeszła Simsy? DDDD:
Ja nie umiem budować. XD Zawsze stawiam "to co się przyda" w jakimś nieładzie i wygląda to fuj fuj fuj. XD
Ban, bo w końcu słyszę orkiestrę górniczą, późno w tym roku zaczęli xD.
Ziołe, po prostu skończyłam grać.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-12-2015 o 13h59)
Ban, bo chyba tylko ja włączam Simsy by budować xD Wolę jakoś swoje gierki x3
Ban, bo nie wiedziałem, że Ojsa to Basia, a Mineo Anna, a Anna to imię, które podoba mi się najbardziej ze wszystkich i nazwę swoją córkę Anna Maria, a drugą Wioleta Beatrycze. TO POSTANOWIONE.
Ban, bo ja chciałam Maria na bierzmowanie, ale mi nie pozwolono T^T.
Ale :^} dobry wybór.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-12-2015 o 14h02)
Ban, bo Ev, najpierw ci musi okres wrócić. Chyba, że będziesz adoptował. x"D
Ps.: Ale nazwisko to nie będzie Wesołowska? :V
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-12-2015 o 14h02)
Ban, bo... BOSZE! Anna Maria to najbardziej oklepany zestaw (bądź jako jedno imię)... Nie podoba mi się ta prostota (bo sama tak mam ;-
Ban, bo zmywam się do sąsiedniego miasta.
Do później ludzie xD.
Ban, bo papatki a ja będę czekać, aż kurczak się upiecze .3.
Ban, bo w niedziele egzamin, a mi się za nic nie chce powtarzać.. chociaż księgowanie już mi bokiem wychodzi, wiec nie powinno być źle.. Jak ja kocham być do przodu z materiałem xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-12-2015 o 14h16)
Ban, bo iljausdfn nagrywałam na Kpop festival moment w którym śpiewałyśmy Love Me Right i go przypadkiem usunęłam z telefonu. T^T T^T T^T
Ban, bo kupiłem sobie prezent, takie fajne balsamiki, a teraz wypadałoby troszkę poćwiczyć, ale jestem bardzo leniwy i mi się nie chce, więc zjem adwentową czekoladkę.
Ban, bo a propos prezentów, znalazłam wczoraj w garderobie mamy takie urocze świeczki i nie wiem czy to dla mnie na Mikołajki, czy po prostu o nich zapomniała. x"D
Ban, bo ja się dowiedziałem, że mama wysłała mi prezent na mikołajki, a w tym skarbonkę i 20 złotych na WEGAŃSKIE SŁODYCZE, bo "ona w sumie nie wie które są wegańskie a które nie", haha~. Wiadomo, że nie wydam na słodycze. /': Będę chował w skarbonce paragony, fajny pomysł. Ale i tak miło, że mi coś wysłała. A poza tym... to zazdroszczę! Bardzo chciałbym dostać świeczki. I CZADOWA SYGNATURA I AWATAR, ZIOŁO.
Ban, bo objadłam się jak głupia i nie mam siły schylić się po telefon, który upadł D:
Ban, bo telefon mojej koleżanki jest w tragicznym stanie.
W ogóle to hey~
Ban, bo elo wam.
Ban, bo siemka przybyłym c:
Ban, bo idę dziś z koleżanką do sklepu. Kupimy sobie prezenty. ^w^Szarlot. Hahhahaha nie mogę. xD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (04-12-2015 o 15h20)
Ban, bo super, też chcę prezenty!!!
I W OGÓLE ZIOŁO, TY ZŁOŚLIWCU, DOPIERO TERAZ PRZECZYTAŁEM O TYM OKRESIE. /'"""""":
Ban, bo my będziemy mieć w klasie takie...."spóźnione mikołajki".
Zrobimy je wraz z Wigilią. :>
Ostatnio zmieniony przez Momencik (04-12-2015 o 15h21)
Ban, bo heheheheheheheheheheh, Jack Nicholson zawsze spoko, Momenciku.
Ban, bo coś mi się nad głową tłucze i przeszkadza mi w graniu ;^;
Ban, bo ja już będę lecieć. ^w^ Bye~
Moment wpadł tylko na moment. xd