Ban, bo TG zawsze jest w cenie xD
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 200
Ban, bo TG zawsze jest w cenie xD
Ban, bo moja mama dzwoni do wszystkich Baś i im składa życzenia. Zabawne, bo zadzwoniła też do mojej przyjaciółki xDDDD.
Ban, bo to tak bardzo pozytywne :'D Gdyby tak ktoś do mnie zadzwonił na Anny to bym się ucieszyła c:
Ban, bo figh five! Chociaż Ojsa do mnie zadzwoniła jak było Anny <3 xD
Ban, bo mi się nie skojarzyło, że Barbara to Ojsa, loool. XD Chyba faktycznie ma imieniny. ^^ Ale śpiewać jej nie będę, gardło mnie boli. XD
Ban, bo zapomniałam, że ona też Barbara, jestem okropna xD..
Ban, bo przynajmniej na Anny bawiłam się na miejscowym festynie x3 (Gdzie co 10 osoba to imienniczka xD)
Ban, bo u mnie w mieście też sporo Ań xD.
Ban, bo nie ma dnia by się nie obejrzeć za siebie bo ktoś Ciebie "woła" po imieniu xP
Ban, bo znam ten uczuć, w klasie mam najdziwniej, gdy z koleżanką nigdy nie wiemy, którą z nas wołają xD.
Ban, bo w szkole to najlepiej xD Gdy ja się uczyłam to w klasie mialm jeszcze trzy Anie. Przez cztery lata nauczyciele i my mieliśmy problem xD
Ban, bo oojeżu xD. I zawsze ten strach, o którą chodzi, gdy nauczyciel wzywa do odpowiedzi.
Ban, bo zawsze miałam wrażenie, że oni sami nie wiedzieli. Zwłaszcza gdy w niektórych salach siedzialsyny obok siebie bo ławki były ustawione na środku xD
Ban, bo u nas od 5 klasy podstawówki są trzy Ole i nauczyciele nadal nie wymyślili nam przezwisk ani nas nie ponumerowali... XD Piąty rok się stresujemy przy wzywaniu do odpowiedzi. XD
Ban, bo przydałoby mi się w końcu ruszyć i pojechać do galerii.
Ban, bo ayo wassup Mineo? :'D
Ban, bo od godziny męczę się z Bossem poziomu i dopiero teraz zauważyłam, że przez przypadek założyłam złą zbroję D: (Brawa dla mej sklerozy i dedukcji .-. )
Ban, bo ayyyo wassssuuupp Zioło? Sprawdza się messengera!
Oh, jak napisałam to odczytałaś wiadomość xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-12-2015 o 13h46)
Ban, bo wiadomości na messengerze przychodzą mi tylko jak telefon odblokuję. :'D
Asuu, co to za gra?
Ban, bo mi czasami też tylko wtedy, albo te głupie dymki znikajo :<.
Ban, bo dokładnie. T^T Nie ogarniam tego.
Ban, bo sieciówka (Online <cenzura> <-- To nie jest reklama chyba, nie? o:< ) i męczę się w labiryncie ;^;
Ostatnio zmieniony przez Asuu (04-12-2015 o 13h52)
Ban, bo chyba nie... Zresztą, możesz teraz ocenzurować. xD Ja to chyba pójdę na Simsy. >.>
Ban, bo i tak zrobiłam teraz chyba już nie widać cóż to za gra xD
Ban, bo ja właśnie skończyłam Średniowiecze xD.