ban, bo ej! Lubiłam to! XD tylko jak leciało jeszcze na Fox, bo na tych pierwszych kanałach maja okropnego lektora.
Jaka maska?
Kurde, babcia dzwoniła . ______ .
![https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif](https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif)
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 200
ban, bo ej! Lubiłam to! XD tylko jak leciało jeszcze na Fox, bo na tych pierwszych kanałach maja okropnego lektora.
Jaka maska?
Kurde, babcia dzwoniła . ______ .
Ban, bo w piątek był odcinek, w którym spadł samolot. Andreaaaaaaaaa </3
Ta maska
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-11-2015 o 11h49)
ban, bo jakaaa fajnaaa! *^^^^^*
Nie wiem jak to teraz stoi z odcinkami, ale mnie najbardziej denerwowały sezony z Samem = = kretyńsko to zrobili.
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 11h52)
Ban, bo zamówiłam 4. Dla mnie, Mineo, Ojsy i Maknę. Mogłaś mówić wcześniej. xD
Mnie denerwowały te z jej synkiem. No pls. I to rozwiązanie akcji z cieniami. Ostatnie odcinki to jakaś bajeczka dla dzieci. Te świetliste duchy, ew.
Ban, bo jutro już koniec wyzwania z Momentem.♡
ban, bo jakbym wiedziała, to bym hurtowo zamówiła :`D
dla mnie cały ten wątek z cieniami to dno = = i wcale bym się nie obraziła jakby z obsady zniknął synek, bo nic tylko denerwuje ludzi.
hmf...jakie wyzwanie?
Ban, bo od pierwszego sezonu nas przygotowują na synka.
A potem nam dają takie coś.
Ew.
ban, bo to jest dziecko tak długo wyczekiwane, że to było niemożliwe żeby było normalne :`D
coś musieli skopać w tym serialu.
to skopali dziecko xd
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 12h04)
Ban, bo nie możemy się do siebie z Momentem odzywać przez tydzień, Steno. xD
Ban, bo ale no. Nie miałam nic przeciwko temu, że widziało duchy i miało specjalną więź z matką. Te cienie i świetliste duchy to po prostu dno i 5 metrów mułu.
ban, bo oryginalnie Jull XDDD
No mnie ta więź akurat wkurzała --- taka kij wie po co i z tyłka wymyślona.
Jakby skończyło się na samym widzeniu duchów, byłoby ok.
Ban, bo jak już musiał być speszul, to niech ma więź. Ale nie świetliste duchy. xD
Ban, bo okej, znowu nie mam pojęcia, o czym mowa.
Norma.
Nah, nie lubię spać do późna, nawet jak chora jestem e.e
Ban, bo o serialu, Jeleniu.
Lel, właśnie, czemu ja reklamy oglądam.
ban, bo muszą być te świetliste duchy, bo kto by był wtedy przeciwko cieniom? XDD
#wyższalogikaseriali
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 12h18)
Ban, bo no weś Steno. Przecież młody sam by sobie poradził.
ban, bo najwidoczniej producenci uznali, że z niego taka sierota, że jednak sobie nie da.
Ban, bo kurde, słabeusz. W ogóle. Czy ja mam wrażenie, czy oni się w końcu nie dowiedzieli, co to za duch z kostnicy, któremu tak głowa dziwnie latała?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-11-2015 o 12h32)
ban, bo kurczę, ja to w podstawówce oglądałam, to już nie pamiętam, ale chyba się dowiedzieli. No co by to było jakby się nie dowiedzieli.
#chociażniezdziwiłabymsięjakbyjednaknie
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 12h59)
Ban, bo świetliste duchy to był wyższy poziom beznadziejności. xD
kurcze, Ananas XD śmiecham z Ciebie! Weź się pokaż!
Ban, bo no, piszę opko dla Misy. Ktoś chce początek? Bo nie wiem czy jest ok.
Ban, bo chętnie bym poczytała, ale najlepiej całe. xD Możesz podesłać ten początek, to powiem, czy nie jest takie złe... Chociaż coś mam wrażenie, że jakiekolwiek by nie było, nie będzie aż takie beznadziejne. xD
Ban, bo wpadło mi do kieszeni osiem stówek. & Kubek z Mikołajem. \(^÷^)/ I nie, to wcale nie jest prezent mikołajkowy.
Ban, bo no to napiszę całość. xD
Ban, bo cześć cześć