Ban, bo ja też chcę śnieg :c Ale nad morzem to raczej później się pojawi.. i na krócej
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-11-2015 o 17h08)
Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 200
Ban, bo ja też chcę śnieg :c Ale nad morzem to raczej później się pojawi.. i na krócej
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-11-2015 o 17h08)
Ban, bo u mnie już zaczął topnieć. Chociaż wieczorem znowu temperatura poniżej zera.
Ban, bo jest mi zimno. :<
eufrozyma napisał
Ban, bo próbne matury to jak wolne X"D Ja zupełnie nic do nich nie robiłam X"D
Ban, bo raz Ziołu koza, zgłoszę się do oficjalnego!
Ban, bo Zioło, wohaa, szalejesz przyprawo.
Ban, bo obym nie wygrała. XDD
Ban, bo w razie czego masz gdzie się ukryć xD.
Ban, bo cicho tu jakoś.
Ban, bo zrobiłam angielski na czwartek we wtorek, ja #szalona X"D Jakbym zrobiła jeszcze zarządzenie na jutro, niemiecki na czwartek i ekonometrię na piątek to mogłabym powiedzieć, że zrobiła się ze mnie #pilna studentka. ALE NIE MOGĘ, BO ANGIELSKI WYCZERPAŁ MÓJ LIMIT ZAPAŁU DO NAUKI X"D
Ban, bo tu często jest cicho ostatnio :<
Gratulacje Fro :')
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-11-2015 o 21h24)
Ban, bo trzeba rozruszać te bany! ;P
Ban, bo da się zrobić.
Właśnie jem obiad. Chyba trochę za wcześnie D:
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-11-2015 o 21h29)
Ban, bo ja jadłam 2,5 h temu, tym bardziej "za wcześnie" ;P
Ban, bo dzięki, czuję się z siebie dumna, że zaczęłam choć część rzeczy robić nie-na-ostatnią-chwilę X"D
Secia mnie strollowała. Myślałam, że jej nie ma na gadu i już miałam wyłączyć, a tu się okazuje, że małpa na niewidoku siedziała x"D
Ban, bo *bije Fro za tę małpę. Ale to tak po przyjacielsku * xD
Ban, bo ja tymi małpami rzucam tak z miłością X"D
Ban, bo dobra dobra małpko ;D
Ban, bo nierobienie rzeczy na ostatnią chwilę przerasta mnie
Ban, bo spsr, polecam powolne przyzwyczajanie się x"D Stopniowo, pomału, żeby szok dla organizmu minimalizować x"D
Ban, bo Fro usiłuje to wprowadzić już jakiś czas.. A skutek? Niech się sama wypowie xd
Ban, bo ej, idzie mi całkiem nieźle, już chyba drugi raz robię angielski nie-na-ostatnią X"D
Ban, bo brawo, sukces mocno! ;D
Ban, bo takie rzeczy wymagają czasu To się nie da tak od razu, czasem ma się pewnie chwile zwątpienia xD
Ban, bo wiadomo xd nie mam weny, kurczę, nie mam.