Ban, bo to samica, widzę po upierzeniu. Nie ma żadnego leśniczego w pobliżu, bo nie ma lasu. Nie umie jeszcze latać, a wypuszczenie jej na zewnątrz to pewna śmierć, bo buszuje tu wiele kotów, psów i jakichś kun.
~
Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 200
Ban, bo to samica, widzę po upierzeniu. Nie ma żadnego leśniczego w pobliżu, bo nie ma lasu. Nie umie jeszcze latać, a wypuszczenie jej na zewnątrz to pewna śmierć, bo buszuje tu wiele kotów, psów i jakichś kun.
Ban, bo cóż, ja tylko mówię, że to nie jest najlepszy pomysł, skoro w domu jest kot.
Ban, bo jej pilnuję, a kot wychodzi na pole. Poza tym ptak ma duże pudełko, zapas wody i jedzenia. Nic mu się nie stanie.
Ban, bo w takim razie trzymaj ją u siebie, na pewno źle jej nie jest A jeszcze ma atrakcje zabawy w twoich włosach ;D
Ban, bo siedzi w nich cały czas. xd
Ban, bo takiej to dobrze
Jaką książkę czytałaś, Lotko?
Ban, bo Historia Amuletu. Mam do etapu rejonowego z olimpiady z polskiego. Ale to tylko jedna książka do przeczytania... ;p
Ban, bo po wygooglaniu fajnie się zapowiada ;D
Ja dalej wstążkuję ;D
Ban, bo jestem jeszcze Seciu, ale latam po domu i się szykuję ;D
Ban, bo książka taka sobie, zresztą to druga część przygód.
Ban, bo rozumiem
Chcesz, żebym Ci wrzuciła foto bombki? xD
EDIT: Czasem tak jest, choć ja tam nie jestem co do książek wybredna ;D
Ostatnio zmieniony przez Setarah (21-11-2015 o 19h06)
Ban, bo w sumie początek słaby, a dalej to nie wiem. ;p
Ban, bo przekonasz się dopiero ;D może Ci się spodoba później
BAN, BO CHCĘ.
O matko, pamiętam jak sama kiedyś zamiast iść na żywioł na konkurs (standardowo) siedziałam i się przygotowywałam. XD
Ban, bo poszło już na Gadu, okejka? Bo za duże fotki są wielkościowo, jak to z lustrzanki...
Ban, bo przeczytaj za mnie to wszystko Froziu. I najlepiej jeszcze napisz konkurs.
Ban, bo hah, Szarlotko, podmiana by graniczyła z cudem xd
Ostatnio zmieniony przez Setarah (21-11-2015 o 19h16)
Ban, bo cuda się zdarzają. xD
Ban, bo myślę, że student wbijający na Twój konek jako Ty wywołałby przynajmniej zdziwienie XD
Ban, bo rejon będę pisać w szkole, nie wiem czemu. xD
Ban, bo waaa, niedługo mam próbne, pewnie skopie matmę, waa.
Ban, bo pewnie nie będzie tak źle Mineo
Ban, bo znikam. Pa! <3
Ban, bo pa Lotko
czy mówiłam już, że lubię Tymbarki?
Ban, bo ciekawa jestem, jaka będzie moja ocena z tej klasówki z fizyki, jeśli trochę się pouczę. XD Ogółem nie lubię fizyki, więc zazwyczaj dostaję trzy, nie ucząc się (dla porównania - z polskiego, który uwielbiam, zazwyczaj dostaję pięć. Też się nie ucząc. XD). Więc miałam zrobić mały eksperyment, i się pouczyć... Miałam. A akuratnio zajęłam się tylko i wyłącznie przesłuchiwaniem piosenek z telefonu. XD
Pa Lotko! Ja przyszłam, ty idziesz. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-11-2015 o 19h49)