Ban, bo weź nie żartuj ;P ja tu jakoś ciągle jestem ;D
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 200
Ban, bo weź nie żartuj ;P ja tu jakoś ciągle jestem ;D
Ban, bo kto tam ich wie. XD
Głodna jestem, a jedzenia dużo i mało zarazem i nie wiem co jeść..XD
Ban, bo ja obiadokolację jem właśnie.
Ban, bo wiecie coś/znacie jakieś dobre strony o grafice? Bardziej o pojęciach z nią związanych jak "grafika wektorowa", ale ciii.... Już nie mam pojęcia, gdzie ratunku szukać.
Ban, bo niestety nie pomogę, nie znam ;<
Ban, bo najwyżej zawalę pracę z informatyki, no ale nie dam rady nauczyć się do trzech sprawdzianów e.e, Chyba, że uda się jakoś ściągać, to byłoby fajnie... Pewnie nawet to mi nie wyjdzie.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-11-2015 o 20h13)
Ban, bo cieszę się że już nie mam informatyki. ;D
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-11-2015 o 20h26)
Ban, bo na co komu informatyka?! Humanistyka, to jest przyszłość! Tyle masz po tym kierunku opcji, od ofert pracy nie możesz się opędzić, a co masz bo informatyce? Jedno wielkie NIC!
...
Wait a second, chyba coś mi się pomieszało~
Ban za dobry żart, chacha xD
Chociaż trochę to smutne.
Ban, bo jeszcze smutniejsze jest, jeśli jesteś na humanie, a wcale dobra z humanistycznych nie jesteś i poszłaś na taki profil tylko dlatego, żeby matma była łatwiejsza~ Czyli nie można być wtedy nawet dobrym humanistą, a to oznacza, że wtedy żadnej potencjalnej przyszłości się nie ma~
Dołująca perspektywa, jak dla mnie~ x'D
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (17-11-2015 o 21h26)
Ban, bo Marjuż mnie obserwuje. ( ͡;° ͜ʖ ͡;°)
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (18-11-2015 o 00h39)
Ban, bo powinnam być z siebie dumna.. w końcu ruszyłam swoje cztery litery i napisałam 2 i pół strony worda xd
Ban, bo gratki Neruś!
Marjuż przestań... ( ͡;° ͜ʖ
ban, bo Thx xd W sumie to powinnam mieć więcej... biorąc pod uwagę, że niby zaczęłam w Poniedziałek pisać xd
Ban, bo nie jest źle.
Ban, bo w sumie xd
Dobra .. ide spać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-11-2015 o 00h45)
Ban, bo apka mi się zacięła.
Kolorowych snów! Dobranoc Nerr! c: xd
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (18-11-2015 o 00h46)
Ban, bo jak się czujesz z tym, że zostałaś strollowana Julkonnosiedem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo Marjuuuż...Nie wiem..
Czuję się tak jak wtedy, gdy dowiedziałam się, że jestem synem Wiktora...ahh.. ( ͡;° ͜ʖ ͡;°)
Ban, bo fajny podpis i avatar, Julkannosiedem. Ale bajer, jak się naciska na napisz odpowiedź to jest taki podświetlany ekranik. Łuhuhu, jaki wypas. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogóle wczoraj sobie czytałam stare wyzwania i tam było o tym, ze mówiłaś na mnie "Marjuż ty kabanosie!". To było takie urocze. <3 #wspomnieńczar
Ban, bo Marjuż Ty kabanosie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co czytasz stare wyzwania?
Ja czytałam bitwę żywiołów, ale ciii....
Ban, bo cześć i czołem, ale i jednocześnie miłej nocy~
Ban, bo cześć Neluś!
Co słychać? (:
Miłej nocy.~
Ban, bo... sama nie wiem czemu, ale tak sobie wspomniam. Czytam jakoś od kilku dni, od strony, gdzie zaczęłam częściej udzielać się na wyzwaniach.
Szkoda, że nie ma takich fajnych banów jak tu, na syfie. </3
U nas to wszystko jest takie... strasznie restrykcyjne. A teraz jak wyzwania zamknęli, to już w ogóle.
PS nadal noszę avatar od Ciebie. <3
Ostatnio zmieniony przez Maruciałke (18-11-2015 o 00h56)
Ban, bo ja zaczęłam udzielać się na wyzwaniach, bo Needy mnie prosiła. x3
Jaki podświetleny ekranik!? coco
Nom. Zamykanie wyzwań to przesada. </3
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (18-11-2015 o 00h57)