Ban, bo w sumie wymieniłabym pościel na błękitno-brązową, ale jestem zbytnim leniem </3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 200
Ban, bo w sumie wymieniłabym pościel na błękitno-brązową, ale jestem zbytnim leniem </3
Ban, bo mam tylko dwa swoje zdjęcia i z Frozią doszłyśmy do wniosku, że na jednym wyglądam suk... wrednie, a drugie "miło" XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-11-2015 o 23h13)
Ban, bo no i co zrobisz, nic nie zrobisz XD Kiedyś przyjadę i Ci zrobię kolejne Twoje zdjęcie do tej ubogiej kolekcji XD I przynajmniej jedno ze mną, a na razie to kuj do konkursów <3
Ban, bo jak w tę sobotę zawalę konkurs z matmy, to też sobie machnę zdjęcie XD Wtedy to dopiero będzie "wrednie" XDD
A jak przejdę, to będzie pewnie jeszcze wredniej XD I weź tu człowieku ogarnij sam siebie XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-11-2015 o 23h16)
Ban, bo nie zawalisz! ;> Specjalnie nie próbowałam ogarnąć wyjazdu do Ciebie w ten weekend, żeby nie rozpraszać, a miałam auto tylko dla siebie i jedynie o paliwo musiałabym się wytargować XD
Ban, bo musze iść dziś do szkoły na 7.00 :<
Ban, bo zaczęłam panikować, że nie chcę do szkoły (tydzień wolnego robi swoje), a potem doszłam do wniosku, że po prostu jak zwykle pójdę, wynudzę się jak mops i wrócę. XD
Ban, bo nam zrobili wolne, ale i tak obudziłam się po 6.16. >.<
Ban, bo nie chce mi się iść na uczelnię, bo mam kolokwium z niemieckiego, a standardowo zdecydowałam się na podejście typu #YOLO xD
Ban za pisanie na niebiesko. To jest zbyt ładne !
Ban za brak awatara. Jeśli nie umiesz ustawić, to na blogu o miss fashion jest poradnik jak to zrobić. :3
Ban za reklamowanie bloga xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (16-11-2015 o 17h23)
Ban, bo reklama by to była gdybym podała nazwę bloga lub link do niego. x)
Ban, bo masz link na sygnaturce xD
chociaż pewna że to do tego to nie jestem xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (16-11-2015 o 17h27)
ban, bo kolejki w Biedro są masakrycznie długie ;AAAA;
Ban, bo w sygnie nikomu link nie przeszkadza. XD
Ban, bo w Biedro to zawsze tak o tej porze.
Ban, bo lel, zjadłam obiad, ale nadal jestem głodna. ;_;
ban, bo śmiać mi się chce ze współlokatorek, bo twierdzą, że tak mało jem (bo nie mam ochoty jeść w akademiku), a tak na prawdę jak dostanę się do domu, to nie odchodzę od lodówki :`D
Ban, bo Steno, ty typowy studencie. XD
Ban, bo hello, jest tu kto? xd
Ban, bo ja jestem! *macha łapką* Przed chwilą się obudziłam. Nie ma to jak drzemanie na łóżku mamy. :'D
Ban, bo Pine! Ja to bym po takiej drzemce nie zasnęła xd
Ban, bo ja w sumie bym się obudziła dopiero rano, gdyby nie to, że to łóżko mamy. xD A zasnąć to jestem pewna, że zasnę, wciąż jestem zmęczona. Wstawanie o szóstej jest koszmarem! X'D
Ban, bo do najmilszych nie należy, faktycznie xd