Ban, bo sdfgfhyt dostanę wymarzony album i nie mogę się doczekać, aż go w końcu będę miała w swoich dłoniach.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-11-2015 o 21h14)
We are in noir
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 200
Ban, bo sdfgfhyt dostanę wymarzony album i nie mogę się doczekać, aż go w końcu będę miała w swoich dłoniach.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-11-2015 o 21h14)
Ban, bo jaki Mineo?
Ban, bo oczywiście od EXO. Jest to świąteczny album ''Miracles in December ''. I ogólnie ma w sobie jeszcze album z sesji zdjęciowej! Wygryw!
ban, bo zamiast ogarniać logikę, gapię się arta i mam zaciesz jak głupia xd
Ban, bo to fajnie Mineo :-) ja sobie ostatnio kupiłam płytę Sii ;D
Steno, to podeślij nam do obejrzenia
ban, bo Kyo by padła z zazdrości za to EXO XD
Regulamin nie pozwala podesłać xD
(bardzo ambitny art mojego ulubionego shipu XDDD także tego)
Ban, bo spoko, rozumiem xd jeszcze bym Cię musiała upomnieć albo coś
Ban, bo dlaczego mnie takie rzeczy bawią?
ban, bo to jest śmieszne, Skaju XDDD
Ban, bo lubię zdjęcia uchwycone w dobrym momencie xD.
Ban, bo już się bałam. XD
Ban, bo Skye, jak Ty coś znajdziesz ;p
Ban, bo właśnie wygrałam w sapera :"D Lecę grać jeszcze raz ♥
ban, bo wiedziałam, że ten moment kiedyś nastąpi i ktoś w końcu mnie zbluzga na PW, że nie odpisuję w RPGu :`D
#idzieodpisywać
Ostatnio zmieniony przez Steno (09-11-2015 o 21h30)
Ban, bo powodzenia Steno
Ban, bo zastanawiam się jaki problem mają ludzie w grze ''Ostatnia Litera'' w ogarnięciu zasad.
Ban, bo tam nie gram więc nie wiem xd
Ban, bo mnie aż to śmieszy. Jestem czepliwa, bo wolę bardziej jak jest porządek xD.
Ban, bo właśnie sobie przypomniałam, że w wakacje zapisywałam się do jakiegoś RPG chuchu
zabawne
Ban, bo wiadomo, że porządek musi być
Ban, bo Osa ma rację z tym, że ludzie nie czytają pierwszego posta w Ostatnia Litera, ale kurde, to jest w tytule. XDDD
ban, bo ja najchętniej wypisałabym się z jednego RPGa, ale ruszyło i nie wiem jak się wymigać, bo straciłam wenę do pisania tam :`D
Ban, bo poza Folwarkiem zwierzęcym kojarzycie książkę w której nie ma ludzi? xD
Ban, bo ja coś bym z kimś popisała, ale trzeba mi kopy sprzedawać, żebym pamiętała. xD Zresztą nie lubię, że ludzie wprowadzają mało nagłych zwrotów akcji XD W sensie tych zabawnych XD Lubiłam jedną swoją postać, która w ramach powitania wskakiwała na plecy XD Miała nierówno pod sufitem XD
Ban, bo nieźle ją wykreowałaś Dobranoc!