Ban, bo u mnie niedawno coś zamówiła... Jeju, chyba zrobię tą sygnaturkę na total odwal. W paincie. W ramach zemsty za taki render. :''''D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-11-2015 o 18h07)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 200
Ban, bo u mnie niedawno coś zamówiła... Jeju, chyba zrobię tą sygnaturkę na total odwal. W paincie. W ramach zemsty za taki render. :''''D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-11-2015 o 18h07)
Ban, bo ostro Ananasie! :"D
nie mam pojęcia o czym mowa.
Ban, bo marudzicie, oj tam, oj tam ;> (u mnie zamawia rysunki, więc mi nie przeszkadza ;})
Ban, bo jak tak przeglądałam jej zamówienia, to się wcale wam nie dziwię ;"D
Spsr - ty się po prostu dobrze ustawiłaś. Sprytnie! x')
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-11-2015 o 18h16)
Ban, bo nadal nie wiem o co chodzi.
60s.<////3 ;~;
Ban, bo Julka jest niewtajemniczona cheche
Ban, bo przez takie kwiatki nie mam warsztatu X"D Porobiłabym ludziom graf, ale nie chce mi się poświęcać czasu na takie nieogary XD Wolę żądania Iriś po privie <3
ban bo jeszcze wcale nie banowałam w nowym wątku
Ban, bo siema Yubiś :>
Jestem głodna, za mało serowo-szpinakowego makaronu zjadłam, idę po pad thaia, jeśli brat mi cokolwiek zostawił X"D
Ban, bo witam Yubin i od razu przepraszam, bo jeszcze nawet nie zaczęłam rysować pracy dla niej XD (bo rysunek na konkurs i szkoła).
Ban, bo słucham narzekania babci i zaczyna mnie wszystko boleć.
Jestem paskudna, ale o ile lepiej by mi było teraz samej siedzieć w domu i pójść w końcu coś zjeść. Czekać na tatę, kto wie kiedy wróci.
Ban, bo mój brat zjadł obiad, który normalnie starczyłby na jakieś 3-4 osoby O.o Malutki tym razem trochę przesadził.
Fitnessy z jogurtem i jabłkiem takie dobre, omnmnom #kolacja
ban, bo nie cierpię mojego internetu ; /
Ban, bo halo, jest tu kto? ;D
Ban, halo, halo, Set, czy się słyszymy?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-11-2015 o 20h31)
Ban, bo czemu inni tak chwalą sygny, które mi nie wyszły? ._.
Ban, bo Mineo, odbiór znakomity ;D
Cześć cześć
Ban, bo nie wiem... Może dlatego, że sami robią gorsze, albo po prostu dlatego, że chcą, by Ci było miło? :'D
Cześć!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-11-2015 o 20h34)
Ban, bo hej, hej.
Ban, bo fantastycznie Set! Co robisz?
I Zioło, bywa xD Innym też podobają się bardziej gorsze zestawy, które im wybieram xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-11-2015 o 20h35)
Ban, bo opcja jest jeszcze taka, że nie są wybredni i po prostu się im podoba, bez podtekstów
EDIT: przeglądam książki, jakie posiadam Mineo
Ostatnio zmieniony przez Setarah (09-11-2015 o 20h36)
Ban, bo mam nadzieję, że nie założy tej sygny. XD Chociaż... Nie podpisałam się.
ban, bo jutro dzwonie do tej przeklętej firmy.. serialu pooglądać nie mogę przez to znikające łącze..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-11-2015 o 20h36)
Ban, bo jeszcze słucham Rhodes <3 z Birdy i Adele ;D
Ban, bo u mnie też ostatnio coś się dzieje z telewizją i internetem.