Ban, bo poprawnie :d.
We are in noir
Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 200
Ban, bo poprawnie :d.
Ban, bo nie lubię k-popowych piosenek, ale mam wrażenie, że jakby je na Just Dance wrzucili to byłyby jednymi z moich ulubionych.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-11-2015 o 13h46)
Ban, bo poznałem swoją wagę i jestem bardzo zdziwiony. Od razu przestałem wiedzieć czego chcę. Chyba mogłem jej, cholera, nie kupować...
Ban, bo pewnie nie powinnam się pytać, ale twój post mnie zaciekawił... Evv, to ile ważysz?
Ban, bo obejrzałam Red Velvet. Spoko, ale już jednak bliżej mi do hip hopu. XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo oglądam listę piosenek Just Dance 2016 i coraz bardziej chcę tę wersję. Choć teraz nawet nie mam jak grać </3
Ban, bo ważę jakieś 36,5, waga pokazała 36,8 po śniadaniu i piciu potem, jak wziąłem telefon i ubrałem spodnie 36,9. Uhm. Zagrajmy w dziesięć faktów.
Ban, bo w co ubrałeś spodnie? :>
Btw. Ciężki masz telefon. D:
Ban, bo telefon i spodnie podniosły wagę o 100 gram, raczej niewiele. No i jak w co ubrałem spodnie? Ubrałem je na dupę. I czy jest ciężki...? Cóż, nie wiem. W normie raczej.
Ban, bo chyba ona <postać> jest w stylu Red Velvet, ale mega nie mój styl.
Nope, kompletnie nie ja. XDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo w takim razie ubrałeś się w spodnie, a nie ubrałeś spodnie. To taki błąd, że oczy bolą. XD
Ban, bo tu jest kompletna lista. Ale grę lepiej widać na tych trzech częściach - jeden, dwa, trzy. Ale z kolei na nich nie ma jeszcze wszystkiego chyba.
Evv, strasznie mało :<
Ban, bo Ygriś jesteśmy umówione, ja wezmę DC, Ty JD i gramy. XD Szkoda, że mój siostrzeniec nie ma do neta podłączonego.
Ban, bo oczywiście, z tobą to zawsze jestem chętna c;
U mnie podłączaliśmy się do neta, Bartuś jaki był dumny jak pokonał jakichś ludzi z Brazylii xD
Ban, bo niestety, Zioło, ale jako student kierunku językoznawczego po moim trzecim wykładzie ("o znaczeniu w języku") z wiedzy o współczesnym języku polskim prowadzonym przez jednego z najbardziej wykształconych ludzi w tym kraju muszę Cię uświadomić, że to nie błąd, a zastosowanie metonimii. /':
Ostatnio zmieniony przez Evvers (08-11-2015 o 14h29)
Ban, bo Ygriś, wymęczę Cię na DC. ]; D Zgarniemy jeszcze neluś i Secię. XD Yay, będziemy je trenowały. xD
Ja bym chętnie podłączyła do neta, ale aktualnie mają remont, a wcześniej zapominałam o kablu (i szwagier maruda).
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 14h32)
Ban, bo z taką ekipą najlepiej ♥
Ban, bo a mi do Was tak daleko. </3
Ban, bo jeszcze aż tak źle nie jest. Gorzej by było jakbyś mieszkała nad morzem na przykład c;
I fajnie by było w końcu się spotkać ♥
Ban, bo mieszkanie nad morzem jest fajne!!!
*co z tego, że był tylko raz*
Ban, bo bodajże A4-ką i jestem. xD
Nad morzem spoko mieszkać, tylko nam by km jeszcze bardziej przeszkadzały. Wro jednak na plus. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 14h52)
Ban, bo mieszkanie we Wrocławiu też by mi się podobało (mieszkałem pół roku i na rynku zawsze było coś do roboty ♥, wieeecznie coś się działo :3), może zdecyduję się uderzyć tam na magisterkę, jeśli Gdańsk mi się znudzi.
Ban, bo dobry~
Ban, bo Hey neluś. ♥
Wrocław jest piękny. Kocham się w nim gubić. Najlepsze wspomnienia z początku szkoły to te, gdy szukałam głównego i szłam w zupełnie inną stronę. xD Zrobiłam kółeczko i musiałam się później nastać na przystanku, ale te kamienice i drogi mi wynagrodziły.
Ban, bo ja też się gubiłem, później w kółko jeździłem rowerem trasą od stadionu do rynku, żeby tego unikać~. Ale lubiłem te momenty, słuchałem Alesany i było lato, często zatrzymywałem się na redberry w Magnolii i pisywałem z moją wieczną miłością. Teraz dziwnie dobrze to wspominam, chyba skorzystam z oferty cioci i odwiedzę Wrocław przy najbliższej okazji.
I cześć.