Ban, bo hej Sky ♥
Ja tam się na mieście bardzo rzadko stołuję i nie zamierzam tego zmieniać. Ogólnie mało jem, ale nie chcę też przytyć.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 200
Ban, bo hej Sky ♥
Ja tam się na mieście bardzo rzadko stołuję i nie zamierzam tego zmieniać. Ogólnie mało jem, ale nie chcę też przytyć.
Ban, bo pochodziłabym z Tobą na jakiś taniec. <33 Ogólnie żałuję, że rodzice zawsze byli na nie i teraz nie tańczę (hobbystycznie).
Ban, bo w sumie tańczyć lubię tylko dla siebie lub po głębszych trunkach, jeśli jestem w klubie. Chodziłam kiedyś na zajęcia, ale nie szczególnie mnie wciągnęło (może zły styl). Ale z tobą bym chętnie jakieś Just Dance odpaliła ♥
Ban, bo miałam zacząć chodzić z mamusią na tańce, ale zajęcia były w takim terminie, że byłam klapnięta po uczelni (wracałam do domu 17.30, a na 20 trzeba było jechać na tańce, akurat w taki dzień wypadały), że się poddałam. :< Ale dzisiaj może pójdę na siatkę do mojego liceum, wuefistka esemesa mi przysłała, że dziś jest ^^
Ban, bo myślałam ostatnio nad zapisaniem się na jakieś takie zajęcia, ale nie chciałabym tak na poważnie tylko bardziej z kimś znajomym, trochę w ramach wygłupów.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-11-2015 o 12h27)
Ban, bo to było tak rekreacyjnie, ale nie miałam siły na tańce latynoamerykańskie z Kochankiem w środy :<
W ogóle chciałabym zacząć znowu biegać (ponad miesiąc przerwy, bo choroby :<), ale na dworze zimno </3
Ban, bo ja w DC najbardziej lubię te stare nuty, ale wszystkie utwory wytańczę, nawet hip hop. xD Nie mam kondycji, bo po kilku piosenkach padam, ale kocham. ♥
Zabawne, bo nie znoszę tej piosenki, ale inaczej się tańczy. XD
I to w sumie koniec mojego sportu, bo nienawidzę biegać i grać w drużynach. XDDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo mam tak samo Sky, jeśli o Just Dance chodzi c; Czasem piosenki, którycj normalnie nie znoszę słuchać, są najlepsze do włączenia.
A co do biegania to mam teraz niezłą wymówkę - w końcu krakowski smog szkodzi i nie wolno wychodzić na zewnątrz XD
Ban, bo Ygriś którą piosenkę najbardziej lubisz z Just Dance?
Ostatnio mi ciągle z DC leciało Ice ice baby. XDD
My bodajże mamy obok lasy. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 12h40)
Ban, bo ja mam do lasu chyba 400 metrów, więc mam gdzie biegać XD Ale ciężko się zmusić, kiedy na dworze zimno i po przerwie >.<
Ban, bo z czwórki najbardziej lubię m.in. One Direction i Skrillexa, a z 2015 to m.in. What does the fox say? i Let it go (to pewnie dlatego, że razem z bratem uwielbiamy Krainę Lodu i zawsze się do tego wygłupiamy). A dawałam "m.in.", bo generalnie lubię większość piosenek c;
Ice, ice baby zawsze spoko XD A co jeszcze należy do twoich ulubionych?
Ban, bo Fro u nas ciągle wycinają drzewa, aby budować domy, więc niedługo też będę tyle miała.
Poszukam ich sobie na youtubie, wzięło mnie coś na przeglądanie tych tańców.
To 1D? W ogóle u Ciebie jest na rękę czy też całe ciało łapie? Skrillex jaki zabawny. xD I Fox też. XD Z Frozen już oglądałam, nawet spoko.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo nie, to 1D. Zabawne, ale boysbandy zawsze mi najlepiej szły, choć nie znoszę ich piosenek xD
A zaraz sobie obczaję te twoje c;
A, i wydaje mi się, że czyta większość ciała. Kiedyś myślałam, że tylko ręce, ale potem wydawało mi się, że zczytało też ruchy nóg.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-11-2015 o 13h16)
Ban, bo nie wiem co jest z moim yt na apce, ale nie chcą mi iść piosenki z Jaryn. Wszystkie z nią są świetne, szkoda, że za Ri musiałabym płacić. </3
Ja Biebera nie dawałam rady. XD
U Ciebie jest kinect czy ten pilot? xD Właśnie tak oglądam filmiki i nogi też na kolorowo w nim pokazuje. Na kinectcie łapie wszystko. Kubusiowa zmora. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 13h19)
Ban, bo teraz jestem ciekawa, czy nie ma kpopów w tych densach. :>
Ban, bo kinect mam.
A piosenki spoko, ta pierwsza mi się najbardziej spodobała, trzeci też fajna c;
Z tego, co kojarzę k-popu nie ma, ale są jakieś plany, żeby wrzucić.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-11-2015 o 13h25)
Ban, bo kpop ma często trudne układy, ale mogliby Happiness wrzucić od Red Velvet.
Ban, bo na DC też nie ma kpopu. Oni robią sami układy. Zioło, w DC możesz się naprawdę mocno spocić. XD Tym bardziej, że często wykonujesz jakiś ruch i nie zalicza, bo powiedzmy noga powinna być trochę bardziej na lewo. Oglądam własne filmiki na treningu i ja nie widzę różnicy, ale maszyna wie lepiej. XD
Włączyłam tę piosenkę i myślę, że na DC nie ma szans, aby dali. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 13h32)
Ban, bo k-pop to by musiały być poziomy superhard xD
Właśnie przeglądam listę piosenek i chyba kupię kolejną wersję XD No ale Ievan Polkka, piosenka z Małej Syrenki i Irish Dance ♥♥
Ban, bo są różne poziomy tańca.
Do zatańczenia➝ Nie do zatańczenia➝ Niemożliwe do zatańczenia ➝ EXO
➝ SM TOWN
Ban, bo doszłam do połowy piosenki i układ jest całkiem łatwy. Dalej coś będzie trudnego?
Może oglądam nie to. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 13h36)
Hahahaha, ban, bo Mineo ma rację. XDD
Skye, właśnie dlatego mówię, żeby dali Happiness. XD
Ban, bo oglądnęłam klip Happiness. Macie linka?
Ban, bo z tych najprostszych z kpopu to raczej Orange Caramel - Catallena i My copycat xD.
A tu cały układ.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-11-2015 o 13h41)
Ban, bo to dokładnie puściłam. xD
Przydałby się jak na koncercie tańczą czy coś, bo tu są tylko fragmenty tańca. xD
Mineo mi czyta w myślach. ♥ Biorę się za oglądanie.
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-11-2015 o 13h42)