Ósmy demon, Jelonie, jaki masz prześliczny zestaw *o* Strasznie mi się podoba <3
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 138 139 140 141 142 ... 200
Ósmy demon, Jelonie, jaki masz prześliczny zestaw *o* Strasznie mi się podoba <3
9 Demonowi bardzo podoba się avek
10 jelon zastanawia się jak to jest, że mógł kilka razy zmieniać zestaw, a dopiero teraz ktoś pisze o nim.
Link do zewnętrznego obrazka
ANIOŁY: 41
DEMONY: 18
RAZEM: 59
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-02-2016 o 15h30)
1 Demon praktycznie wie wie kiedy rogacz zmienia zestaw( rzadko bywałam wtedy na forum xd)
Drugi demonek miał się uczyć.
Miał. Miał.
Dopadła go wena, i napisał wiersz.
Na który po skończeniu spojrzał z przerażeniem, i stwierdził:
- Ja się chyba w emo zamieniam...
X'D
3 Demon twierdzi, że Ananas przesadza xd
4 demonek mówi, że poprzednik nawet nie widział tego... Czegoś. X'D Spalić. Muszę to spalić. :'D
5 Demon mówi, że pewnie nie jest az tak źle
1 anioł wam przeszkodzi, nie może być demonom za łatwo.
1 demon mówi, że jest. XDDD To coś nie dość, że jest kiepskie, to gdyby ktoś to przeczytał...
...Brr. X'D
Dobra, chyba troszkę się pouczę. XD
1 anhel usiłuje zrobić ściągi na biologię, ale ma już półtorej strony A4 drobnym maczkiem, a pewnie jeszcze z strona dojdzie D: Jak ja mam z tego ściągać? Zwykle wychodziła jedna strona A5 i na luzie dawałam radę, ale tym razem... ;~;
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-02-2016 o 00h56)
1 Demon zawsze starał się robić cztery małe ściągi ( sklejał ze sobą i były dwie xd)
2 demon nie widzi nikogo online ;<
Trzeci jelon przyłazi, by przy okazji uzupełnić staty.
Pierwszy anioł uzupełnia pierwszy post. ._.
Drugi anioł ma napad kichania xD.
Trzeci anioł wpisał kolor ognia. x)
Czwarty anioł ma dzisiaj mega nudne lekcje
Piaty anielski ogień zamarł, bo jak napisał anielski ogień to mu się skojarzyły Dary anioła.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-02-2016 o 10h13)
Szósty anioł pomaga komuś zrobić test xD.
Siódmy anioł nie pamięta jaki ma kolor w podpisie, ale strzela, że ten. xD
1 Demon skoro już tu zajrzał, to zablokuje anioły z argumentem nie do podważenia... Bo Tak xd
Pierwszemu aniołowi nie jest przykro, że Nerra zablokowała.
Przynajmniej nie będę musiała aktualizować pierwszego posta. XD
1 Demon zastanawia się, co by tu zrobić... Wczoraj olał pisanie i spamił na forum... Dobrze, że znajoma nie ma konta na MF, to przynajmniej nie zrobi mu afery za bezczynne siedzenie na czterech literach i spamienie na forumach xd
Pierwszy anielisty leży sobie w łóżku, czyta i czeka aż pobierze mu się showtime.