3Demon cieszy się, że on ma tylko jedną pracę zaliczeniową pod koniec, a w maju poprawkę matmy i wosu xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 22h58)
Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 200
3Demon cieszy się, że on ma tylko jedną pracę zaliczeniową pod koniec, a w maju poprawkę matmy i wosu xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 22h58)
1 anioł ma jutro sprawdzian bo zwiał z jednej lekcji, na którym był ów spr. bo nic nie umiał, a było z czego innego xD
Ostatnio zmieniony przez alice101 (21-02-2016 o 22h58)
Pierwszy demon tak dawno tu nie pisał, aż musiał sprawdzić czy na pewno do demonów należy xD
2 Demon też ma zamiar oglądnąć Deadpoola, ale poczeka aż będzie w sieci xd
Też tak miałam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 22h59)
Trzeci demonek chyba troszkę jednak się pouczy. Znając go niezbyt długo, więz za góra pół godziny powinien wrócić. :'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-02-2016 o 22h59)
1 anioł musi podłączyć telefon do ładowania...
Pierwszy demon mimo wszystko poleca w kinie, świetne efekty. Cieszę się, że jednak się zdecydowałam, bo w domu to nie byłoby to samo c;
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (21-02-2016 o 23h00)
2 Demona mama dzisiaj mu tyłek truła o zasłony do kuchni, a chciał mieć dzisiaj iście piekielny spokój xd
Kasy tak bardzo brak T.T
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 23h00)
Trzeci jelon ma teraz problem, bo ciągle chce wpisywać kod na zielony x") Nawet dwa razy był na Deadpoolu (taki rozmach jak ktoś inny stawia bilety... xD) przynajmniej mógł się skupić na jakiś szczegółach.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-02-2016 o 23h01)
1 anioł także chciał przez większość czasu pisać zielonym xd
1 Demon co dziwne od razu skopiował kod na czerwony xd
Drugi demon za to ciągle zaczyna kod na niebieski, za dużo żywiołów.
Też mam ochotę się wybrać drugi raz, może nawet mi się uda, muszę tylko przekonać odpowiednie osoby xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (21-02-2016 o 23h03)
1 anioł dalej musi ruszyć tyłek i nauczyć się na sprawdzian...
1 Demon dawno nie był w kinie ... nie ma z kim no i kasy też ni ma xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 23h03)
1 anioł był ostatnio w kinie z mamą i było git...
Pierwszy demon w sumie też, poprzedni raz był bodajże w listopadzie. Kiedyś dużo częściej chodziłam, bardzo lubię kino ^^
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (21-02-2016 o 23h05)
2 Demon jest poza tym domostworkiem xd
1 anioł się żegna i teraz demony mogą nabijać.
1 Demon przeciera ręce uśmiechając się szatańsko
Drugi jelon właśnie zaczął żałować, że pisząc z syfowych zamówieniach nie dopisał, że nie chce sygny z renderem z m&a .___.
Trzeci demon żegna Alice c:
4 Demon myśli co by tu zrobić... choć w sumie ma do przeczytania kolejne rozdziały opka znajomej oraz nie mówiąc już o Asasynie
Piąty demon przez Deadpoola słucha rapsów >.<
Szósty jelon zakłada głupią czapkę i idzie do kąta.
Jak mógł zapomnieć o czymś takim...
7 Demon zastanawia się, czy dziewczyna która chciała więcej zdjęć mang je weźmie... ale chyba nie skoro nie napisała od 17 ;/
Ostatnio zmieniony przez Nerra (21-02-2016 o 23h13)