Ban, bo dzisiaj powinien być dobry dzień miejmy nadzieję
Ostatnio zmieniony przez alice101 (15-10-2015 o 07h23)
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 200
Ban, bo dzisiaj powinien być dobry dzień miejmy nadzieję
Ostatnio zmieniony przez alice101 (15-10-2015 o 07h23)
Ban, bo jestem w szkole xc
Ban, bo ostatnio jest tutaj więcej życia i nowych twarzy. <33
Ban, bo też to zauważyłam Skye :3
Shit... miałam nie włazić na forum ;/ xd Ale to już jakiś głupi nawyk xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (15-10-2015 o 11h02)
ban, bo chcę do domu, a nie wiem czy wracam z bratem czy mam łapa busa ;A;
ban, bo zamiast historii mam historię sztuki
Ban, bo jem łoscypka:)
ban, bo sprzedałam dwie rzeczy i jestem z tego bardzo happy xd
ban, bo też bym zjadła łoscypka
Ban, bo przewiduję koniec świata :V
Pewnie się to nie sprawdzi, ale cii...
Żeby jelon miał najlepszy wynik diagnozy z polskiego... •-•
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (15-10-2015 o 14h46)
Ban, bo moja koleżanka też go przewiduje. hehe
Ban, bo ależ niemiły dzisiaj dzień! D:
ban, bo co tam, Pine?
Ban, bo z radością bym napisała, co mnie po kolei od rana coraz bardziej wkurzało, ale po co? xD
Powiem tyle - matce wreszcie, po ponad miesiącu, udało się mnie zarejestrować do dentysty, ale nie chcieli mnie ze szkoły wypuścić (Nie miałam komu oddać zwolnienia na kartce, a telefonicznie nie chcieli. Następnym razem zwieję oknem, nie ma co.), więc wizyta przepadła. Nienawidzę dentystów, ale ten >ciach< ząb mnie coraz bardziej boli. I śmierdzi. A dentystka poszła na urlop, i zarejestrować się można dopiero za dwa tygodnie. WSPANIALE.
Do tego jeszcze kilka drobniejszych rzeczy typu: jedynka z techniki (miałam być u dentysty, więc rysunku nie wzięłam), jedynka z polskiego (to co wcześniej, tylko z wypracowaniem), brak zadania/nieprzygotowanie z kilku innych przedmiotów (bo znowu - miałam wtedy być u dentysty), mała kłótnia z armią zacofanych szympansów, i jeszcze kilka innych rzeczy. Tylko na matmie udało mi się oszukać przeznaczenie. xD
Um, miało wyjść mało. Nawet lubię wylewać w internety swoje drobne smuteczki, zazwyczaj lepiej mi. xD
#wyczerpująca_odpowiedź_na_pytanie_co_tam_tak_motzno
A u Ciebie? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-10-2015 o 16h15)
Ban, bo wo wo wo Pine, przypał
Nie macie w szkole dentysty albo w przychodni?
ban, bo nie mogłaś uciec? D:
Ban, bo nie mamy w szkole żadnego dentysty, a w mieście, w przychodni jest tylko jedna, ta co ma od jutra urlop. I chyba jeszcze jakiś prywatny, noale doi jak mało kto. :'D
A szkoła jest zamykana na klucz - wszystkie wyjścia, wyjście główne pilnowane jest przez woźnych. Tylko czasem gdzieś się znajdzie okno otwarte, zazwyczaj na pierwszym piętrze, ale co to by była za akcja, łohoho! :'D
Ban, bo kijowo u mnie w mieście jest sporo dentystów xD
I dlatego lubię swoje liceum za to, że drzwi otwieramy kartami bankowymi xD.
Ban, bo ja bym woźnemu powiedziała,że dałam już zwolnienie XD
Ban, bo u nich to nie przechodzi, oni chcą, by im nauczyciel powiedział, że mają ucznia wypuścić. xD
Ty to Minio masz fajnie. I z jednym i z drugim. xD
ban, bo lol, co to za więzienie XD
A ile masz lat? :v
Ban, bo u mnie trzeba mieć zwolnienie, iść do sekretariatu (gdzie dzwonią do rodzica), potem woźnemu daje się zwolnienie albo kartkę z sekretariatu i dopiero można wyjść ;"D
Nie mogli trochę tego ułatwić, kurka.
Chociaż czasem wystarczy zwolnić się u wychowawcy, tylko że
mojej wychowawczyni często nie ma e.e
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (15-10-2015 o 17h39)
Ban, bo u mnie wystarczy podejść do nauczycielki z telefonem od rodzica, a jak już będę w końcu pełnoletnia to mogę sama zwalniać się z lekcji.
Ban, bo u mnie trzeba kartkę od rodzica albo telefonicznie też można.
Ban, bo u mnie tylko na kartce (Koniecznie do wychowawcy zanieść - jak go nie ma to nie wiadomo gdzie. o.O), ale i to nie zawsze. Najlepiej to OSOBIŚCIE niech rodzic zwalnia. A i tak go niezbyt chętnie wpuszczą. Jeśli wpuszczą. xD
Zakuro, gimnazjum, druga klasa jestem. xD