Ban, bo Irys, to juz mniej ladnie Oszukujesz pelna para
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 30 31 32 33 34 ... 200
Ban, bo Irys, to juz mniej ladnie Oszukujesz pelna para
Ban, bo dziękuję Seciu ^w^ Robię co mogę, by to wytrwać.
Iryś - Aktor nigdy nie doceniony xD
Ban, bo powodzenia, trzeba sie tylko na nowo przestawic w odpowiedni tryb, cos o tym wiem
Ban, bo znowu cytat: "Prawdziwa milosc nigdy do niczego nie zmusza"
ile mam postow btw?
Ostatnio zmieniony przez Setarah (04-10-2015 o 22h13)
Ban, bo historie Iriś o fejkowaniu choroby już się kiedyś pojawiały i miałam bekę z jej kłamstewek XDDD
Ban, bo ja pierwszy raz slysze xd czesc Fro
Ban, bo minus jest taki, że udaję tak dobrze, że ciężko jest odwieść mamę od pójścia do lekarza XDD
Któregoś razu mama postawiła na swoim i ja (teoretycznie zupełnie zdrowa, bo udawałam, żeby nie pójść do szkoły) musiałam iść do lekarza. Miałam totalną załamkę, że wszystko się wyda, że mama już nigdy mi nie uwierzy itp.
I nagle u lekarza okazało się, że mam lekko chore gardło (na które niby się skarżyłam, ale mnie nie bolało XD) i nadciśnienie (spowodowane szybkim trybem życia, ciągłym stresem i kawą, ale lepiej żeby mama tego nie wiedziała). Do tego prawdopodobny niedobór magnezu i potasu.
Zostałam wysłana na badania krwi, codziennie musiałam badać sobie ciśnienie u pielęgniarki, miałam USG i powinnam iść też na echo serca, ale celowo sprawiłam, że mama o tym zapomniała XDD
Przydaje się być wiecznie chorym, bo nawet jak wyślą cię zdrowego do lekarza, to i tak coś znajdą XDD
Ban, bo Iremi, ja też chce tak umieć -_-
Ban, bo zrobiłam sobie lekki makijaż.. i stwierdziłam, że jeżeli bez makijażu wyglądam na 16 lat, to z nim co najwyżej na 14 ;,C
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-10-2015 o 22h19)
Ban, bo widzisz Irys, nie oplacalo sie chyba udawac
Spsr ja tam wcale nie maluje sie xd
Ban, bo ja też się raczej nie maluje, raz na miesiąc się pobawię i zaraz zmywam ;,)
Ban, bo rozumiem.
"Milosc z natury nie wymusza relacji, tylko otwiera droge" <3
Ostatnio zmieniony przez Setarah (04-10-2015 o 22h21)
Ban, bo opłacało się XD
1. Nie pisałam pracy klasowej z WOSu.
2. Dowiedziałam się, że mam nadciśnienie, które zwalczyłam.
3. Zbadano mi krew, którą i tak pewnie niedługo musiałabym zbadać, żeby dowiedzieć się, czy wszystko OK (ze mną to nigdy nie wiadomo XD).
Minusem było to ciągłe łażenie do pielęgniarki i stres przed wizytami u lekarzy, bo "a nóż się wyda" XD
To tylko jedna z wielu takich historyjek XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-10-2015 o 22h23)
Ban, bo skoro tak mowisz xd
Ban, bo i ja się nie maluję, chociaż koleżanki mnie gorąco do tego namawiają. xD Pf, przecież to czas zajmuje, a tak niech się znajome z klasy męczą oglądając moje pryszczyki. XD
Super te historyki, Iriś. XD
Ban, bo przynajmniej nauczyłam się tak postępować z lekarzami, żeby uważali, że jestem chora, ale na nic poważniejszego, bo wtedy wysyłają na dalsze badania. Trzeba wypośrodkować.
I dowiedziałam się, jak to jest na USG - to było mega śmieszne uczucie XDDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-10-2015 o 22h26)
Ban, bo nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u lekarza...kilka lat temu. Ciekawe, czy coś by mi wykryli jakbym tam poszła ;>
Pine, ja nie maluję się głównie dlatego, bo nie chce mi się wstawać wcześniej specjalnie po to ;,)
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-10-2015 o 22h28)
Ban, bo ja unikam lekarzy jak ognia a i tak często u nich ląduję XD
Ban, bo miałam tego farta, że nawiewałam codziennie, a tylne drzwi akurat wtedy prawie zawsze były otwarte, chociaż normalnie na klucz. XD No czasem szłam przodem, ale stamtąd dyrektor i wuefiści mogli złapać. Lub straż miejska.
Chyba każdy czasem udawał chorobę. xD A jeśli nie to high five, bo miałam to samo, tylko minęło już sporo czasu, jakoś na początku gimnazjum przestałam. Boru, byłam złym dzieckiem.
A ja lubię make upy. ♥ Te w stylu smoky (na delikatnie) dodają lat. Tylko każdy make up to kwestia wprawy.
Ban, bo mi wizyty u lekarza nie przeszkadzają. Mam je po prostu gdzieś - idę to jestem. Nie potrzeba, to super.
Dokładnie ten sam główny powód, co ja, Spsr - high five! ;D
Nigdy nie wiałam i nie wieję z lekcji - chyba coś ze mną nie w porządku. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-10-2015 o 22h30)
Ban, bo idę robić zadania konkursowe, bo jutro o 12 mam pierwszy etap konkursu wojewódzkiego z matmy </3 Zazwyczaj był w środku lub pod koniec października, a w tym roku dowalili 05.10... Nawet nie mieliśmy czasu się przygotować </3
Ban, bo specjalnie od czasu do czasu sięgam po kosmetyki aby tej wprawy nabrać. Niedawno dostałam cienie to spróbuję nauczyć się tego smoky eyes ;D
Ban, bo powodzenia, Iriś. Aż potrzymam za Ciebie kciuki u nóg.
Ban, bo ja też życzę Iremi powodzenia ;}
Ban, bo wreszcie udało mi się przerzucić rysunki na komputer. xD
Ban, bo jutro nie idę na Matmę
tylko do ortodonty! >:D
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (04-10-2015 o 22h53)
Ban, bo do smoky pędzelki by się przydały. Mi w każdym razie ich brakuje.
Szukałam zdjęć na serwerze i chyba usunęłam foto brata z telefonu zanim je przesłałam. Trzeba machnąć drugie.
Także powodzenia.~