Ban, bo gdyby nam pani z polskiego zajęć nie robiła dodatkowych to bym tak upływu czasu nie odczuła.
A dzisiaj pierwszy raz poszłam na siłownię, a później na basen. Normalnie jestem z siebie dumna .
We are in noir
Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 200
Ban, bo gdyby nam pani z polskiego zajęć nie robiła dodatkowych to bym tak upływu czasu nie odczuła.
A dzisiaj pierwszy raz poszłam na siłownię, a później na basen. Normalnie jestem z siebie dumna .
Ban, bo pięknie! Zadowolona, że się udało wykonać plan ;D
Ban dla Steno, do poczytania o Nykiel: Opis
Ban, bo jednak jutro chyba będę żałować, że tak się wyżyłam na nogach x[
Ban, bo stopniowo to będzie przechodzić im dłużej będziesz ćwiczyć Ja też jak zaczynałam skakankę to było kiepsko, później już lepiej.
Ban, bo dla zdrowszego i lepszego ciała wszystko zniosę .
Ban, bo najważniejsza jest motywacja ;D A u Ciebie ją widzę. A jakie ćwiczenia polecasz dla osoby nie mającej dużo czasu na siłownię, baseny i tak dalej? ;D
Ban, bo za bardzo się na tym nie znam, ale właśnie 8 min skakania bez przerwy na skakance może dać niezłe efekty . Kiedyś po prostu robiłam brzuszki i przysiady, wyrzucałam nogi w tył i przód. Kładłam się też na boku i podnosiłam jak najwyżej nogi. Jest też takie coś jak plank chyba i to też robiłam. Aaa.. i jeszcze siedzienie podpierając plecy o ścianę. Każdego dnia robiłam o określoną liczbę więcej z każdej czynności, ale szczerze... po kilkunastu dniach już odpadałam i mi się nie chciało Setarah.
Ban, bo cardio by było dobre, ale nie mam możliwości za bardzo go tutaj u mnie ćwiczyć.. A na skakankę za zimno już się zrobiło.. A ona mi najbardziej jeszcze odpowiada.. i widziałam efekty, że tak powiem
Ban, bo mi też szkoda, że tak zimno na skakankę, a mieszkam w bloku to sąsiadce nie będę hałasować tupaniem.
Ban, bo racja, trzeba pilnować się, żeby innych nie denerwować..
ban, bo dla mnie electro pop dalej brzmi jak zwykły pop xDD
dziena za link, Seciu.
Ban, bo nie ma za co. Ja widzę akurat różnicę, jej piosenki są takie jakieś bardziej skoczne niż zwykły pop, którego słucham.
Ban, bo w każdym razie spacer to też dobra alternatywa o ile jest długi .
ban, bo w sumie ja słucham samego rocka to dla mnie takie różnice w popie są nie zbyt słyszalne XD
Ban, bo znikam już. Dobranoc :].
Ban, bo spacery zawsze spoko. Dobrej nocy!
ban, bo branoc : ))
Ban, bo czemu tak by the way na wykładach nie było się? Nie zdążyłaś?
ban, bo przyjechałam do akademika o 6 i poszłam spać. I jak poszłam spać tak wstałam o 12 xd i było już po wykładach.
Ban, bo rozumiem xd Musiałaś być zmęczona.
ban, bo niby, ale i tak żałuję, że nie wstałam xd
Ban, bo tak wpadam na chwilkę.
Znalazłam Steno na SyFie i to przez przypadek.
lolz
Ban, bo jak był to wykład, który Cię interesował to się nie dziwię.
ban, bo jak to?! Co mnie wydało?!
No właśnie niezbyt mnie interesowały, ale obiecałam sobie, że przynajmniej pierwszy miesiąc przejdę xd
Ban, bo gdybym wchodziła na profile tutaj, to może bym wcześniej cię rozpoznała
To samo masz napisane
No i zdradziły cię dwie rzeczy, które zapamiętałam:
zombie i InuYasha
fcuk je BV
I linki do MF of kors ale cii...
I napisane masz, że jesteś Steno...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-10-2015 o 22h35)