Nah, nie jesteś ani odrobinę blisko słowa "ułomna", co Ty wygadujesz : o Po prostu potrzebujesz to poćwiczyć, ja do dzisiejszego dnia mam problem z ogarnięciem takiej ilości rzeczy w rysowaniu, że po prostu przyjęłam to na klatę i brnę dalej... no bo jak inaczej? XD
Nikt nie mówił, że będzie łatwo, lekko i przyjemnie... ;-;
Wybacz, że mnie zjado na parę dni! Złapałam coś grypopodobnego i nadal mnie to trzyma == Ale cieszę się szalenie z tego tabletu, nawet nie wiesz jak! Tak przyspieszył moją pracę, że to aż niesamowite - do tego zaopatrzyłam się w mega wygodny fotel do komputera (dostałam od kumpeli z pracy! o.o) i teraz stanowisko mam, jakie jeszcze do niedawna tylko mi się marzyło...
Bonus! Szkicowałam właśnie jedno z przyszłych promo do komiksu ; D
Jedna poważna wada tabletu, to stand z zestawu - w ogóle nie działa, zamyka się co chwilę, bo nie jest w stanie utrzymać ciężaru sprzętu Ale z tym również sobie poradziłam! Kupilam drewniany pulpit do rysowania, który do tradycyjnego malowania akwarelami też mi się przyda C:
Wybaczcie nieuporządkowany pulpit! Jest w rekompensacie za ten bałagan Connor z AC na tapecie <3
Ostatnio zmieniony przez Lillien (09-10-2015 o 13h15)