Stocking, te oczy. *o* Aww. ♥ ♥ ♥ Boru, przepiękne. ~❤~
Cudny portret, im dłużej patrzę, tym bardziej się w nim zapadam. Ciągle przyciągają, piszę, bo zatonę. Piękny. ♥ Zaraz zacznę mruczeć jak kociak, a przecież to fucha neluś. ♥ xD Kolory idealnie wybrałaś, dokładnie trafiłaś w moje ulubione odcienie. : > Wow, co za wrażenie. ♥ Wywalić grafików z Beemoov, niech Stocking rysuje nam miss. XD W końcu bym nie marudziła na usta w Salonie Makijażu. xD
Moje zdjęcie miało beznadziejną jakość i po przerzuceniu na kompa doszło wiele pogrubionych linii & dodatkowych smug, przepraszam za to.~ A ledwo dzisiaj je wysłałam. =♥=
Jak ktoś stalkuje od zamierzchłych czasów i wrzuca foto do linku, aby mieć jak najbliżej na wszelki wypadek, a inny ciekawski ktoś zawsze wyniucha, co jest w linku, to nie ma suprajsów (hehe, pozdro dla Seci i mojego wyczajenia jej photobloga xD). Chociaż chyba nikt nie potrzebuje konkretnego zdjęcia przy tak świetnych rysunkach, aby rozpoznać. :3Eufosia (?) xD, wait - Eufozysia! napisał
A teraz na spokojnie mogę napisać, że portret Skye nie musiałam nawet czytać, czyj jest, bo znam to zdjęcie xD
"Matko Eufro niewiele od nas starsza a wyglada przy naszych bejbi fejsach tak ze mogla by byc nasza matka xDD" by Serowa.
Buhahahaha. xD ]; >
Wciąż nie mogę oderwać oczu od tych patrzałek. ♥
Genialne!~ Dziękuję. > ❤ <
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g