Kanapko, sikłam XDDD
Dziękuję!
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 64
Kanapko, sikłam XDDD
Dziękuję!
Taki był moj zamysł kanapko. Dopełniam Twoją kromke chleba xD hohohoho.
Nie wiem o co chodzi, tak czy siak za pozno xD bo juz zrobilam
Link do zewnętrznego obrazka
Hoho sertani, mocne wyznanie xD
Jedno miejsce wolne
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-11-2015 o 20h57)
Nawet kot chciał zniszczyć tego Szatana siedzącego w mojej stylizacji xd
Ale obrazek zacny, taki art, bjutiful i wgl oh ach *~*
Chciałam pacnąć wolne miejsce, ale twój kot kolejnego satanistycznego ataku mógłby nie przeżyć.
A >ciach< to, pacam~!
Chibik mile widziany ;>
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (14-11-2015 o 21h00)
No wiesz beze mnie jesteś taka pusta w środku xD
Odrazu wiedzialam Iremi co ci w glowie siedzi
Co się stało z Iremkowymi raczkami? O.o
Jakich raczkow, to Wiewiorka! Co ty za ocene z biologi miałas xD
Jaki uroczy chibi! Boże jaka słodka świńska wpierniczajaca myszki mordka ^^ kocham to!
Chodziło mi o łokcie. Nie sięgają do paska XD
Chciałabym żebyś narysowala pusta krompke chleba posmarowaną masłem zapraszajaca do środka smutny zrezygnowany serek. Hohohoho. Dasz radę xD
Ja nie dam rady? Potrzymaj mi szklanke (mleka misski Yubina oczywiście)!
Tak wgl to od kiedy nasz missart przeszedl na rysuj co napiszemy art? xDD
Lekką zoofilią powiało XD
Sartani, pewnie "ściągnęła" łokcie przy "unoszeniu" biustu, if you know what I mean XD Już powiększała, a ciągle jej nie wystarczą - musiała się nabawić kompleksów patrząc na zasoby mleczne Rubinka XD
A art świetny ♥
Rzuciłam Ci wyzwanie hehe. Mozesz przyjąć lub odrzucić
(Łapie szklankę mleka miss Yubin i siorbie)
To może teraz podwodna wersja? XD
EDIT: Ło boru, tu jest mój pierwszy mejkap XD To jest bardzo, bardzo stara styli - jedna z moich pierwszych, dlatego mam sentyment ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-11-2015 o 22h15)
Bardzo dziękuję Serowa art wyszedł.....hmmmm....przynajmniej nie wylądowałam z pośladkami...XD w każdym razie...nie wiem jak mam się na to wypowiedzieć, ujmę to tak-nice dobra robota ^^
Dobra, przerwa, za arty zabiore sie jutro, juz mnie glowa rozbolala, nie wiem czy to od tego skupiana sie na artach czy przedawkowalam mleko Yubina ;-;
Za dużo pupalkow i mleka xD
Gdybym dostawałabym grosza za każdym razem kiedy ktoś coś wspomni o buforach mojej miss byłabym milionerką
Iremi, a to ma byc czibi? Bo teoretycznie z szacunu dla syrenek moge zrobic cie cała w normalnej skali :3
Ps. Yubin, twoj biust musi byc naprawde popularny nawet poza miss fashion! Bo jakbys dostawala po groszu tylko stąd to by ci tylko na bułke starczyło xD
Ps nr 382: Stocking, gdybym to tylko ja zazdroscila, kazdy takie by chcial, tylko o tym nie wie :3
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (14-11-2015 o 23h13)
Wooooow Stocking co można zrobić żeby dostać od Ciebie taki portret?
Jej, dziękuję za portret ♥ W ogóle to chyba nikt nie nazwał mnie Eufrozysią, kjut XD
EDIT: Hahaha, trzeba stalkować wątek i wykorzystywać okazje XDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (14-11-2015 o 23h25)
Matko Eufro niewiele od nas starsza a wyglada przy naszych bejbi fejsach tak ze mogla by byc nasza matka xDD
Sertani, za to sie ostro płaci xD
Olaboga, przypomnialo mi sie ze ja mialam robic twarz Majerana, jutro sie tym zajme xDD