130 물 myśli, że coś nie wyszedł dzisiaj obiad siostrze xD
We are in noir
Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 201
130 물 myśli, że coś nie wyszedł dzisiaj obiad siostrze xD
17 미풍 pyta cóż z tym obiadem nie tak i cóż to za obiad?
131 물 mówi, że to grochowa... albo kapuśniak. Ciężko powiedzieć xD Brakuje mu jakiegoś smaku.
18 미풍 współczuje bezsmakowości owej zupy x.x
132 woda kiśnie z tego artykułu Bravo xd
lel akurat jak mam chęć na drawienie musiał wrócić brat z roboty i mi kompa zająć : ddd
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 15h28)
19 미풍 ma czasami tak samo i musi czekać aż siostra obejrzy do końca Minecraft "jakiśtam" nagrany przez "kogośtam", a wena ulatuje...
133 woda i tak ma już w uj zaległości na czeleńdźu, a teraz będzie miała jeszcze więcej.
nie znoszę minecraftowych filmików na yt xd ci co nagrywaja próbuja być fajni i zabawni, a nie są.
w dodatku z tego wszystkiego zjadam literki xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 15h36)
20 미풍 za to zastanawia się jak można przez pół godziny (albo więcej) oglądać jak ktoś gra x.x
134 woda, może nagrywa to ktoś fajny i wtedy nie liczy się gra, a ładność i fajność tego nagrywającego? : O
nie wiem, ja tam rzadko stąpam po jutubowej otchłani.
44 jord ogląda tylko Pewdsa, ale jego filmiki trwają jedynie kilka minut, więc da się wytrzymać,chyba że pełne gameplaye, to wtedy z jakąś godzinę xD No i ogląda się głównie dla nagrywającego xD
W końcu się zabrałam za nadrabianie tych filmów :"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-08-2015 o 15h45)
21 미풍 czasami obejrzy coś, ale 15 minut to już jest granica której nie przekraczam x.x
sąsiadka/sąsiad gada na GG...skąd wiem? Ma dźwięk na max i otworzone okno. Nie, nie słucha muzyki x.x
135 woda, Pewds powinien założyć własną stronkę, bo jeden taki jutub nie jest w stanie pomieścić jego zajebi<ciach>ci. Albo narwania. Narwanie to jednak lesze słowo xD
a później sąsiad się dziwi, że wszyscy wiedza o jego fetyszach, itp.
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 15h48)
45 jord stracił chęci do robienia czegokolwiek x.x
22 미풍 pyta się czy to przez gorąc? :-o
136 woda niedługo będzie się zbierać i jest szczęśliwa ^~^
23 미풍 próbuje coś jeszcze zdziałać...
137 woda pyta 136 wody, gdzie się będzie zbierać?
138 woda mówi, że z domu. Wyprosiłam u koleżanki i przyjaciółki, żeby poszły ze mną na Małego Księcia do kina ♥♥
139 woda to się fajny wieczór zapowiada w każdym razie udanej zabawy!
140 woda dziękuje ♥
24 미풍 idzie nad jezioro :-)
141 woda zawinie chyba na stawy : O
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 17h03)
142 woda nie chciałaby iść teraz nad stawiki bo zbyt ciepło, mam swój własny basen dmuchany na tarasie ><
143 woda też by chciała basen na własność, ale stawy wykluczyły możliwość posiadania, bo po co kupowac jak przed domem tyle wody : d
144 woda mówi, że tam jest tyle ludzi, że lepiej wychodzi posiadanie własnego nawet dmuchanego basenu xD