120 물 by zrobiła, ale widzi, że siostra się ruszyła, to już nie będzie konkurować x)
We are in noir
Strony : 1 ... 133 134 135 136 137 ... 201
120 물 by zrobiła, ale widzi, że siostra się ruszyła, to już nie będzie konkurować x)
9 미풍 powrócił i wita wszystkich :-)
42 ziemia wita Pandosię :3
121 물 mówi cześć T.O.P'owej twarzy x)
122 woda idzie moczyc dupę w stawie xD 3mcie się!
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-08-2015 o 21h13)
10 미풍 próbuje połapać i czy wcześniej rozprawiały żywioły, ale mój mózg zaczął tańczyć makarenę x.x
Żegnaj Steno :3
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 14h23)
123 물 pyta się Podoiny czy widziała ten bzdurny artykuł w Bravo xD?
11 미풍 nie widział bzdurneo artykułu w bravo, ponieważ dawno nie kupowała owego pisemka. A więc o co chodzi? (wiecznie niedoinformowana Podoina wita xD)
124 물 mówi, że chodzi o to, co jest w spoilerze xD Większego bullshitu nie można napisać xDDD Już lepiej by się nie pchali do tego kpopu jak w ogóle nie wiedzą o co chodzi.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2015 o 14h29)
Piąty ognik długo szukał ostatniego ognistego posta...
125 물 śmiała się bardziej, gdy napisali, że G-Dragaon zostawił Big Bang xD
12 미풍 po raz kolejny załamało się czasopismem "Bravo". Szczerze? To ten artykuł wygląda jakby napisała go mało rozgarnięta osoba posługująca się artykułami na blogach, przy okazji zlepiająca wszystkie możliwe informacje, czasami nie mające ze sobą powiązania, dodająca Miley Cyrus i Biebera bo ich kojarzą głównie czytelnicy i porównując Koreę z Ameryką w taki sposób pokazując występki zachodnich sław że robią z nich coś niewinnego. Innymi słowy dno x.x
żem się rospisała...
Hahaha serio coś takiego napisali o GD? xD No nieźle, pewnie myśleli że jak ma solowy album to solowa kariera jak w Ameryce... xD ale to tak nie działa ;-p
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 14h38)
126 물 nie może z tego artykuł, idioci wszędzie e.e
6 ognik co prawda nigdy nie czytał "Bravo" "Popcornu" czy tym podobnych, ale powie szczerze, że ma do tego konkretny powód. Nie interesują go artykuły o gwiazdkach jak Biber(Pfe)
127 물 czytała jak była młoda. Reaguje tylko jak coś tyka jego fandomowej rodziny x'D
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2015 o 14h39)
7 ognik woli wydawać kieszonkowe na mangi niż takie gazetki :x #otakuforever
13 미풍 czytała jak ostatnio u siostry była. A tak to gdzieś z 3 lata temu, a kupowałam jak mnie coś konkretnego zaciekawiło, albo chciałam upolować jakiś fajny plakat (z tym że co do plakatów, to niektóre były...źle wybrane, bo na przykład na plakacie z BVB Jinx miał zamknięte oczy i wyglądał jak by spał, albo jakby coś brał x.x)
Heh, mam tak samo jak powyższy ognik ;-)
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 14h44)
128 물 mówi prawilnie :V
14 미풍 mówi że co do mang, to dwunastego trzeci tom "Exitus Letalis" wychodzi :3
42 jord przypomniał sobie, że musi sprawdzić, czy jakaś ciakawa manga wyszła (lub będzie) xD
Jeszcze muszę uzbierać na Wolf's children >.<
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-08-2015 o 14h56)
129 물 zauważa, że odkąd wyszedł ze świata A&M sporo w Polsce dla tego miejsca się pozmieniało i co chwila coś już wychodzi
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2015 o 14h57)
8 ognik nawet nie sprawdza, bo znowu się zrujnuje, a kupił niedawno masę animowatego badziewia....
15 미풍 też chciała zakupić "Wolf's Children" ale już kompletuje dwie serie i mamuśka by mnie chyba zabiła x.x
43 jord ostatnio tylko nadrobił Madokę, a teraz tylko ma zamiar kupić Wolf's children, tak to nic dla siebie nie może znaleźć >.<
Nadal sę zastanawiam, czy dokupić Tokyo Ghoul, tylko w sumie już całe przeczytałam w necie :'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-08-2015 o 15h04)
16 미풍 mówi że aktualnie kupuuje "Durarara" i "Exitus Letalis", ale myśli też czyby potem nie zakupić "Pandora Hearts", tylko to by się wiązało z wydaniem dosyć dużej sumki. A co do "Tokyo Ghoul" to też miałam w sumie w planach, ale ciągle się zastanawiam jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez Podoina (11-08-2015 o 15h05)