Pomysł zaczęrpnięty *wręcz wzięzty* od Futaby, a jako że ta usunęła konto o zgodę pytać się nie mam jak. Oryginał.
Link do zewnętrznego obrazka
TOKIO, JAPONIA! ROK 2014!
Spokojna dzielnica umiejscowiona w idealnej odległości od liceum oraz miasta. Znajduje się tam wiele wspaniałych domów z dużymi ogrodami, jednak są one zamieszkiwane tylko przez starszych lub dorosłych ludzi. Z wyjątkiem tego jednego - w nim piątka przyjaciółek wiedzie zwykłe poukładane życie, chodząc do liceum, spędzając czas jak przeciętne nastolatki. Do czasu. Pewnego dnia niespodziewanie do ich domu wprowadza się piątka chłopaków, którzy no cóż... nie wyglądają na oazy spokoju. Jak się okazuje są to typowi buntownicy. Bójki to dla nich chleb powszedni, a imprezy codzienność. Dodatkowo okazuje się, że dziewczyny będą ich widywać nie tylko w domu, ale także i w szkole! Czy dziewczynom uda się ujarzmić te "dzikie bestie"?
Prosze przy zaklepaniu postaci napisać jaki ma mieć charakter by potem nie było nieporozumień. Naprzykład "1.2 Optymistka wieczna!" Tyle starczy
DZIEWCZĘTA!
1.1 Nieśmiała a zarazem wielbicielka gadów i wszelakich zwierząt pokroju pająków czy szczurów.- Oliwkaa (ja)
1.2 Oschła i poważna dziewczyna. Nie odzywa się za dużo, ale nie jest agresywna.- Inaaya
1.3 Typowa tsundere.- Paululusia
1.4 Nadpobudliwa dziewczyna, która pierw robi potem myśli a do tego jest bardzo wylewna w uczuciach chociaż zarazem ich nie rozumie.- Asuu
1.5 Pełna energi, rozgadana dziewczyna, która potrafi gadać cały dzień i całą noc, ma talent do pakowania się w kłopoty.- Lilia444
CHŁOPACZKI!
NABÓR NA CHŁOPACZYNY ZAMKNIĘTY~!
2.1Niedoszła gwiazda sceny teatralnej, sympatyczny chłopaczek o wielkich ambicjach.- Steno
2.2 Chłopak do którego z kijem najlepiej podchodzić, wygląda jakby urwał się z jakiegoś gangu a do tego jest to przerażający typ informatyka.- Asuu
2.3 Chłopak z ADHD, typowa małpa (jak się nie wyszleje, to ci żyć nie da), nie przyjmuje się opinią innych, można wręcz powiedzieć, że ma resztę świata w zadzie.- kucykowa9
2.4 Pan "idealny" ewentualnie "zawsze muszę być najlepszy". Pracoholik, bywa uszczypliwy, oziębły i szczery do bólu. Ukrywa swoje uczucia i emocje pod maską obojętności.- Ikuna
2.5 Nieświadomy swojego masochizmu koleś, który najwyraźniej nie rozumie sarkazmu, aluzji i słowa "nie". Mógłby gadać za wszystkich domowników.- Lynn
1. Obowiązuje regulamin forum.
2. Na KP czekam 3 dni, inaczej zwalniam miejsce.
3. Wygląd postaci M&A.
4. Proszę o stosowanie BBCode. *jeśli nie wiesz co to, napisz do mnie, a jeśli nie chcesz tego używać bo masz swoje upodobania, uprzedź mnie bym nie była na ciebie zła.*
5. Nasze postacie nie są idealne, muszą mieć jakieś wady oraz ograniczcie się do max 3 talentów.
6. Można wziąć 2 postacie, jednak innej płci.
7. W razie chwilowego zastoju mózgu lub nieobecności proszę o poinformowanie mnie o tym!
8. Nasze postacie mogą się kłócić, ale my nie.
9. Jeżeli ktoś złamie regulamin, nie zastosuje się do wskazówek lub nie będzie pisać przez długi czas (bez poinformowania czekam półtora tygodnia) zostanie wyrzucony.
10. No i oczywiście, skoro już przysypiacie to BAWIMY SIĘ \(n_n)/
11. Prosze też o pisanie przynajmniej 6 ROZWINIĘTYCH zdań, nie chce napisania byle jakich 3zdań
1. Wszyscy mamy po 16-18 lat *chce by byli w liceum. Jeśli chcesz kogoś 19lat, to napisz do mnie o zgodę i podaj konkretny powód czemu chcesz taki wiek.*
2. Wszyscy znamy się tyle samo czasu i nie jesteśmy spokrewnieni, oczywiście nie każdy musi znać każdego,ale znaj chociaż jedną czy dwie osoby lepiej.
3. Mieszkamy w dwóch pokojach - wszystkie dziewczyny w jednym, a wszyscy chłopcy w drugim. Nasze pokoje dzieli - o zgrozo - wspólna łazienka. *więc prosze zamykać obje pary drzwi by nie było podglądania, a jeśli się tego boisz od strony pokoju zasłoń dziurkę od klucza*
4. Na parterze mamy kuchnię, łazienkę, salon, schowek na takie różne i wejście do piwnicy. Na drugim piętrze nasze pokoje i łazienkę. Pokoje są bardzo duże i mieszczą wszystkie futony, biurko, szafę ścienną i okno. Elektroniczne rzeczy typu tv, radio, konsola, itp. mieszczą się w salonie.
5. Ah, jeszcze jedno! W razie takiej potrzeby i chęci mogę dodać jeszcze miejsce dla kolejnych osób, jednak liczba dziewczyn oraz chłopców, musi być taka sama, a osobowości muszą być różne.
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (30-07-2015 o 15h05)