Cześć.
Jestem Lau, mam 19 lat.
Gram w missfashion od wczoraj, ale lata temu bawiłem się w coś podobnego o nazwie missbimbo.
Mam też konto na SF i chyba każdej innej możliwej grze tego (i nie tylko tego, ja po prostu gram we wszystko) typu.
W internecie można spotkać mnie wszędzie.
Jestem transgenderystą i prawdopodobnie największym dziwakiem z jakim większość z was będzie miała przyjemność obcować w całym swoim życiu.
Zawsze chciałem napisać coś w miarę przyciągającego do mnie ludzi, którzy mogliby zaciekawić i mnie, ale mimo zamiłowania do pisania bezsensownych wywodów o niczym nigdy nie byłem w stanie stworzyć żadnego opisu swojej osoby, który nie dość, że wyglądałby dobrze to jeszcze nie przyprawiałby mi o atak epilepsji swoją rażącą nieprawdziwością.
Jestem zupełnie zwyczajny, lubię słuchać muzyki, której słuchałem, jak byłem jeszcze dzieckiem, używać brzydkich słów (tak, wiem, że to jest tu zabronione, poradzę sobie) i czytać książki zwłaszcza, jak te mają niebieskie okładki albo przynajmniej są jakąś wciągającą fantastyką.
Uwielbiam Alesanę, ideologię Beat Generation, McDonald, gry komputerowe, Harry'ego Pottera, Serię Niefortunnych Zdarzeń, prostą miłość, jasne włosy, testy osobowości i niebieski kolor.
Drażni mnie konformizm, bzdurne wydawanie pieniędzy, to, że mój pies sika na dywan, moja fatalna znajomość języka angielskiego i to, że nie umiem wymieniać kulek w swoich kolczykach.
Nie ukrywam, że piszę tu ten post po to, by nieco zapoznać się z tutejszą społecznością i nawiązać jakiś kontakt z ludźmi z którymi w późniejszym czasie mógłbym prowadzić sesje opisowe w dziale z opowiadaniami grupowymi.
Ktoś chętny?
Zapraszam.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki