Przypominasz mi jesień- wszystkie liście zmieniają kolory na takie lub podobne do tych na sukience A jesień kojarzy mi się z ogniem
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (15-11-2015 o 16h06)
Przypominasz mi jesień- wszystkie liście zmieniają kolory na takie lub podobne do tych na sukience A jesień kojarzy mi się z ogniem
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (15-11-2015 o 16h06)
Z wodą tak jakoś jak patrzę na twój avatar oraz sygnaturkę
Kojarzysz mi się z ogniem.. ze względu jak na ciebie mówię ( Rubin)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (15-08-2015 o 22h31)
powiedziałabym że kojarzysz mi się z ziemią przez kolorystykę twojego avatara oraz sygnaturki
Kojarzysz mi się z pyłem ze względu na awatar
Ziemia, ze względu na zieleń i zwierzątko w awatarze i sygnaturze.
Patrząc na stylówę oraz avek to woda. Postać ma śliczne paczałki, tło jest niebieskawe, a ze stylizacji to przecież woda "odbija" kolory, więc przykładowo o zachodzie jeziorka też się wydają różowieć, jak włosy twojej miss
Nadal twierdzę że kojarzysz mi się z wodą przez wzgląd na avatar i sygnaturkę
Kojarzysz mi się z ziemią - niby miękka, ale twarda. Twarz Twojej miss naprawdę sprawia takie wrażenie
Kojarzysz mi sie z ogniem. Twoja miss wydaje się mieć ognisty temperament
Stawiam na ziemię, a to dlatego, że kiedyś zdarzyło mi się źle napisać Twój nick - i tak oto z Nerra zrobiła się Terra. :')
Powietrze. Skojarzyłam tak z avatarem i sygnaturką, na której widnieją gwiazdy, co mi się kojarzyło niebem, a jak z niebem, to automatycznie mi się skojarzyło powietrze.
Ziemia przez ciemny kolor stylizacji i szpony, które kojarzą mi się ze zwierzętami.
Metal - to dlatego,że masz czarne i białe elementy w stylizacji,a to mi się kojarzy z metalem.
Ziemia.
Skojarzyło mi się tak ze względu na kolorystykę twojej stylizacji.
Ogień, przez czerwone elementy w stylizacji. :3
Z powietrzem- przez sygnaturkę, kolorki i pozycję postaci na niej
Para. Właściwie nie wiem dlaczego. Pewnie dlatego, że kojarzy mi się z czymś delikatnym i ulotnym, a Twoja stylizacja z pewnością taka jest. C:
Ziemia, bo twoja miss jest zaliściona
Połączenie wody i wiatru ponieważ twoja miss ma w takich klimatach stylizację
Ziemia, skały wręcz, strasznie szara i smutna stylówka
Ostatnio zmieniony przez LadyPik (15-11-2015 o 19h45)
Kojarzysz mi się z wodą ze względu na turkusową stylizację (nawet pomimo drzewnego elementu)
Ziemia, przez kolor avatara
Ogień, przez kolor koszuli i włosy, które kojarzą mi się z Hiszpanią, a jak wiadomo Hiszpanie mają ognisty temperament. xD
Kojarzysz mi się z wodą. A raczej z lodem, ktory jak wszyscy wiemy powstaje z wody.