Z jakim żywiołem kojarzy ci się miss nad tobą i dlaczego?
Mam nadzieję że juz czegoś takiego nie było.
Żywioły
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (16-06-2015 o 13h11)
Z jakim żywiołem kojarzy ci się miss nad tobą i dlaczego?
Mam nadzieję że juz czegoś takiego nie było.
Żywioły
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (16-06-2015 o 13h11)
To ja będę pierwsza:)
Kojarzysz mi się z powietrzem ze względu na stylizację jest taka lekka:)
Kojarzysz mi się z ogniem przez czerwone włosy i oczy.
Kojarzysz mi się z czarną magia ze względu na avka i stylizacje.
Kojarzysz mi sie z niebieskimi płomieniami, ponieważ w avatarze masz niebieskie kwiaty, które najbardziej rzucają sie w oczy
Kojarzysz mi się z czarnym powietrzem ze względu na skrzydła twojej miss.
kojarzysz mi się z parzeniem (?) przez wyróżniającą się, czerwoną fryzurę w stylizacji.
Kojarzysz mi się z powietrzem ze względu na biała stylizacje i ptaka .
Kojarzysz mi się z pyłem ze względu na ten żółty pasek za twoją miss i kolory całej stylizacji
Kojarzysz mi się z lawą przez Twój makijaż oraz ombre ;D
Twoja miss kojarzy mi się z metalem, bo ma przyciągające spojrzenie.
Kojarzysz mi się z lodem, ponieważ twoja miss wydaje mi się być zimna oraz zabójcza
Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-06-2015 o 20h39)
Kojarzysz mi się z czarną błyskawicą. Twoja miss pewnie mknie z taką szybkością i tak wygląda.
Kojarzysz mi się z metalem ze względu na wcześniejsze stylizacje i opis
z ziemią przez kolorystykę twojej stylizacji
Z pyłem:) ze wzgledu na stylizacje.
Kojarzysz mi się z czarną wodą, to przez kwiaty w ciemnoniebieskim kolorze na twoim avku.
Twoja miss kojarzy mi się z metalem przez kolor stylizacji.
Mi twoja stylizacja kojarzy się z pyłem:) ze względu na tą niesamowitą lekkość
Kojarzysz mi się z powietrzem postać na twoim avatarze wydaje się tak lekka, jak by miała unosić się na wietrze
Kojarzysz mi się z powietrzem i z ziemią. Powietrze - skrzydła, pył. Ziemia - ciemne kolory, ciężka stylizacja
Moim zdaniem żywiołem Twojej miss jest Ziemia.
Twoja stylizacja natychmiast skojarzyła mi się z Walkiriami - kobiecymi wojowniczkami, które reprezentowały sobą siłę i stanowczość - stabilność, która jest cechą przewodniczą żywiołu ziemi. W dodatku kolor skierowany w czerń, niż brąz, co wyklucza te bardziej zwinne - których żywiołem jest drewno.
Według mnie twoim żywiołem jest powietrze, masz strój w bardzo delikatnych niebieskich barwach i do tego zwiewną suknię.
Moim zadaniem Twoim żywiołem jest ogień. Twoja miss wygląda na żywiołową i wybuchową, zawsze gotową do akcji.
W 99% woda (pls, water team ♥) i ten mały procent powietrza. Z reguły spokojna, ale jak wyrwie to kto wie.