Pierwszy anioł rezygnuje na fonie z pisania postów i po prostu stalczy przebieg rozmów xD
We are in noir
Strony : 1 ... 192 193 194 195 196 ... 200
Pierwszy anioł rezygnuje na fonie z pisania postów i po prostu stalczy przebieg rozmów xD
1 demon preferuje czytanie mangi czy zwykłe przeglądanie internetu jak siedzi na telefonie. Albo pisanie postów tam, gdzie nie wymaga się wstawiania niczego e.e
Pierwszy anioł zagląda na fonie, na mf tylko chwilę, a tak to większość czasu na nim tweetuje.
1 demon ostatnimi czasy na telefonie korzysta głównie ze skype i ew gg po nocach jak już nie jest na pc. A manga to w międzyczasie oczekując na odpowiedź
Drugi demon dziękuje Iremi, że posłuchała.
nelumi przy takim wytłumaczeniu nie ma problemu, ja po prostu cały czas mam w głowie ten post, który mnie niesamowicie wkur...
Niektórych części posta Pineapple dla własnego dobra nie będę komentować. Nie musisz przecież pisać jasnoniebieskim, napisałam, że zbliżony kolor jest w porządku. Co do reszty to zacytuję tylko Nelumi - bez przesady.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (27-06-2015 o 16h17)
Pierwszy aniołek nadal się nie może przyzwyczaić, że jest aniołkiem, a nie demonem ;-;
1 demon nigdy nie miał z zamiarze robić problemu czy też Cię denerwować. Wystarczyło mi wspomnieć od razu, że jest to dla Ciebie nieporęczne przy sprawdzaniu czy też po prostu sobie nie życzysz, okej rozumiem.
Pierwszy anioł płacze ze śmiechu i ogląda Top Gear.
1 demon już dawno tego nie oglądał.
Pierwszy anioł ma okazję, bo brat nie siedzi na kompie
(ekran jego komputera to akurat telewizor)
1 demon zastanawia się co ze sobą zrobić.
1 niołek ogląda swój ulubiony serial "Hannibal" ♥
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (27-06-2015 o 16h42)
Drugi aniołek mówi Ygriś, że raczej tak bardzo nie przesadza. Dopóki pisze posta od początku, to jest w miarę okej. Jednak gdy trzeba już gdzieś przestawić tą migającą kreseczkę, zaczynają się niezłe cyrki. Czyli niby przestawione, a jednak pisze gdzieś w środku, albo po prostu z niewyjaśnionych przyczyn kasuje całe wyrazy, litery, albo nawet zdania. XD Rupieć wredny. XD A co do niebieskiego - niektórzy uważają, że te kolory bardzo się różnią. Na przykład moja siostra. Dlatego to też napisałam. XD Ale spoko. XD
Tak więc będąc na komórce dalej mówię niet tej grze forumowej, by nie utrudniać liczenia. XD
1 demon uważa, że odcień używanego koloru to chyba najmniejszy problem póki i tak każdy wie o jaką drużynę chodzi.
2 demon pragnie umrzeć... witam wszystkich dziś nie będzie żadnych emotikonów
Ostatnio zmieniony przez Yubin (27-06-2015 o 17h28)
Trzeci demon współczuje Yubiś. ♥
Pierwszy anioł idzie umyć włosy.
Czy drugi anioł jest jedyną osobą w towarzystwie, dla której pisanie z telefonu nie robi większej różnicy?
W tej chwili nie chciało mi się iść na górę po laptopa, więc po prostu napisalam z telefonu. Jedynie tableta nie lubię, bo tam dotykowe literki są za szeroko rozstawione i nie jestem przyzwyczajona do tak dużej dotykowej klawiatury, na telefonie zawsze piszę w pionie.
I już kiedyś wspominałam, że brak koloru osobę sprawdzającą dezorientuje. A dla równouprawnienia uważam, że nikt nie powinien być zwalniany z koloru.
Pierwszy demon stoi murem za kolorowaniem dla Ygriś. ♥ Jak gdzieś się pomyliłam w numerku lub nie zedytowałam to przepraszam. :< Zwykle chyba koloruję.
1 anhelowi też nie przeszkadza pisanie z telefonu XD
Pierwszy demon niedługo będzie w połowie do 11 tysięcy.
2 demon nie powiedział, że przeszkadza mu pisanie kolorem. Mogę pisać kolorem na tel ale jak nie ma tłumu, bo tak jak wspomniałam jeśli piszę na zacinającej się komórce zdąży się mnie wyprzedzić 15 razy, a edytowanie numeru jest dla mnie problemem. I tak piszę z niego w tym wątku czasami, więc powiedziałam- jeżeli to jest bardzo duży problem dla Ygriś wystarczyło mi wspomnieć, bo wtedy mogę się wysilić.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (27-06-2015 o 19h08)
Pierwszy anioł osobiście uważa, że kolor jest ważniejszy od numerka i jemu np. brak nie przeszkadzał, wręcz pomagał xD
1 demon dlatego powiedział, że jak tylko jest jakiś problem to wystarczy mu wspomnieć, dostosuję się.
Pierwszy anioł wrzucił zdjęcie, które nel lubi do banów xD Z telefonu mogę szaleć xD