Pierwszy anioł ma teraz w domu tylko tatę i liczy, że jego się jutro pozbędzie XD Chociaż pewnie nie wyjdzie, bo nie ma kufrów na motor </3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 190 191 192 193 194 ... 200
Pierwszy anioł ma teraz w domu tylko tatę i liczy, że jego się jutro pozbędzie XD Chociaż pewnie nie wyjdzie, bo nie ma kufrów na motor </3
1 demona koszmarnie bolą plecy, od nich ciągnie mu na płuca i przełyk co powoduje ból przy głębszym oddychaniu czy też piciu/jedzeniu ;.;
Pierwszy anioł oglądał rodzinnie film i brat słodko usnął na moich kolanach ♥ Maluszek 1,9 m ♥
1 demon pyta jaki film?
Pierwszy anioł mówi, że chyba Survivor, ale nie wiem, bo tata nie dał mi info, co mamy oglądać, a wołał, żebym oglądała xDMój maluszek ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (27-06-2015 o 00h15)
1 demon mówi, że uroczo XD
Drugi jelonek lepiej nie będzie się odzywał...
Pierwszy anioł wrócił z wanny i ciągle jest zauroczony dzisiejszym zaśnięciem swojego brata ♥
1 demon mówi, że dawno bez posta, huuuh
Drugi demon się śmieje z brata Fro. xD Ja od podstawówki nawet nie siadałam zbyt blisko rodzeństwa. XD
Z Justyną byłam najbliżej, ale wtedy się jakoś wyprowadziła, ja byłam "po stronie mamy", więc za bardzo nawet nie było opcji bym ją i Kubę odwiedzała.
Pierwszy anioł skończył rysunek, ale już nie wie, co o nim myśleć i czy wgl go pokazywać xD.
Druga anielica jest głodna, ale już czuje zapach pomidorowej!
Trzeci anioł ma wolną chatę i zastanawia się, czy chce mu się zapraszać ludzi czy nie, bo jeszcze nie wiem, czy chce mi się dla nich sprzątnąć XD
Pierwszy demon ma ochotę na pomidorową. *.*
Przed chwilą zjadłam płatki, jak zwykle "śmieciowe jedzenie". </3
2 Devil od czwartku jedzie praktycznie na samych jogurtach i rosole.. Z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej nie wpychają we mnie obiadu xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-06-2015 o 12h54)
Pierwszy anioł się wczoraj zasiedział na SF i zapomniał tu przychodzić.
Pierwszy demon by nie mógł tak jak Nerra. :< Ja nie potrafię się przyzwyczaić do sf.
2 Devil po części nie robi tego z wyboru więc spokojnie xd
Ja na SF wchodzę tylko PA i $ nabić ostatnio xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-06-2015 o 13h03)
Pierwsza anielica zjadła...i właśnie zdała sobie sprawę, że melduje wszystko co zrobi jak dziecko w przedszkolu XD
Pierwszy demon pomyślał tylko, że siostra Nerry gdzieś wyjechała.
Pierwszy anioł ma dylemat... Chętnie zrobiłabym party, ale tak mi się nie chce sprzątać ;______;
1 Devil jak by co gotować potrafi, także nie. Poza tym wątpi, aby jego siostra chciała gdzieś wyjechać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-06-2015 o 13h17)
1 anhel MUSI posprzątać, bo jutro przyjeżdża rodzina.. I w niedzielę też... DLACZEGO? </3
Druga anielica sprzątała rano .-.
Pierwszemu demonowi w sumie nigdy się nie chce gotować. xD
Czytam sobie cóś tam:
To jakie obuwie nosimy, może dużo powiedzieć o nas, naszych obawach i doświadczeniach. Człowiek mający na nogach masywne i ciężkie buty, chce nam powiedzieć o swoich przeżyciach z dzieciństwa, braku poczucia bezpieczeństwa, braku ojca. Natomiast lekkie buty o ostrych czubach, sprawiające wrażenie delikatnych, to symbolika dominującej matki. Buty sportowe zdradzają nadmierną dyscyplinę w dzieciństwie, rygor i kary. Są też osoby, które preferują buty „przesadnie lekkie”, co do swojego wyglądu, które wyraźnie nie pasują do reszty ubioru. Na przykład są to tenisówki, analiza mówi tu o próbie ucieczki od obowiązków ponad siłę, narzuconych w dzieciństwie przez matkę.
I myślę wtf, to w końcu jakie ja buty noszę? o.o