1 demon odpowiada że jest i to bardzo ^^
WSZYSTKIE GRY MOJE BUAHAHAHA POZDROWIENIA DLA LUDZI KTÓRZY WE MNIE NIE WIERZYLI MUAH
Ostatnio zmieniony przez Yubin (25-06-2015 o 03h58)
Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
1 demon odpowiada że jest i to bardzo ^^
WSZYSTKIE GRY MOJE BUAHAHAHA POZDROWIENIA DLA LUDZI KTÓRZY WE MNIE NIE WIERZYLI MUAH
Ostatnio zmieniony przez Yubin (25-06-2015 o 03h58)
Pierwszy anioł przeprasza, że nie napisze kodem, ale fon i mu się nie chce. xD Jak nie przeleci zbyt daleko zanim włączę kompa to mogę nawet poprawić. :')
Pierwszy demon wierzył w Yubisia. ♥
Pierwszy anioł też wiedział, że Yu się uda ^^.
1 Devil leży w łóżku i póki co nie zamierza wstać, bo pod kołdrą jest ciepło, ale właśnie przyszły jego nowe trampki i musiał jednak wstać....
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-06-2015 o 09h44)
Pierwszy anioł wyszedłby dzisiaj bądź jutro na rower, bo pogoda robi się ładniejsza ヽ(〃・ω・)ノ
1 demon wita się i gratuluje Yubin
Ostatnio zmieniony przez spsr (25-06-2015 o 09h51)
Pierwszy anioł mówi cześć cześć ( ̄▽ ̄)ノ
1 demon pyta Mineo, czy robi ona to co on myśli..
Pierwszy anioł nie wie o co chodzi ◑.◑
Drugi anioł:
1. Odpuszcza rower tylko jeśli pada.
2. Jak pisze z telefonu to koloruje, bo napisać te 14 znaków więcej to dla niego żadna filozofia.
3. Okazało się, że wczoraj wręcz złamał telefon O.o
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (25-06-2015 o 11h12)
Pierwszy demon czuje się zabawnie, gdy pisze tę formułkę. xD
14? chyba wychodzi nieparzyście.
Można byłoby zaoszczędzić 3, gdybyście używały tego kodu. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (25-06-2015 o 11h24)
Pierwszy anioł cieszy się, że naprawa będzie kosztować "tylko" 280 złotych :>
Pierwszy demon się śmieje, że pisał tak długo edita przez swój genialny sprzęt. I mówi Fro, że dla mnie to w cholerę drogo, szczęście, że nie ja płacę. XD
Sprawdzam różnicę.
Ostatnio zmieniony przez Skye (25-06-2015 o 11h29)
Pierwszy anioł mówi, że 5 znaków to "color", kod koloru + # to 7 znaków #1e90ff, a [] to dwa znaki. Razem 14 XD
Skye, jeśli miałam w głowie koło tysiąca i w takim wypadku woleć nowy telefon to 280 złotych wydaje się mało xD
Pierwszy demon prowadzi swoje śledztwo, bo tak bardzo męczące jest danie cytuj i policzenie. XD
[] - parzyste, = i # - parzyste, kod ma 6, i color - yyoołł (tutaj posłuchaj sygnału karetki lub policji xD) nieparzysty?
Chyba, że nie dajesz = lub za dużo wzięłam. xD
Tamten kolor jest szybszy, szkoda, że nie widzę odpowiednika w słownym.
Pierwszy anioł nie policzył "=" XDDD Tak to jest, kiedy nawet się nie zastanawiasz, co musisz wpisać, a palce same to wpisują xD
Pierwszy demon miał w głowie głównie nie może być parzyście. XDD
Pierwszy anioł nie skupiał się na tym, co ma wyjść xD
Pierwszemu demonowi w głowie zawsze pojawia się ten ostateczny wynik lub jego namiastka.
Kiedyś (dawno temu w podstawówce) tato mi dał zadanie z matmy, a ja po kilku sekundach miałam końcową dobrą odpowiedź, po czym oznajmił mi, że się mylę, bo myślał, że obliczam dopiero pierwsze działanie.
I w każdej rozmowie, wszyscy mi próbują wmówić, że nie mam racji, bo jestem już milę dalej, gdy oni wciąż rozmyślają o "tym pierwszym działaniu", a ja muszę stać na końcu i czekać, aż do niego dojdą.
Dlaczego marudzę, przecież jem pyszne truskawki. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (25-06-2015 o 12h37)
1 demonowi nad ranem także popsuł się telefon
Pierwszy anioł idzie dać hajs rodzicom.
Drugi anioł musiał długo czekać, aż jego telefon wrócił z naprawy >.>
Pierwszy demon po dwóch książkach z Poirotem nareszcie posprzątał w pokoju. :'D
♥ ♥ ♥ Pierwszy anioł nie musiał oddawać rodzicom za naprawę ♥ ♥ ♥