Pierwszy anioł pyta się Skye dlaczego?
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 174 175 176 177 178 ... 200
Pierwszy anioł pyta się Skye dlaczego?
Pierwszy demon lubi te "niektóre aniołki" (xD) i przykro, że nie mogą wygrywać razem z nami.
Drugi demon na 777 w postach, leci spać. ♥
DOBRANOC!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (24-06-2015 o 22h30)
Trzeci demon życzy Seci Dobrej Nocy ♥
1 angel mówi dobranoc set.
Pierwszy demon już na prywatnych mówił i właśnie zaczął ziewać. O 23? o.O
2 Devil życzy Dobranoc
sam ziewa mimo iż zdrzemnął się przed nocna okupacja forum, ale niestety i tak mu się nie uda bo musi wstać stosunkowo wcześnie - gdzieś tak o 10, ale przez dwie godziny będzie nastawiał się psychicznie na dentystę ... o bogowie, za co ja się pytam xd
1 angel lubi chodzić do dentysty
1 Devil ma awersje po tym jak go traktowali we Wrocławiu... co ja królik doświadczalny... rozumiem - nie typowy przypadek, ale też jestem do wszystkich Bogów Olimpu CZŁOWIEKIEM !
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-06-2015 o 23h04)
1 angel siedzi w szafie i jest przygnieciony swoimi spódnicami ._.
1 Devil czeka na Ven aż sie pojawi na GG xd
Pierwszy anioł wrócił właśnie z roweru XD
Pierwszy demon wita Fro ^^
1 angel nie widzi yubisia :c
Drugi anioł nie czuje oka XDDDDDDD *ale krew nie leciała, więc moje ciało jest po prostu głupie xD*
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (25-06-2015 o 00h01)
1 demon ma całą noc aby podbić forum i tylko 60 sekund go ogranicza XD
2 Devil dzisiaj spasuje, ale jutro... eee nie ... w sobotę..też nie hmm niedziele? się postara xd
Trzeci demon cieszy się, że ktoś mu w nocy tematy popodbija xD Na razie chyba się zmyje w coś pograć.
Pierwszy anioł jest zmęczony, ale jeszcze posiedzi
Drugi anioł właśnie roz>ciach< iPhone'a piątkę. A ja chciałam tylko sobie komórką poświecić na drogę z łazienki. K>ciach<. To wybitnie nie moja doba, najpierw gałęzie w oku, a teraz to. Ogarnia ktoś, czy bardziej się opłaca wymienić matrycę czy kupić zupełnie nowego? -.-
Pierwszy demon współczuje Fro i życzy Yubin miłego spamowania. Sam uzupełnia pierwszego posta i idzie sobie, bo stracił chęci na cokolwiek. Chyba pójdzie spać, bo wygląda na to, że tylko do tego jest zdolny.
Pierwszy anioł jest wściekły. Dziś na rowerze specjalnie uważał, żeby telefon mu nigdzie nie wypadł, żeby nic mu się nie stało. Odkąd dostałam go pół roku temu to absolutnie nic mu się nie przytrafiło, a było milion okazji – jakichś imprez, koncertów, czegokolwiek. Nie, k>ciach<, musiał się rozwalić akurat dziś, w domu, kiedy poszłam się MYĆ. Żebym chociaż go rzuciła na łóżko, jak to mam w zwyczaju. Nie. Musiał się rozwalić spadając z parapetu w łazience, kiedy nigdy się to nie zdarzyło, a praktycznie codziennie go biorę jako latarkę. Gdybym podniosła się sekundę wcześniej z łóżka to bym go nawet nie wzięła do tej łazienki i wracała po ciemku. Ale nie, musiałam go zauważyć zgarniając piżamę i wziąć, żeby użyć jako latarki później. Akurat mi wyszło z rozwaloną matrycą.
1 demon ostro spamuje XD
2 demon jest za leniwy na kod.
Pierwszy anioł zastanawia się czy ta gra jest warta uwagi