Drugi anioł poleca prawo jazdy w tym roku, bo od 2016 wchodzą w życie durne przepisy dla młodych kierowców, a tak nie obejmą
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 165 166 167 168 169 ... 200
Drugi anioł poleca prawo jazdy w tym roku, bo od 2016 wchodzą w życie durne przepisy dla młodych kierowców, a tak nie obejmą
1 demon aby się dostać musi jechać 2 autobusami bo ze swojej wioseczki do miasta i z miasta do Rzeszowa XD plus minus 40 min jazdy razem licząc i od razu wysadzają mnie pod galerią nie masz na co narzekać bo masz korzystniejszą sytuację życzę powodzenia z tym prawkiem bo sama jeszcze robię XD jeśli mogłabym ci zasugerować to lepiej się za to wziąć na wakacjach bo ja zaczęłam robić w roku szkolnym i nie mogłam się ogarnąć
Pierwszy anioł może zacząć co dopiero we wrześniu T^T
Drugi anioł robił w ciągu roku (dodajmy, że na początku klasy MATURALNEJ, przed czym wszyscy przestrzegają) i bardzo sobie chwali, nie było jakieś straszne. W wakacje nie ma prawdziwego ruchu i potem wyjeżdża na ulicę taki niedzielny kierowca
Minio, prawo jazdy można spokojnie zrobić w miesiąc, więc od września do końca 2015 masz kupę czasu :>
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (24-06-2015 o 13h05)
1 demon mówi że może nie będzie tak źle bo w sumie wrzesień to jeszcze wakacje
Pierwszy anioł jeździł po Warszawie w listopadzie, deszcz i korki, a jakoś dał radę :> Lepiej się nauczyć w porządnych warunkach prawdziwej jazdy :> A szkoła też nie przesadzajmy, nie zabiera całych dni, bo by nas tu nie było :>
Pierwszy, tfu, drugi anioł myśli, że da radę xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-06-2015 o 13h08)
1 demon mówi dlaczego miał by nie dać?!? nie taki diabeł straszny jak go malują hihi
Pierwszy anioł potwierdza, że nie taki straszny, bo zdał wszystko za pierwszym razem XD
1 demon zdał teorię za pierwszym a jak mu pójdzie z praktyką... no cóż to się jeszcze okaże XD z tego co słyszę to więcej dziewczyn niż chłopców zdaje za pierwszym razem co mnie dziwi
Ostatnio zmieniony przez Yubin (24-06-2015 o 13h13)
Brat trzeciego anioła zdał chyba dopiero za trzecim i nie wie jak z nim będzie, ale raczej szybko mi pójdzie, bo nie lubię się męczyć xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-06-2015 o 13h13)
1 demon mówi że kobiety są bardziej pojętne więc z pewnością zawstydzi brata ^.~
Pierwszy anioł kocha gdy fb wysyła mu powiadomienie o jakimś poście 18h po jego dodaniu xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-06-2015 o 13h19)
1 demon nie ma fb XD
Pierwszy anioł się śmieje, że kobiety zdają szybciej, bo egzaminatorzy to w większości mężczyźni XDD
Drugi anioł zawsze może włożyć głowę do mąki, zakryć włosy jakąś czapką i udawać, że jest po chemioterapii i wziąć egzaminatora na litość xD.
Tylko żartuję xD
ahahaha XD 1 demon mówi że to nie taki głupi pomysł XD
Pierwszy anioł zawsze coś dziwnego wymyśli e.e
1 demon mówi że to nie dziwne tylko przedsiębiorcze XD
Pierwszy anioł czuje mięsko w powietrzu ʕ •̀ o •́ ʔ
1 demon tak samo... kurczaka z rożna i już chciałby się do niego dobrać!
Pierwszy anioł ma to samo na obiad ( ̄▽ ̄)ノ
1 demon woła w takim razie przybij kolejną piątkę
Pierwszy anioł rzadko (i chwała rodzicom za to! ♥) ma mięso-mięso w domu, bo tatuś od 10 lat je tylko "rybne" mięso ♥
Pierwszy anioł poraz kolejny robi H5Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)