3 demon chce zostać bioniczną jeszcze trochę, a potem chciałby wiecznego sonika bo jest wporzo :c
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-06-2015 o 00h00)
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 200
3 demon chce zostać bioniczną jeszcze trochę, a potem chciałby wiecznego sonika bo jest wporzo :c
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-06-2015 o 00h00)
Czwarty demon życzy Chorino Dobrej Nocy ^^
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (24-06-2015 o 00h00)
Pierwszy anioł życzy miłych snów Chorino ;3
Pierwszy demon myśli, że Bioniczna jest spoko i już by ją chciał, a tu jeszcze prawie 2000 postów do nabicia
:<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (24-06-2015 o 00h01)
2 demon ma jeszcze daleeeko do zostania bioniczną
Pierwszy anioł zupełnie inaczej broni, jak mu się chce, a inaczej, kiedy ma to gdzieś. Jakby mi się chciało to przy 3 aniołach ON nie miałybyście ani jednego zwycięstwa (bo bym postowała co drugi demon, bo wtedy sprawdzam sobie, jak lecą posty aniołów i demonów przez podgląd), skoro jedno nabijacie, gdy jestem sama i mi się chce Dziś mi się nie chce, siedzę, bo jest Lauś w Nocnych Markach i chcę poznać nowego człeka. :> A jakby go nie było to bym poszła w cholerę spać i wstała rano, żeby ogarnąć na spokojnie rzeczy na szkolenie i wyjść wcześniej do Złotych :>
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (24-06-2015 o 00h02)
1 demon zawsze robię jak Fro, jak widzę nadmiar to mi się nie chce. Chyba, że wgl mi się nie chce to nawet jak nas jest 4 to nie piszę p-p Ostatnio wchodzę głównie odpisywać na pw
Pierwszy anioł musi zamknąć okno, bo zimno. I zastanawia się, o jakie wbicie Ziołu chodziło xD
1 demon boi się filmiku, który wysłano mu na pw D:
2 demon klika, bo chciałby zmienić już tą rangę.
Ostatnio zmieniony przez spsr (24-06-2015 o 00h11)
Pierwszy anioł wymienia snapy z Ziołem xD
Pierwszy demon widzi promocje i już go ciągnie do zdjęć z gwiazdami, a miał oszczędzać na szkolenie x')
2 demon mówi oh, promocje
Pierwszy anioł miał przejść misje dalej jak się zaczną, ale w sumie to chyba poczeka do -60% i kupi wszystkie drogie sukienki xD
Pierwszy demon smuta, że promocje nie obejmują szkoleń :< Ja nie wiem, jak te 24 tys uzbieram xD
2 demon mówi, że i tak nie ma na co wydawać, bo ani misji ani gwiazd, więc poczeka na ostatnią ;.;
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-06-2015 o 00h32)
Pierwszy anioł zapomniał, że miał obejrzeć jeden filmik na jutrzejsze szkolenie :'D
1 demon nudzi się i chyba pójdzie coś zjeść. Najlepiej się je tak po północy ;D
Pierwszy aniołek mówi smacznego, a sam idzie spać. Dobranoc. :3
1 demon mówi Pineapple dobranoc i kapnął się że są przeceny
Drugi demon coś myśli nad nową stylizacją i szkoda, że kapelusz Rose Abordaż jest tylko w takich głupich kolorach, bo bardzo by mi się przydał </3
I Dobrej Nocy Ananasie ^^
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (24-06-2015 o 01h15)
Laptop pierwszego anioła się jutro nie przyda, bo ten program do inwestowania jest tylko na Windowsy :'D
Pierwszy demon się załamał... Madonna, why? :<
Pierwszy anioł idzie spać, wstanie skoro świt z tatą i zacznie kombinować, czy jest sens, żeby jutro jechał :'D
Pierwszy demon życzy Fro Dobrej Nocy ♥