Lecąc po koleii...
Kunegunda - Ta to się schowała! Nie dość, że fajnie pisze, to rysunki ma genialne T^T
Czymkowiek by ten twój sztano/ducho/demono/potwór był, jest po prostu piękny. Jest mega nietypowy, zaskakujący, mocno wpływa na wyobraźnię *przynajmniej moją* i przy tym właśnie piękny. No. I świetna kreska + dziękuję twojemu mózgowi za tak wielki poziom odchyłu T^T
Solomona - Ty już wiesz, że po prostu uwielbiam twój styl rysowania, prawda? Te wszystkie plątające się linie, mające zbudować nastrój, ta powyginana na różne strony biedna postać na środku... W sumie nawet nie wiem co dodać. Praca po prostu jest w pewien sposób poruszająca.
Pineapple - *uderza gazetą w głowę* - następnym razem znaleźć sobie znajomego ze skanerem! Ten rysunek jest po prostu przecudowny. Te wszystkie szczególiki, cienie, okna, okienka pierdółki... PINE! Na prawdę. Skaner, bo ja chcę widzieć twoje prace w całej okazałości, z najdrobniejszymi szczegółami. Jestem zachwycona tym jak to wygląda teraz. Więc na prawdę aż się boję, jaka byłaby moja reakcja, gdybym to zobaczyła w wersji "czystej" T^T
Jeszcze dodam, że bardzo byłoby miło zobaczyć na podium spsr z jej prześlicznym cmentarzem - wszystkich zmarłych jest moim ulubionym świętem i to jeden z nielicznych powodów, które sprawiają, że cieszę się, że jestem Polką. Te cmentarze rozświetlone ludzką pamięcią i zapach zmrożonych chryzantem i dymu... Nie ma nic piękniejszego.