Drugi demon mówi, że tu już w grę powinna wejść odpowiednia dieta by przybrać mięśni ^^
We are in noir
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 200
Drugi demon mówi, że tu już w grę powinna wejść odpowiednia dieta by przybrać mięśni ^^
Pierwszy anioł żyje.
Pierwszy demon wymiękł, bo pisał wczoraj na 50 stronie, a tu 21 nowych. DDDD:
Pierwszy aniołek stwierdza, że wczoraj była to ostra bitwa. xD
Pierwszy jelonek stwierdza, że idealna dla niego dieta składałaby się głównie z mięsa :3 om nom nom...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-05-2015 o 16h01)
Pierwszy aniołek mówi, że w sumie dla niego też byłaby idealna dieta mięsna. xD
Drugi anioł przypomniał sobie przez Ananasa o RK-O (?). XDD
Mięśnie każdy ma, je trzeba "rozbudować". XDD Nawet ja przy praktycznie żadnej tkance tłuszczowej powinnam jakieś mieć, chyba. xD
Naprężę brzuch i twardy jest, to powinny być one. XDD Wiem jak to głupio brzmi. XDD
A ja znów nie lubię mięsa, więc taka dieta mi nie pasuje. :<<
Pierwszy jelonek dorwał się do kompa i nabija sobie posty ^^
Drugi demon wali posta i idzie odrabiać lekcje, bo nie ma ochoty na komputer. D:
Trzeci demon niedawno wrócił z długich zakupów i jest strasznie zmęczony :<
Pierwszy anioł próbuje powstrzymać się od sprawdzenia niusów po raz któryś. Jeszcze nie teraz...
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (25-05-2015 o 16h52)
Pierwszy jelonek widzi Robin i jest szczęśliwy, ale chyba sam niedługo będzie musiał iść ;-;
Pierwszy anioł nie ma do poprawy pierwszego posta. :<
Pierwszy jelonek zauważa, że ostatnio mało było zwycięstw.
Pierwszy anioł mówi, że gdzieś od 20 godzin? xD
Pierwszy jelonek mówi, że na razie jest 5:7 (chyba), a mamy siedemdziesiątą pierwszą stronę.
Pierwszy jelonek mówi, że nie mógł pomóc, bo jej znajomej pasowała tylko niedziela, aby się spotkać i pójść do kina. :/
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-05-2015 o 17h29)
Drugi demon żałuje, że wczoraj podczas tej bitwy nie było Jelonka, na pewno bardzo by pomógł :<
Pierwszy anioł mówi, że w pierwszym poście jest już wszystko poprawione. Staty wyglądają 14:7. XDD
Pierwszy jelonek dziękuje Skaj za poprawienie posta i mówi, CO TO MA BYĆ?! KILKA GODZIN MNIE NIE MA I TE GOŁĘBIE MAJĄ TYLE WYGRANYCH?!
Jestem bardzo spokojnym jelonkiem.
Drugi demon niestety słabo radził sobie z blokowaniem aniołków ;/ więc to po części przez niego te "gołębie" mają tyle wygranych.
Widać Jelonku, widać ;3
Pierwszy anioł wyprasza sobie, aniołki porządnie się napracowały (jestem medium XDD).
Przecież doszło 20 stron wczoraj. XDD
Pierwszy jelonek mówi, że pewnie to naprawimy i nie gniewa się na resztę demonów.
Własnoręcznie was ukatrupię...
Drugi demon mówi, że teraz przydałaby się podobna akcja, tylko że z przewagą demonów ^^
Spokojnie Jelonku, spokojnie.
Pierwszy anioł chętnie poblokuje. xD
Pierwwszy jelonek chętnie dałby innym KCN do herbatki... Czemu demony nie pilnowały aniołków?