Pierwszy anioł mówi, że Frozia to eufrozyma ;]
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 200
Pierwszy anioł mówi, że Frozia to eufrozyma ;]
Drugi anioł mówi, że nic. xD Nadrabiam dalej. ];>
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-05-2015 o 22h48)
Pierwszy jelonek dobrze wie kim jest Fro, tylko czasem nie ogarnia Skaj :3
W takim razie pierwszy anioł z ciekawości zapyta czemu witałaś wcześniej Frozię jak jej tu nie było (?) ;]
Aniołek taki dociekliwy, bo myślał, że może jednak Fro przegapił ;D
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (24-05-2015 o 22h57)
Drugi anioł mówi, że napisała Iryś, ale mniejsza z tym. Mnie to rozbawiło i tyle. ♥ Jutro zalinkuję, bo nie chcę się pomylić. ;3
Pierwszy jelonek się wścieka, bo komputer znów odmówił współpracy i musi korzystać mobilnej. >:[
A wcześniej nadrabiałam strony i najwidoczniej Fro i Iryś mi się dziwnie "zlały" xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (24-05-2015 o 23h02)
Pierwszy anioł myślał, że podliczy zanim będą wyniki wyborów, ale miał zbyt wiele do zrobienia w międzyczasie. ;3 Lepiej będzie się tym zająć jutro, bo dzisiaj na pewno się pomylę.
7676 piękny post chyba tak zostawię. ;3
Fro dodała posta tylko raz w tej części, nie pisze na forum. xD
Edit: To mnie trochę zdziwiło, że po 20 minutach nie zauważyłaś nazwania Iryś Frozią. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-05-2015 o 23h08)
Pierwszy jelonek zupełnie zapomniał o wyborach i dopiero od Skye dowiedział się kto wygrał. Jelonek tak bardzo ogarnięty xD
No właśnie wiem i to jest dziwne xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (24-05-2015 o 23h04)
Drugi demon mówi jelonkowi, że jemu też czasami się myli jak patrzy na Iremi to myśli, że to Froza (to chyba dlatego, że Iremi ma pod awatarem napisane Froza)
Pierwszemu aniołowi brakuje 400 postów do Agi. ;>
Pierwszego jelonka bolą plecy :c
Pierwszy aniołek życzy dobrej nocy
Drugi anioł życzy wszystkim, którzy poszli spać, kolorowych snów.
Pierwszy jelonek zastanawia się, czy pójść spać zy jeszcze tu chwilę posiedzieć.
Pierwszy aniołek zaraz idzie spać bo ma na 8 do szkoły :<
Pierwszemu jelonkowi obojczyk wydaje dziwne dźwięki o.O I przy okazji boli.
Pierwszy anioł jest bardzo zadowolony z nowych piosenek, które odkrył.
Drugi anioł postanowił tutaj wpaść zanim pójdzie do szkoły.
Pierwszy jelonek najchętniej by jeszcze pospał T-T
EDIT: Jelonek jest geniuszem i przyszedł do szkoły, a okazało się, że zaczyna lekcje godzinę później. Teraz siedzi z dwoma nołlajfami na korytarzu.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-05-2015 o 08h12)
Pierwszy anioł by się gdzieś przeszedł na miejscu Jelonka.
Pierwszy jelonek i tak musi się uczyć do gejografii xD Poza tym czeka, aż pielęgniarka otworzy gabinet.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-05-2015 o 08h37)
Pierwszy anioł mówi, że do 8:50 (9?) już niewiele. ;3
Pierwszy jelonek spotkał przed chwilą nauczycielkę gegry, która sama zapomniała o kartkówce. Dobrze, bo sam niedawno się o tym dowiedział i się nie nauczył ^^"
Pierwszy aniołek zastanawia się, czy ten dzień będzie dobry czy niezbyt xd
Drugi anioł później będzie musiał iść do krawca i rossmanna, a chętnie by porobił nic.