1 Angel pojawia się i wita wszystkich, ziewa oraz (warto to napisać, żeby pośmiać się z głupoty Angela) mało by nie napisał z kodem darkred ''Devil''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-05-2015 o 15h55)
Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 200
1 Angel pojawia się i wita wszystkich, ziewa oraz (warto to napisać, żeby pośmiać się z głupoty Angela) mało by nie napisał z kodem darkred ''Devil''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (31-05-2015 o 15h55)
Pierwszy demon przewraca oczami.
1 Angel mówi: Takie to typowe ostatnio... xd
Pierwszy jelonek ziewa, bo się nie wyspał.
1 Angel współczuje jelonkowi, ale sam również się nie wyspał ponieważ musiał wstać o piątej....
Pierwszy jelonek wstał o dziesiątej xD
1 Angel zazdrości jelonkowi, ale jutro się wyśpię xd może jeszcze za parę godzin utnę sobie drzemkę xd
Pierwszy demom robi zdezorientowaną minę, bo pisze z fona i chyba mu się post nie wysłał...
Drugi jelonek wpada na chwilę, by nabić posta.
Trzeci demon uczy się na jutrzejszą kartkówkę.
1 Angel pojawił się tylko, aby zablokować demony
Pierwszy jelonek jeszcze tu siedzi.
Pierwszy anioł przyleciał właśnie.
Pierwszy jelonek kolejny raz wita Set :3
A pierwszy aniołek wita Jelonka
Pierwszy jelonek smuta, bo Robin jest off ;_;
Pierwszy aniołek stwierdza, że dużo ludzi jest off ;x
Drugi anioł błogosławi fakt, że jest chory i nie musi nawiązywać kontaktów z polskimi i hiszpańskimi licealistami, którzy zwalili się na ognisko u nas. Bleh.
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (31-05-2015 o 18h40)
Trzeci aniołek ma wiadomość o pewnej rzeczy , która może się Jelonkowi spodobać. Otóż, mój tato ma wałki do malowania pokoi w jelenie. I zaofiarował się, że będzie mi mógł w ten sposób pokój ozdobić. xD
Pierwszy jelonek zastanawia się gdzie wcięło resztę ludzi.
EDIT: Witam Sher i Ananaska.
EDIT2: Pine wiesz, zawsze możesz mi pożyczyć ten wałek :3
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-05-2015 o 18h45)
Pierwszy aniołek mówi, że nie ma sprawy, jeśli Jelonkowi będzie się chciało do mojej dziury jechać. XD
Drugi aniołek mówi, że Pine koniecznie musi dodać foto gotowego pokoju za te x miesięcy
Pierwszy jelonek już woli, aby Pine przesłała go gołębiem xD
Pierwszy aniołek walczy dalej.
Drugi aniołek co najwyżej prześle mentalnym aniołkiem bez gwarancji dojścia. xD
Tato ma nie tylko w jelenie! Jeszcze różne inne wzorki. A pokój TEORETYCZNIE powinien być już po wakacjach, rodzice ostro biorą się za remont w związku z przeprowadzką siostry.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-05-2015 o 18h53)