Pierwszy aniołek wita Jelonka ponownie ;P
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 200
Pierwszy aniołek wita Jelonka ponownie ;P
Drugi anioł tym postem wyprzedza Agę.
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-05-2015 o 14h47)
Pierwszy demon ma gotowanie w parku i nie wie czy iść. Z jednej strony wata cukrowa, z drugiej - socjofobia.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (31-05-2015 o 14h49)
Drugi jelonek nie ma pomysłu na stylizację.
Trzeci demon musi posprzątać półkę z papercraftami.
Pierwszy aniołek by szedł choć na chwilę
Pierwszy demon źle się czuje już jak widzi te wszystkie samochody. Samotne przebijanie się przez tłum w poszukiwaniu waty cukrowej to masakra... Chyba, że pójdę z mamą, ale trochę będzie mi głupio.
Drugi jelonek musi wyrobić 1kg plasteliny - łapki mnie bolejo ;__:
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-05-2015 o 14h56)
Pierwszy aniołek mówi, żeby zaciągnął siostrę albo koleżankę zamiast mamy.
Siostra pierwszego demona już poszła, bo ma swoje koleżanki. A ja koleżanek nie mam, przynajmniej nie takie, które chciałyby tam ze mną pójść. >.< Jedna ma chłopaka, z którym już pewnie tam poszła, a druga mieszka pod parkiem prawie, więc musiałabym kawał drogi iść sama. T^T
Pierwszy aniołek stwierdza, że nie ma pomysłu jak wyjść z tej sytuacji...
Pierwszy demon czytał tu coś o domowej wacie cukrowej.
Pierwszemu aniołowi się przypomniało o piątkowej darmowej wacie cukrowej tuż przed jego domem. ;<
2 anioł wpadł na chwilkę zostawić posta
Pierwszy demon boi się pójść po watę. A co jak nie będzie? :<
Pierwszy anioł nie wie, raczej powinna być. Mam nadzieję, że szybko złapię Gaetana.
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-05-2015 o 15h25)
Pierwszy demon nie wierzy, że Ola naprawdę uważała, że nikt się nie domyśla, kto jest jej dziewczyną -.-
Drugi demon żałuje, że nie ma zwiewnych ciuchów z Halloween, bo będzie robił brontofobię.
Tak, tego też się boję. >.<
A było tak spokojnie...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (31-05-2015 o 15h31)
Pierwszy anioł wita Fro i zaraz wygoogluje jaka to fobia. xD
Pierwszy demon mówi Skajowi, że to strach przed burzą, chociaż już pewnie znalazłaś. xD
Pierwszy anioł odpowiada, że tak i nawet opisałam na wszystkie wiadomości z angielskiej skrzynki. xD
Pierwszy demon jedzie do babci na obiad i się żegna. :*
Drugi jelonek żegna Majeranka.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-05-2015 o 15h49)
Pierwszy anioł także żegna Majeranka. xD
Pierwszy demon słyszy muzykę z amfiteatru i zastanawia się czy nie pójść zobaczyć, co się dzieje.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (31-05-2015 o 15h51)