Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 10

#151 10-10-2013 o 17h34

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

wiem, już druga osoba radzi mi zmniejszyć światła ale już bardziej się nie da:(

Samira co do Twojego domu to widzę, że jest w całości typowo japoński..super pomysł i konsekwencja bo wszystkie pomieszczenia tworzą spójną całość../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
biuro - wygląda jak jakaś sala zebrań czy modlitw../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png bardzo fajnie choć troszkę pusto jak na taką dużą przestrzeń..9/10
łazienka - poprostu boska! świetnie zagospodarowana przestrzeń i bardzo oryginalnie..10/10
salon - typowo japoński choć czegoś mi tu brakuje..sama nie wiem czego../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 9/10
ogród - śliczny, cudowny..park? no cudo..bardzo klimatyczny../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 10/10

razem 38/40

Lavender
biuro - gustowne, z klasą..dość fajnie urządzone.. 10/10
łazienka - w sumie to chyba taras i ogród ze stawem? nastrojowo i ładnie.. ale ten kominek tu nie pasuje.. 9/10
salon - bardzo podobny do biura..taka jego mniejsza wersja../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 6/10
razem 25/30

Ostatnio zmieniony przez Lola886 (10-10-2013 o 17h41)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#152 11-10-2013 o 20h49

Miss'całkiem całkiem
Lubię pisać wiersze i opowiadania. Miejsce: Tam gdzie przebywa Klepsik ^^ .

Twoje to jest tylko biuro, bo reszta jest rodziców ale ładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . Ja bym usunęła światło ze stolika. 9/10

http://veedo.pl/talenty,2,2659/imagine-dragons-demons-by-wkielbasa-mp4,1377500#referer=search&phrase=wkiebasa&sort=relevantion

http://ising.pl/nagranie/ckd2q74h9md,Liber_and_Natalia_Szroeder-Wszystkiego_na_raz

"Kiedy śpiewam czuję się, jakbym szła po tęczy i mam nadzieję, że wszyscy którzy mnie słuchają czują się chociaż w połowie tak samo jak ja." Shina Keld

#153 13-10-2013 o 21h43

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ogródek 8/10 bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Łazienka 2/10
Salon 5/10 szkoda, że nie ma żadnego okna, a pomieszczenie jest taką klitką
Biuro 4/10 dziwne rozmiary rzeczy

Średnia : 4,75~5/10

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#154 13-10-2013 o 22h05

Miss'Żółtodziób
...

Za wiele nie mam do oceniania a więc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
+ za brudny niebieski z połączeniem szarości i układ pomieszczenia
- za wciśnięcie wszystkiego co się dało do pokoju xD spokojnie biurko i fotel mogłyby stanowić 2 główne punkty pokoju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png reszta dla mnie zbędna
- za półkę albo biurko jeśli chciałaś podkreślić skos ściany.
Kierunek początkowy dobry ale wykonanie słabe niestety 4/10 spora część punktów zjedzona przez misz masz i zagracenie.

#155 13-10-2013 o 22h17

Miss'całkiem całkiem
...

bardzo ładne mieszkanie .  Jest dużo wolnej przestrzeni , wszystko ze sobą współgra. Bardzo ciekawy i dobrze wykonany pomysł .
Salon 9\10
Biuro 9\10
Ogród 10\10 z miłą chęcią  spędziłabym tam czas na ławce wieczorem
Łazienka 10\10 najbardziej mi się podoba mogłabym  tam spędzić cały dzień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#156 13-10-2013 o 22h19

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Biuro- całkiem ciekawie,jednak pusto trochę no i czemu ten świecznik stoi na podłodze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png 6/10

Łazienka- Ciekawa ,nie zagracona. 10/10

Salon-Zmieniłabym tylko kolor zasłon,a tak to cud,miód! Gratuluję pomysłu.
Dyszka!!!

26/30

Proszę u mnie nie oceniać ogrodu

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#157 15-10-2013 o 11h44

Miss'OK
Lola886
...

widzę, że Twoje mieszkanie utrzymane jest w charakterze chatki w górach..tak mi się kojarzy;)

biuro - fajnie, choć trochę pusto..takie pomieszczenie w połowie biuro, w połowie salon ale za dużo pustej przestrzeni..8/10
łazienka - najbardziej mi się podoba, fajne pomysły i ładnie urządzone..choć troszkę niedopracowane łączenia ścian itp. 9/10
salon - ładnie urządzone..piękny widok na góry za oknami.. 9/10

26/30

#158 16-10-2013 o 16h41

Miss'na całego
Rosie
...

łazienka i salon "0" bo mieszkasz u rodziców
biuro - czuje przesyt, za dużo tego wszystkiego, aczkolwiek nie jest to też masa byle jak, byle gdzie narzucanych rzeczy 4/10

4/10

#159 16-10-2013 o 21h32

Miss'całkiem całkiem
...

łazienka fajna , prosta tylko trochę za jasna , ale przez to wydawać się może większa:) . Jest też  parę elementów , które mi nie psują jak np. złote nóżki do wanny.  6/10
Biuro - proste , modne , praktyczne , ale   to jakoś nie mój gust  więc 7,5/10
Salon- Piękny  prosty , cudowne meble i te schody , Jedynie nie pasuje mi kanapa w stylu chińskim więc  8.5 /10

Ostatnio zmieniony przez katalonka (16-10-2013 o 21h33)

#160 18-10-2013 o 13h31

Miss'OK
Lola886
...

biuro - dość pusto..i mocno niedopracowane..np. widać Ciebie zza ściany..itp. 1/10
łazienka - skromnie ale ładnie..tylko znów te niedopracowane szczegóły..np. półka lewitująca nad wanną lub lustro między ścianami..? 5/10
salon - fajne pomysły ale znów błędy z planowaniem przestrzeni i rozstawieniem przedmiotów.. 6/10

no i wszędzie LEWITUJE chłopak;)

razem 12/30

#161 18-10-2013 o 18h19

Miss'Żółtodziób
...

biuro - podoba mi się pomysł na wyspę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jednak myślę, że trochę za dużo się dzieje, usunęłabym dywan, a kolorystykę zostawiła w czarno-biało-czerwono bez dodatków różu i fioletu. Światła mi nie pasują. 7/10
Łazienka - Podoba mi się zamysł, chociaż chyba nie dokończona jeszcze? Nie podoba mi się pomysł z tą akurat kanapą. 7/10
reszty nie oceniam bo nie mam co /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 14/20

(ps:wiem, że mieszkam u rodziców, ale po wynajmowaniu pałacu czas na oszczędzanie na nową posadę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png)

#162 18-10-2013 o 20h31

Miss'Żółtodziób
...

Ooo pamiętam dobrze to pomieszczenie z wystroju wnętrz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nie mam nad czym się tu rozpisywać ani nawet sugerować poprawy bo były wymienione. Pokój, kolorystyka, spokój w nim panujący w pełni mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 10/10

#163 19-10-2013 o 11h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Kogo mi przyszło oceniać! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

OGRÓD- Podoba mi się kolorystyka i atmosfera tego miejsca. Ciekawa jestem jak wyglądałby bez tych lamp, to jedyne co mi średnio pasuje. 9,5/10

ŁAZIENKA- Nie mam do czego się przyczepić,podoba mi się szczególnie prawy dolny róg! 10/10

SALON- Tu byłoby chyba grzechem coś wytknąć. 10/10

BIURO- Efekt psuje mi trochę ten pająk, a tak to cudo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 9,5/10

39/40 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#164 19-10-2013 o 11h22

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Biuro - Podoba mi się to drewno. Mimo że jest tam pusto to, to drewno wypełnia tą pustkę. 9/10

Salon - Śliczny. Nie bez powodu wygrał deco. 10/10

Łazienka - Jest zwyczajnie. Za dużo poduszek. Może jakieś kosmetyki, więcej elementów? 7/10

Ogród - Basen i jesienne drzewa nie pasują do siebie za to  -  . 8/10

Suma pkt. :34.

PS. Mam remont jeszcze dokupię itemy!

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (19-10-2013 o 11h23)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#165 19-10-2013 o 11h32

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Biuro: Dużo się dzieje, dużo rzeczy w jednym pomieszczeniu tym razem wyszło super 10/10
Salo: Ma swój klimat,  podoba mi się widok za oknem który dobrze dobrałaś 10/10
Łazienka: Jasno, przytulnie nie mam zastrzeżeń 10/10
Całokształt; 10/10 przytulnie i miło

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#166 19-10-2013 o 13h36

Miss'całkiem całkiem
...

Łazienka : super , fajny motyw  i wszystko ze sobą współgra 10\10
Biuro : Piękne meble , chodź trochę pusto  7\10
Salon: Fajny pomysł zrobienia  tam kuchni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  chodź nadal trochę pusto 6\10
W twoim domu pojawia się także dużo elementów takich samych  co jest fajne bo oszczędzasz , ale nie zawsze to pasuje do innego pomieszczenia razem  i za to też odejmę .
    razem   20\30

#167 19-10-2013 o 13h56

Miss'OK
Lola886
...

biuro - troszkę mrocznie i pustawo..kilka rzeczy do dopracowania..ale jest ok..6/10
łazienka - jasna, przestrzenna, schludna..szału nie ma ale robi przyjemne wrażenie;) kilka szczegółów do dopracowania.. 8/10
salon - najbardziej mi się podoba;) fajny pomysł i ładnie urządzony../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png też kilka drobiazgów do poprawki.. 9/10

w sumie 23/30

#168 19-10-2013 o 18h13

Miss'Żółtodziób
...

Skoro zrobiłaś remont to mogę ponownie chyba ocenić ^^

Biuro-  Wyszła bardzo fajna nowoczesna kuchnia. Jedynie może do czego bym się doczepiła to czy by nie przekręcić koszyka z drożdżówkami w drugą stronę. Wystaję ci czarny element chyba podłogi koło kolumny ale za to nie ma co ucinać punktów bo to niedopatrzenie 10/10
Biuro 2 -róż z fioletem udane połączenie. Podłoga na nie ^^ jakoś inaczej zaznaczyłabym, że ta czarna strefa to dywan no albo usunęła biały bo perspektywa się burzy. Pokój nastolatki bym określiła. Lampki nad biurkiem za małe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png 8/10
Salon - Kolumny za wielkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png poza tym jest ok no może znowu te nieszczęsne światła mi jakoś za mocno świecą. Może białe ? Dywan czerwony bym zmieniła na inny masz kolorystykę białą/różową/dodatki drewna i czerni.Może z tych okrągłych tak aby fotel na nim centralnie stał? 7,5/10
Salon 2- oj tu już jestem na nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png w trakcie prób i błędów ? Dolna partia całkiem do dopracowania.Róg gdzie jest kominek wycina się z całości. Jedynie nie mam nic do tv,kanapy,stolika,ścian,wazonu i dodatków niektórych a więc przez te elementy są punkty tylko. 6/10
Łazienka- Układ ciekawy i na +,Kabina prysznicowa do dopracowania z tym fryzem kopciuszka,kolumna jeśli niczego nie zakrywa to zbędna dla mnie.Dywan pod łóżkiem na nie. Ogólnie trochę do przemyślenia 7/10
Ogród -  Trochę pusto mi się wydaję, koń większy od drzewka zamieniłabym je miejscami dla lepszego efektu.Weranda jest poprawna i nawet przyjemna przez użycie tego drewna na podłodze. 8/10
Ogród 2- Tu również na nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pokój średnio mi się podoba ale zamysł jak najbardziej na tak więc za to plus mocny.Proporcję, przedmioty, basen wycinający się z podłogami i ta okropna pufa workowata xD. Ogólnie nic nie pasuję mi a więc za hmm zamysł pokoju i pomysł z oknami + reszta na minus 4/10
Łącznie 50,5/70

Motionell jeśli cię to ciekawi mogę podesłać wersję bez lamp ^^ i tak wiem każdego ten pająk niepokoi ale to męskie pomieszczenie i on mi tam tego czynnika niepokoju dodaję xD
Poza tym każda krytyka jest mi mile widziana bo mogę coś pominąć w dekoracjach, więc można śmiało grzeszyć i wytykać w salonie również /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#169 19-10-2013 o 18h37

Miss'Żółtodziób
misia100
...
Miejsce: Debno

biuro-jak dla mnie to za pusto tutaj i za duzo poduszek 5/10
lazienka-cudo tylko mam jedna uwage te kamienie i stolem po co to 9/10
salon-podoba mi sie ale czegos mi tu brakuje  7/10
ogród-nic dodac nic ujac 10/10

razem 31/40 gratuluje

ιииα σ∂ ιииу¢н

#170 19-10-2013 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...

Widzę, że lubisz kolory + za to w każdym pomieszczeniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Biuro - Układ, wykorzystanie zadaszenia drewnianego super, połączenie kolorów też na plus. Jedyne co mi przeszkadza i to prawie w każdym pomieszczeniu to proporcję, nie dokładne umieszczenie przedmiotów,żyrandol (w każdym pomieszczeniu). 6/10 przez zbyt dużą liczbę niedopracowanych przedmiotów lewitujących albo zsuwających się.
Salon - Telewizor,świecznik, buduar jakoś mi średnio pasuję do salonu bardziej sypialnia/łazienka a więc to na nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kolory i ogólne wrażenie na plus. 7/10
Łazienka - Minus za worek,kran w prysznicu (brodzik jest za mały, aby brać tam kąpiel),stolik cały jakoś zbędny dla mnie.Dopracowałabym część dolna bo chyba zamysł był kącika przygotowawczego albo do odpoczynku 5/10
Razem 18/30
Dla informacji mój domek to wersja japońska. W tradycyjnej łazience jest podział na część do obmycia się przed wejściem do wanny. Stąd taki zabieg z kamieniami i stołkiem, dziękuję za oceny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#171 23-10-2013 o 21h36

Miss'całkiem całkiem
...

Biuro - puste , ale w fajnym klimacie .8\10
Salon - śliczny , wszystko do siebie psuje,ale mam jakiś niedosyt 9/10
Ogród - boski , sama bym chciała taki mieć 10\10
Łazienka - najbardziej mi się podoba, Gratulacje. świetna wanna  i w ogóle no zakochałam się .10\10
Super że dom jest utrzymany w jednym klimacie , bardzo  dobry pomysł. Razem
37/40:)

Ostatnio zmieniony przez katalonka (23-10-2013 o 21h36)

#172 24-10-2013 o 08h07

Miss'OK
Lola886
...

biuro - troszkę mrocznie i pustawo..kilka rzeczy do dopracowania..ale jest ok..6/10
łazienka - jasna, przestrzenna, schludna..szału nie ma ale robi przyjemne wrażenie;) kilka szczegółów do dopracowania.. 8/10
salon - najbardziej mi się podoba;) fajny pomysł i ładnie urządzony.. też kilka drobiazgów do poprawki.. 9/10

w sumie 23/30

#173 24-10-2013 o 12h09

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Salon: Salon podoba mi się niestety najmniej- pomimo dobrego układu elementów, tworzących łoże, jest jakoś tak mało przestrzennie i pusto. Te greckie elementy (wazy, kolumny) nie mają za bardzo odzwierciedlenia w dalszej kompozycji pokoju, która zaś jest bardziej współczesna. 6/10

Łazienka: Bardzo przyjemna i "bogata" łazienka, jest tu wszystko, wielki basen, wielki prysznic, spora wanna i duże lustro nad umywalką. Wchodząc do takiej wieczorem chybabym się pogubiła między wyborem gdzie się wymoczyć przed snem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A i nawet "kanapa" jest, która wygląda w zasadzie jak stół do masażu. Prawdziwe spa w domowym zaciszu. 8/10

Biuro: Ta kuchnia jest świetna. Naprawdę dobrze zrealizowany pomysł na pomieszczenie, do któego nie ma oryginalnych elementów, gratuluję. Przeszkadza mi tylko ten różowy obraz, ni z gruszki ni z pietruszki. Nie pasuje do czerwonych elementów. 9/10

Ogród: Prosty, ładny ogródek, funkcjonalny i przyjemny. Chciałabym mieć taką werandę z widokiem na spokojny krajobraz łąk, a nie brudną ulicę i zaśmiecone chodniki... *sigh*. Nie ma w nim przesady, ale nie ma też bezguścia, jest dobrze. 7/10

30/40, bravo!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#174 24-10-2013 o 12h45

Miss'całkiem całkiem
Lubię pisać wiersze i opowiadania. Miejsce: Tam gdzie przebywa Klepsik ^^ .

Biuro według mnie powinno być przeznaczone do pracy, a nie do korzystania z baru. Trochę tam tak wampirzo ale pomysł fajny! 8/10. Łazienka jest przepiękna! Ale nie wiem po co tam rzeźba, ptak i drzewa. Dlatego obniżam do 9/10 (nie chcę Cię urazić po prostu wyrażam swoją opinię). Salon pomyliłaś chyba ze stawem... 5/10. Ogród jest najlepszy! Zimowy klimat od razu połączony z tarasem. I ta przestrzeń! 10/10. W sumie 32/40. Tak dalej!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

http://veedo.pl/talenty,2,2659/imagine-dragons-demons-by-wkielbasa-mp4,1377500#referer=search&phrase=wkiebasa&sort=relevantion

http://ising.pl/nagranie/ckd2q74h9md,Liber_and_Natalia_Szroeder-Wszystkiego_na_raz

"Kiedy śpiewam czuję się, jakbym szła po tęczy i mam nadzieję, że wszyscy którzy mnie słuchają czują się chociaż w połowie tak samo jak ja." Shina Keld

#175 24-10-2013 o 14h01

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Widać, że wszystko zmierza w dobrym kierunku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ogródeczek, łazienka i salon  ładne, tylko biuro jakieś takie zagracone, ale co ja się wypowiadam, jak sama mam mieszkanie w dużo gorszym stanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png 7/10

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 10