Ogród, czyli biuro nr 1
jest taki symetryczny z niewielkimi różnicami po obu stronach ... Podoba mi się taka symetria, bo jak dla mnie wszystko musi być na swoim miejscu. Jedynie czego się przyczepię to doniczka widoczna tylko z jednej strony ... 9,5/10
Łazienka -
podoba mi się efekt sauny na dole. Dół łazienki bardziej mi się podoba, niż góra. Te szafki są takie sztuczne, lecz wiem, że nie ma innych. A dwa lustra takiej wielkości są ciekawym pomysłem. 8,5/10
Salon ...
Było by wszystko ok, gdyby nie piec stojący na samym środku pokoju. Jak dobrze wiem, to one zawsze są przyległe do ściany.
Kolorystyka mi bardzo pasuje - błękit i morski kolor działa uspokajająco.
Połączyłaś w jedno, wiele stylów. Lecz to nie przeszkadza.
9/10
Biuro nr 2
Jest nowocześnie i z klasą, a raczej wyższą klasą ...
Tutaj niczego się nie mogę czepić, albo ja nie widzę. 10/10
Salon nr 2 - Kuchnia
Prosta i trochę pustawa jeszcze... Może to dlatego, że nie żadnej roślinki hymm... Było by bardziej rodzinnie. 8/10
Ogród-
Jej, to pomieszczenie, chyba najbardziej mi się podoba. Jest nawet huśtawka, a po drugiej stronie są zbierane jabłka. Bardzo pomysłowo stworzony i dopieszczony pod względem szczegółów. 10/10
Ogród 2 -
Te niebieskie krzesła mi tutaj nie pasują, dałabym same drewniane. Weranda cała w pluszczu? Uwielbiam taki klimat. Mam jeszcze jeden mankament - stolik po między leżakami wygląda jak by na jednym z nich stał. Za mały po prostu ostęp po między nimi jest. 7/10
Razem - 62/70
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (23-08-2013 o 13h39)