W linkach nic nie ma... :C
Ale mam dobrą wiadomość, wrzucili już ciuchy do gry i jak ktoś jest mega ciekawy, to może sprawdzić ich cenę.
PRZYKŁAD <3
![https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif](https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif)
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13
W linkach nic nie ma... :C
Ale mam dobrą wiadomość, wrzucili już ciuchy do gry i jak ktoś jest mega ciekawy, to może sprawdzić ich cenę.
PRZYKŁAD <3
Dziękuję wszystkim bogom za mą oszczędną naturę, bo teraz mogę wszystko przetrwonić xd
O matulu, Nerr... GIMMI YOUR MONEY! T^T Jak możesz ich mieć aż tyle? ;_;
Mam nadzieję, że jednak nie dodadzą nowych misji i wszystko będzie do kupienia w butiku... Patrzyłam na ceny wyrywkowo i jak dotąd wszystko jakąś ma, a zdaje mi się, że przedmioty z misji były za 0 MM... Steno jakieś kupowała, trzeba się jej spytać. :'D
Edit.: Ten fikuśny fotel jest za 990 MM, a stawiałabym, że będzie droższy od tamtych skrzydeł. XD
Edit2.: Okej, trochę płaczę nad tymi cenami. ;_; Czemu to takie drogieee? Nie będzie mnie na połowę stać... ;_;
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-04-2016 o 10h42)
Ale jak to już jutro :`DDDD o kurczę.
Ner, jak już postanowisz wspomóc biednych, to jestem tutaj!
Pierwsze skrzydła są MEGA, drugie zbyt przesadzone, ale i tak pewnie kupię, bo syndrom pokemona. I to pewnie w jakimś beznadziejnym kolorze, bo rozsądne zakupy siadają jak jest tyle piękności naraz.
Jutro wycieczka?
No to moje oszczędności, to nic, w porównaniu z waszymi (serio, mam tylko 5 tysi).
Przed chwilą sprawdziłam, i przedmioty z misji jednak mają ceny w butiku.
Myślę, że jednak dodadzą nowe misje, inaczej byłoby coś za dużo tych ciuchów ^^ Pewnie będą misje i dwie partie nowości.
Dodadzą pewnie z 10 nowych misji
Mam nadzieję, że tylko tyle, tym bardziej, że w SC nie mam jeszcze żadnych misji zrobionych. Była w ogóle kiedyś sytuacja, że dodali jednorazowo do wycieczki więcej niż 10 misji?
Pythia - nie wydaje mi się. To by było przegięcie. Od kiedy gram zawsze dodawali po 10 misji.
Cieszę się, że zbierałam na szkolenie, dzięki czemu będę sobie mogła pozwolić na więcej, kiedy wycieczka się rozpocznie. Jednak patrząc na ceny nowych ubrań raczej nie wpadnę w wir zakupów XD Od razu włącza mi się kalkulator w głowie co, kiedy i za ile kupie a szkolenie znów pójdzie się <ciach>. Jako osoba, która wszystko musi mieć rozplanowane za priorytet obrałam sobie nowe misje oraz gwiazdy, a ubrania mam zamiar kupić na samym końcu, lub jeśli nie będzie mnie już na nie stać w swoim czasie korzystając z linków. Boli mnie, że znów będę jakieś 2 tygodnie czekać, aż będzie mnie stać na nową pracę, ale nie potrafię sobie odmówić tych steampunkowych cudeniek
Jak super wycieczka już jutro, nie mogę się doczekać jutra. Dobrze że się przygotowałam i mam doładowanie hihi ;3 Na początku ogarnę misje i gwiazdy ,a zakupy zostawię na koniec bo jeszcze bym wszystko od razu wydała.
Nerra Podziwiam cię za to ,że tyle zaoszczędziłaś.Ja nigdy bym tyle nie dała rady uzbierać od razu jak widzę że mam dużo MM to je wydaje w mgnieniu oka. xd
Pojawiły się grafiki gwiazd:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (07-04-2016 o 16h41)
No kurczaczek a liczyłam że będą kiepskie i będę misje robić a tu taka lipa bo są boskie jak dla mnie ;-;
I teraz nie wiadomo, którą gwiazdę łapać.
Gwiazdy bądźcie łaskawe dla forumowej Kanapki
Wow! Wszystkie są boskie, ale ta trzecia rozwaliła system <3
Chyba zamiast robić misje zacznę łapać gwiazdy Są cudne ,a te lustro jest najlepsze. *.*
Zgadzam się, trzecia jest THE BEST. Uh, na szczęście byłam na tyle oszczędna, że będę mogła sobie pozwolić na doładowanie
Gwiazdy takie sobie, ale i tak nie odpuszczę zgarnięcia dodatkowych ubrań i MN.
LUSTRO *.*
Wszystkie są mega, ale najbardziej urzekła mnie dwójeczka - ten postrzępiony płaszczyk to cudeńko <3
O mój Boże! Są niesamowite!
Może nie w całościowo ale niektóre ich elementy strojów są mega.
Trzeba będzie je złapać.
Ta 3 gwiazdka *____* Cudo!
Oj podobają mi się te stroje Głównie u drugiej gwiazdy i te lustro u trzeciej ♥
Tylko znając życie kaski mi zabraknie na zdjęcia >3< xD
Chociaż może się przełamię i zacznę zbierać x.x
*cichutko szlocha w kąciku* Borze Sosnowy, czemu mi to robisz?
Co prawda podoba mi się tylko trzecia gwiazda (to lustro! <3), ale syndrom "Pokemon - zbierz je wszystkie", więc muszę sfotografować całą trójkę :'D I chciałabym jeszcze zrobić misje. Butik ewentualnie mogłabym sobie odpuścić odkąd Jakaś Dobra Dusza odkryła sposób na wejście do tematycznych sklepów poza wycieczkami, ale wtedy nie ma już tej zabawy, więc mimo wszystko wolę się obkupić w czasie trwania SC. Tylko nie wiem skąd pieniądze wezmę...
Nie bede oryginalna pisząc, że podoba mi się 3 gwiazda z lustrem ;D
No ale..jest najlepsza